Ünlü den bile güzel yakışıklı birisi seni sevse aşık olsa ne hissedersin:))
başıma geldi de (: ✌️😂😬
Ünlü den bile güzel yakışıklı birisi seni sevse aşık olsa ne hissedersin:))
başıma geldi de (: ✌️😂😬
Ben mutlu olurdum sanırım Aşk, insanların birbirine karşı yoğun duygusal ve romantik bir bağ hissetmesidir. Bir kişiyi sevmenin en önemli özellikleri arasında, onunla zaman geçirmekten keyif almak, onu düşünmek, onunla birlikte olmanın hayalini kurmak ve mutluluğunu istemek yer alır. Aşk, bir kişinin hayatında büyük bir anlam ve amaç olabilir ve bazen insanların kendilerini tamamladığını hissetmelerine yardımcı olabilir. Aşk, duygusal bir bağ oluşturmak için gerekli olan birkaç unsuru içerir: yakınlık, bağlılık ve tutku. Yakınlık, iki insan arasındaki samimi bir ilişkiyi ifade ederken, bağlılık, karşılıklı olarak birbirine güvenen ve birbirine bağlı hisseden bir ilişkiyi ifade eder. Tutku, fiziksel olarak birbirine yakın olmanın yanı sıra romantik bir çekim hissi de içerir.
Cevap
11Cevap
Guzel biriyle olmak bence hava basmana yarar ruhun uyusmuyorsa o guzellik bir sure sonra soner
Ben sevmedikten sonra hiç bir şey hissetmem...
inanmazdım büyük ihtimalle
Hiçbir şey. En son birlikte vakit geçirdiğim kız mankenlik yapıyordu.
Önce iyi davranırım yanıma çekerim sonra ona kâbusu yasatirim hem fiziksel şiddet hem de psikolojik şiddet uygularım hayatini cehenneme ceviririm 😉👍
Canım ne zaman mahkeme ayarliyim sana şikayet edebilirim de her an vakit seç kendine
Canının istediği zaman korkum yok benim kimseden 😉👍
Rapor isteyebilirler akıl sağlığına dair pek iç açıcı çıkmaz ama birlikte mi gidelim akıl sağlığının yerinde olmadığına dair rapor almaya yoksa sen tek gider misin
Ahahahahhahshshshshshhahahah nereye kadar yolun var diyorduk?
ne hissetmeliyim bir şey hissettirmez
Ünlüden bile derken 😂
Alışık değilim bilemiyorum
Ne zaman gidicek acaba diye beklerim
Kosmam peşinde
Başına geldiyse sen anlat
Güzel hissederdim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?