Aşk İlişkileri Sevgilinizle birbirinize ne kadar benziyorsunuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Zıt kutuplar birbirini çeker, diyorlar. Bakalım öylemiymiş 😅 tabiki karakter olarak soruyorum 🫡 Sevgilinizle birbirinize ne kadar benziyorsunuz? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,1b cevap paylaştı. Hiç sevgilim yok maalesef ama olsaydı da benim gibi birisi olurdu daha çok 0 0 Yorumla
xbalikx Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Aslinda fikirlerimiz karakterlerimiz çok çok zıt ama gerckten ozelliklerimiz git gide birbinjze benziyor 1 bucuk yil oldu onda tuhaf bulduğum ne varsa bende yapiyorum artik😂 1 0 Yorumla
kahvelikalp Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Sevdiğim insanla zıt karakterlerimiz yok. Baya baya benziyoruz birbirimize. Zıt kutuplar hikâyesi yalan dolann. 1 0 Yorumla
Gizlibiruye22 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 89% +1 yıl Bizimki zitliktan da öte bir şey. Öyle bir kelime bulamadım. 1 0 Yorumla
Lokiningecesi Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 526 cevap paylaştı. Hiçbir özelliğimiz benzemiyor her şeyimiz zıt. Örneğin ben gerçeğim o hayali. 1 0 Yorumla
lolajafarova123 Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl Şarkı ve Mizah zevkiniz uymuyorsa zıttın zıttı olun yürümez 2 0 Yorumla
hepimizbirvedia Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Baya benziyoruz aslında. O da yok ben de. 1 0 Yorumla
-Afroditimsi Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Olmayan sevgilim benim adeta kopyam 👯♀️ 1 0 Yorumla
laylaylomgalibaa Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Sevgililer bence durdukça birbirine benziyo 1 0 Yorumla
Coffein Takip Et Master Yaş: 41 , eic 33% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. Benzediklerim ender 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Hiç sevgilim yok maalesef ama olsaydı da benim gibi birisi olurdu daha çok
Aslinda fikirlerimiz karakterlerimiz çok çok zıt ama gerckten ozelliklerimiz git gide birbinjze benziyor 1 bucuk yil oldu onda tuhaf bulduğum ne varsa bende yapiyorum artik😂
Sevdiğim insanla zıt karakterlerimiz yok. Baya baya benziyoruz birbirimize. Zıt kutuplar hikâyesi yalan dolann.
Bizimki zitliktan da öte bir şey. Öyle bir kelime bulamadım.
Hiçbir özelliğimiz benzemiyor her şeyimiz zıt. Örneğin ben gerçeğim o hayali.
Şarkı ve Mizah zevkiniz uymuyorsa zıttın zıttı olun yürümez
Baya benziyoruz aslında. O da yok ben de.
Şartlı bir soru olduğu için elendim.
Olmayan sevgilim benim adeta kopyam 👯♀️
Sevgililer bence durdukça birbirine benziyo
Sevgilim yok. 😂
Benzediklerim ender