Soru malumunuz. Seven erkek sevdiğine dokunmaya kıyamaz dokunuyorsa sevmiyodur yeaaa diyenler bunu bana bir açılayabilir mi? Birde adam sevdiğini arzulamayacakta yoldan geçen herhangi birini mi arzulayacak?
Seven erkek sevdiğine kıyamazsa severek evlenenler mitoz bölünmeyle mi çoğalıyor?
Sevgiden öte inançla alakalı. Benim ALLAH sevgim kul sevgisinden fazla.
Zinanın aşk, faizin kredi, kumarın şans oyunu, içkinin aslan sütü, giybetin sohbet, torpilin referans vs gibi haram olan eylemlerin ALLAH ı kandırmayıp kendilerini kandıran insanların olduğu bir zamandayız.
Ayrıca erkeklerin çoğunun ben herkese ellerim ama ellenmemiş kızla evlenirim mantığının hakim olduğu bir zamandayız.
Dini inanç olarak ALLAH tan korktuğum için,
Sosyal inanç olaraktan bana yapılmasını istemediğim bir hareketi başkasına yapmam mantığı var bende. Saf bakire kız istiyorsam benimde bakir olmam lazım
Ben çok şükür halen bakirim. Hem bir tane sevgilim hemde evli bir kaç kız tanıdığım cinsellik istemesine rağmen yukarıdaki iki inancımdan dolayı sevgililerimi cinsel obje görmedim.
Bu sözü diyenler genelde şundan dolayı diyor bir erkek sevgilisi ayda tanıştığı kızla ilk günden seks yapmak isterse bu amacı cinsellik demektir. yoksa tabi ki de leylekler getirmediğine göre cinsellik olması gerekiyor