İlk buluşmada mekan önemli mi?

Uzun zamandır plan yapıp yapıp bir türlü bir araya gelemiyorduk ve sonunda plana zaman ayırabildik. Buluştuğumuzda bana dilersen bir yerlerde kahve içelim sonra Cafer'i (kedi) görmen için eve gideriz dedi. Bende bir daha iki yere gitmeyelim direk sana gidelim hem kahveni övüyordun içmiş olur Cafer ile vakit geçirmiş olurum dedim. O da kabul etti. Eve gittiğimde dağınıktı sanırım beklemiyordu evine gideceğimi kendisine rahat olmasını söyledim. Kendisiyle uzunca vakit ve hoş bir sohbet eşliğinde kedisiyle ilgilendim. Muhabbet öyle güzeldi ki açıkçası kendimi hiç böyle huzurlu hissetmemiştim. 2 saat su gibiydi ve kalkmam gerektiğini söyleyince sana kendi ürettiğim şarap dan ikram etmek istiyorum. İçer miyiz dedi. Bende el emeğin olduğu için olabilir dedim. Bana alkol tüketimin nasıl dedi ve bende sıklıkla tüketmediğimi ancak arada bir olabileceğini söyledim. Bardağımda çok az kalmıştı ve kendisine lezzetli olduğunu ancak bu kadarını icebildigimi kusuruma bakmaması gerektiğini söyledim. O da sorun değil ben içerim dedi. Bunu yapmak zorunda değilsin dedim o da ilk kez yapıyorum dedi bende bir şey söylemedim. Geçirdiğim en kaliteli zaman dilimiydi diyebilirim. Kendimi hiç bu kadar güvenli ve huzurlu hissetmemistim. Görüşmemizi planlarken okuduğum bir çizgi romanı okumak istedi ben de görüşmemizde kendisine götürdüm çok memnun kaldı. Daha sonrası için planlar yapmak istediğini söyledi. Sonra beni evime bıraktı öylece ayrıldık. Sizce bir ışık var mı? Ne dersiniz? Çok mu hızlı ilerledik. Ben bunu normal ve güzel karşıladım. Ama bir erkeğin gözünde nasıl sizce bu durum merak ediyorum.

İlk buluşmada mekan önemli mi?