22 yasinda fistik gibi kizim, evlenmek istiyorum ama ailem izin vermiyor. Napacam ben ya :(((?

Arkadaslar dedigim gibi 22 yasindayim. Hersey yolunda cok sukur, istersem talibim olur evlenmek icin. Guzel oldugumu soyluyorlar,1:60 cm, beyaz tenli, mavi-yesil gozlu, kahve rengi sacliyim, yani guzelimdir herhalde. namusumu iffetimi korudum hep o yuzden bu konuda bir sorun yok cok sukur, taliplerim olur istersem ama evlenmeye izin vermiyor ailem :(( Simdilik kimseye vermezler beni. Sebep: okulumun bitmesine daha cok var diye. Napacam ya ben? En guzel yasimi kitaplar uzerinde harciyorum. Bunda sikayetim yok ama ayni zamanda artik benim de bir sevdicigim olsun, bnmle ilgilensin, sahiplensin istiyorum. Hem de bnce evliligin en guzel yaslar bu yaslar olur. Genc evli olanlar cok tatli oluyor, en yakin arkadas, dost, sevgili, es, herseyi oluyorlar birbirilerin :)) Ama bn bundan mahrum kalacam :( Napacam bn ya. Bolumum bir de baya zor. Acaba okuyup ve ayni zamanda evlenen var mi? Yurumus mudur acaba ikisi beraber?
Güncellemeler
+1 yıl
tamam arkadaslar bu kadar kafi, daha fazla tartismak istemiyorum. Sinav zamani yaklasti ve canima tak etti, sinavim gecince bu istek de gececek :) Kacis mekanizmasi bir nevi :) Simdi veya 2-3 yil sonra evlenecem diye bir kuralim yok bnm. Adam gibi adam bulunca olacak, ki o da muhtemelen en erken son sinifimda olacak yani. Okulu birakma gibi bir niyetim yok mrk etmeyin. Samimi tavsiyede bulunan ve gercekten bn bir yanlis yapmayim diye endiselenen herkesten tesekkur ederim
Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada daha cok erken diyenlere gelsin, tıp literaturunde ortalama olarak en ideal, pik dogurganlik yasi, 22dir.25e kdr dvm ediyor ve 25ten sonra kanser riski ve hasta cocuk dogurma riski artiyor. Ama biz napiyoruz? 26 yasinda evlenip,30 yasinda falan cocuk doguruyoruz. Evliligim gec yasindakisi cok makbule gecmiyor benim icin. Ama tabikide bn iyi bir niyetten dolayi ertelemek zorundayim evliligi. Ameller niyetlere goredir. Ins rabbim bana bu konuda yardimci olacak
22 yasinda fistik gibi kizim, evlenmek istiyorum ama ailem izin vermiyor. Napacam ben ya :(((?