35 yaşındayım hiç sevgilim olmadı , evlenmekten vazgeçtim ama çooooook yakışıklı birisi uzaktan bana aşık oluyor:))
napsam?
35 yaşındayım hiç sevgilim olmadı , evlenmekten vazgeçtim ama çooooook yakışıklı birisi uzaktan bana aşık oluyor:))
napsam?
Hiç sevgilin olmamış olması seninle yalnız değilsin. Birçok insanın hayatında bu durumda olduğunu bilmelisin. Yaşadığın bu durum normal ve birçok nedene bağlı olabilir. Öncelikle, kendini tanıman ve hayatında ne istediğini bilmek önemlidir. Belki de henüz doğru insanla karşılaşmadın veya aradığın özellikleri tam olarak bilmiyorsun. Kendine zaman tanıyarak, nelerden hoşlandığını ve ne istediğini keşfedebilirsin. Ayrıca, kendine güvenmek ve kendine değer vermek de önemlidir. Olası sevgililerle tanışmak için sosyal aktivitelere katılmak, yeni insanlarla tanışmak ve arkadaş çevreni genişletmek gibi adımlar atabilirsin.
Cevap
6Cevap
Yanlızlik Allah'a mahsustur. Tanımakta fayda var derim hayatına güzellikler katabilir
Eğer sen değilde bir başkası olduğunda Neden bir başkası diye sorguluyon mu 😅
35 yaşındasın ve çoook yakışıklı biri sana aşık oluyo ve sen hala bunu bizemi soruyon
Valla kşm yazarsa yazsın 35 olmuşsun vaktin geçiyo ne yapcaksan çabuk olman lazım
Neye yok evlenmem ben diyosan çocukda yapmam bişey demiyom aksi halde geç kalıyon 40 yaşında çocuk yapsan 50 yaşında 10 yaşında çocugun olcak
Ciddi birini bul evlenmek istiyosan çok yakışıklı felan olmuyo öyle önce kalbi güzel olsun
Evlenmeyimi
Onu herkes seviyo ama o başkasıyla biliyon demi
Hayal seninki bence gerçege dön yuvanı kur
Dilediğini yapmakta özgürsün❗❗❗
35 senedir bu günü bekliyordum diyip koş hemen 😃
Neden ki
Öyle ama mutlu olmak insanın içinde olan bir şey.. senden iki yaş büyüğüm yalnızım tek yaşıyorum ama mutsuz değilim sürekli gezer tozarım şehirler arası güzel gördüğüm yerlere giderim kamplar yaparım ben istemedikten sonra kimse mutsuz edemez ki beni
Çok yakışıklıysa evet de
Uzaktan neler yapabilirsin?:D
Geliyorum 😂
İşim var 😀😉
Kaçırma
Kabuul et kıızz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?