Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
14
Cevap
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Saf ve temiz birine benziyosun. Uzak durman gerek bu adamdan yoksa üzülen sen olursun. İlla bu hissi yaşamak istiyosan sevdiğin birisi ile olsun. İlk opucugunun bu şekilde olması çok üzücü olmuş
Karşına çok insan çıkar daha hem yaşın küçük daha hem de büyük sehirdesin, arkadaşım deme bence daha. Beni açan da İstanbul olmuştu seni de öyle olur zamanla.
Yani manita çağırıyor knk falan saçmalık. Yaşı 18 19 civarında ise kıskandırmaya çalışıyor olabilir ergenlikten. Ama umrunda değilmişsin gibi. Yerinde olsam engellerim gereksiz biri
Yoo gayette büyük 99 lu ama benden 3 yaş büyük benim zaten bu yaşa kadar kimseye hissim olmadı o da dahil sadece ilk öpücüğümde ve beni öperken sen de öp beni dedi opmedim o daha da öpmeye başladı git dedim gideyim mi dedi git tabi diyince gitti ama çözümlemek zor çünkü benim ona his olarak hiçbir şeyim yok ama o arada şimdi önceki yazışmalara bakınca fark ettim farklı bir konu konuşuyoruz diyelim iyi düşün diyorum seni mi diyor
Kızlar garip yakın hissettiği erkeklere karşı rahat davranabiliyolar ama bir erkeğin arkadaş olarak kızı öpmesi pek doğal değil. Erkekler genelde duygusal kızlar içgüdüsel hareket eder. Yani %90 ihtimal ile senin arkadaş seni seviyor.
Kaldığımız alanda ben revirde kalıyorum saat de 4 beni aradı açtım teli sarzina takabilir miyim dedi tak dedim biraz bekleyeyim sarz olsun dedi tam dedim başta sandalyede oturdu konuştuk. Sonra uzanabilir miyim dedi uzan dedim kolumla falan oynadı ben de oynamayı severim oynadım sonra yüzüme geçti sonra sacimla oynadı sonra Arkaya döndü o ara gözümü kapattım yattım bana dönüp dudağımı öptü hivbir şey yapamadım geri çekildim belimden kavradı ilk dedim sevgilim de olmadı deidm belki anlar bırakır diye sarıldı bu sefer sonra da yine öptü sen de öp dedi hayır git dedim gideyim mi diyince evet dedim gitti
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Daha önce hiç öpüşmedim ve sevgilim de olmadı ancak bir arkadaşım beni öptü ve beni seviyor mu anlayamıyorum, sizce?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Saf ve temiz birine benziyosun. Uzak durman gerek bu adamdan yoksa üzülen sen olursun. İlla bu hissi yaşamak istiyosan sevdiğin birisi ile olsun. İlk opucugunun bu şekilde olması çok üzücü olmuş
☹️☹️
Bence arkadaşım da deme derim ve iletişimi kes üzülme. Küçük bı şehirde misin büyük mu
İstanbul'dayım neden
Ancak hatay'daki bir arkadaşim
Karşına çok insan çıkar daha hem yaşın küçük daha hem de büyük sehirdesin, arkadaşım deme bence daha. Beni açan da İstanbul olmuştu seni de öyle olur zamanla.
Ben doğma büyüme İstanbul'dayım hataya da her ay giderim hayırlısi olsun
Umarım değerini bilecek birisi çıkar karşına, bu duyguları da sevdiğin bir insanla yaşarsın. Sevdiğinle yaşamak çok güzel bir his çünkü
Reis eski sevgilisiyle fuhuş yaparken kankisinin de ilişkiye hazır olup olmadığını yoklamış. Baya seviyesiz bir arkadaşın var söyleyeyim
Nerenden öptü anlamadım. Ama hiç seviyor gibi durmuyor.
Dudağımdan
Ve benim ilk öpücüğümdu
Yazık olmuş
Xjanhahshs kanks demiş çocuk bremin demiş anana sövse bu kadar üzmezdi
Tamam hiç sevgilin olmamış olabilir ama bunu da cozememen garip olmuş
Çözemedim
Dudağından mi öptü bende anlamadım dudağından öptüyse niye böyle konusmus
Dudaktan
Eski sevgilisinin yanında olandan hayir gelmez
Bence de bir beklentim yok ondan Sadece hiç sevgilim olmadığı için anlamaya çalışıyorum hiç hissim de olmadı birine karşı
Yani manita çağırıyor knk falan saçmalık. Yaşı 18 19 civarında ise kıskandırmaya çalışıyor olabilir ergenlikten. Ama umrunda değilmişsin gibi. Yerinde olsam engellerim gereksiz biri
Yoo gayette büyük 99 lu ama benden 3 yaş büyük benim zaten bu yaşa kadar kimseye hissim olmadı o da dahil sadece ilk öpücüğümde ve beni öperken sen de öp beni dedi opmedim o daha da öpmeye başladı git dedim gideyim mi dedi git tabi diyince gitti ama çözümlemek zor çünkü benim ona his olarak hiçbir şeyim yok ama o arada şimdi önceki yazışmalara bakınca fark ettim farklı bir konu konuşuyoruz diyelim iyi düşün diyorum seni mi diyor
Yaşı da büyük aptal gereksiz biri. Ben olsam tokadı yapıştırırım
Gücüm yetmedi ayının biri
Engelle geç. Zaten birsey hissetmemişsin üstüne üstlük sevgilisi de var
Kız olmasaydın yok sevdiği anlamına gelmez derdim de tam tersi bi garip.
Nasıl
Kızlar garip yakın hissettiği erkeklere karşı rahat davranabiliyolar ama bir erkeğin arkadaş olarak kızı öpmesi pek doğal değil. Erkekler genelde duygusal kızlar içgüdüsel hareket eder. Yani %90 ihtimal ile senin arkadaş seni seviyor.
Neden o zaman böyle diyor garip dudağımdan öperken sen de öp deid ama opmedim o ısrarla öpmeye devam etti
A* bende diyorum galiba yanaktan falan öptü olm değişik misiniz la siz :D sence bu ne anlama geliyor ablam bi telefonu kapat düşün bakalım bi
Söyle ne anlama geliyor
Benim ilk öpücüğümdu ondan böyle merak ediyorum yoksa bir hissim yok
Sevgilim olmadı bende öpüşmedim.
Olmasını istemediğim için olmadı ayrıca ilk öpücüğüm böyle oldu diye pişmanım
Fiziksel engelliytim Ben dışlandığım için olmuyor
Kaç ordan uzaklaş
Neden
Bunlardan yola cikilamaz
Neyden yola çıkılır
Uzak dur hiç muhatap bile ılma5
Neden
Ümitlenme manit çağırıyor diyor çocuk
Asla öyle bir düşüncem olmadı yüzüne bile bakmıyorum hatta ilk öpücüğüm ondan oldu ama neden falan bile demedim
Devam etseydin bari tecrübe ederdin
Dedi öp beni diye opmedim o ısrarla beni öpmeye devam etti sonra git dedim gideyim mi dedj evet git dedim gitti garip anlamak zor
Bu işin devamı gelir
Ne alaka
Tabi sen istediğin sürece
İstemiyorum isteseydim o gün karşılık verirdim
Ayrıca ona da dedim ilk diye
Anladım
İlk olunca artık istersin ilerleyen zamanlarda
Sevdiğim biri ile olsa daha güzel olmaz mi
Onla olacağıni sanmıyorum bbir Hissim yok
Güzel olurda ama bunların hepside birer tecrübe
Benim anlamadığım o neden knk dediği birini öptü
Cinsel açıdan istiyordur belki de seni
Garip
İlk yanıma yatti
Sende güzelsen yani isteyebilir
Sonra sacimla elimle yuzumle 10 dakka oynadi
Mesaj göndersene
Ardından birden arkasına döndü
Sonra birden önüne dönüp öptü
Başka yerine dokundu mu
Belime ve kollarıma
Kaç saniye sürdü öpüşme
Ara ara 3 kere öptü ben geri çekiliyordum
Olay nerde geçiyordu
Yatak
Kimin evi
Ev değil ikimizin kaldığı bir alan
Anladım sevişmek istemiş senle sende geri yapmışsın oda fırsatı tam değerlendiremedi kaldı öyle arada
Anladım
Şerefsiz o zaman
Yani öyle duruyor
Anladım iyi ki de git dedim ve karşılık vermedim başta da git dedim ancak çok iri biri gücüm yetmedi öptü yani maalesef
Bir daha yanında yatmazsın artık
Yanında yatmadım
Omu geldi yatağına
Kaldığımız alanda ben revirde kalıyorum saat de 4 beni aradı açtım teli sarzina takabilir miyim dedi tak dedim biraz bekleyeyim sarz olsun dedi tam dedim başta sandalyede oturdu konuştuk. Sonra uzanabilir miyim dedi uzan dedim kolumla falan oynadı ben de oynamayı severim oynadım sonra yüzüme geçti sonra sacimla oynadı sonra Arkaya döndü o ara gözümü kapattım yattım bana dönüp dudağımı öptü hivbir şey yapamadım geri çekildim belimden kavradı ilk dedim sevgilim de olmadı deidm belki anlar bırakır diye sarıldı bu sefer sonra da yine öptü sen de öp dedi hayır git dedim gideyim mi diyince evet dedim gitti
O otururken ben uzaniyordum çünkü ben uykudan kalkınca sersem gibi oluyorum yarım saat bunu çok iyi biliyor
Sen öyle değilde defol başımdan deseydin bir şey olmazdı sen çok narin davranmışssın sanki istiyormuşsun gibi oldu
Bu konuda dibine kadar haklısın
Ya ben kimseye dönüp bakan bir kız da değilim aynı alanda kaç kişi bana yazıyordu red ediyordum bu arkadaş gibiydi
Ve sen bunlara rağmen konuşmaya devam ettin Allah akıl fikir versin sana
https://www.hizliresim.com/of3i289
Ben konuşmadım bak mesrla bu baska bana açılan biri
Reddetim tabi
Ama beni öpen kişi ile arkadaş gibiydik ben biraz seziyordum bir şeyler ama yok ya diyordum sonra öpünce aslında bir şeyler olduğunu hissettim
Reddetmek felan geç te öpen kişi ile Whappp dan konuşmaya devam etmen tuhaf
Ben ona o gözle bakmam
Bu öpen kişi değil
Son attığım
Neden tuhaf peki
Anladım engelle onu öpeni
Neden peki
Normal mi yaptığı şey sence
Ben de şu an sağlıklı düşünemiyorum
Sen dediklerimi yaparsan mutlu bir insan olursun
Ne yapayım
Engelle daha yüzüne bakma
Tamam
İyi yaparsın
Peki engellemeyip yüzüne bakmasam nolur
Sen engelle
Fazla mi ince düşünüyorum neden engelledin demez mi
Sana tecavüz etmeye kalkmış gelmiş ne diyorsun
Olayı unutcam
Allah kahretmesin gitti ilk öpücük
Hayırlısı artık
99 lu o ben 2002
Hımm anladım
Hayırlısı olsun zaten esrar alkol falan da içiyor
Ben ağzıma sigara sürmedim
Sen çok temiz kızsın maşallah
Değilim
Bak Allah böyle belamı verdi
Neyse artık tepkisiz kalmazsın
Yok o zamanda kslmazdim it nasıl iyi tanıyorsa sen uyanınca 1 saat ayilamiyirsun da dedi
Senden yararlanmış
☹️☹️☹️
Yapacak bir şey yok eklesene bı
Mesajları okumadım ama öpmesi hoş değil.
Frenchkiss miydi kral
Ne hissettin o önemli
Bunları yazarken hiçbir şey beni öperken de normaldi sadece benim ilk olduğu için biraz aklımda kaldı
Hmm anladım canım hissetmek önemli ama hatalı davranma kendine hakim ol benim yaptığım gibi iğrenç şeyler yaşama
Yalan be kız. miz yok
Valla mi
Ne istiyorsun
Karşılık verdin mi
Hayır
Erkekmiydi uzak dur