Annesinin fıtığı var diye baklava hamuru açmasına yardım eden bir bey😂😂😂😂 nikah basılır

Annesinin fıtığı var diye baklava hamuru açmasına yardım eden bir bey😂😂😂😂 nikah basılır

Evlenilecek doğru insan, karşısındaki kişiye saygı gösterir ve onun fikirlerini, duygularını ve hayallerini önemser. İki taraf arasında karşılıklı saygı duygusu, sağlıklı bir evlilik için çok önemlidir. Evlenilecek doğru insan, güvenilir ve dürüst bir kişidir. İki taraf arasında güven duygusu, birbirlerine açık olmalarını ve sorunlarını çözmelerini kolaylaştırır.
Uyum: Evlenilecek doğru insan, iki taraf arasında uyumlu bir ilişki kurabilir. Ortak ilgi alanları, benzer değerler ve yaşam tarzları, iki kişinin birbirine uyum sağlamasına yardımcı olabilir. Evlenilecek doğru insan, karşısındaki kişiye destek olabilir ve onun yanında olabilir. Zor zamanlarda destek olmak, iki taraf arasındaki bağı güçlendirir.
İletişim: Evlenilecek doğru insan, iki taraf arasında açık bir iletişim kurabilir. İyi bir iletişim,
Cevap
7Cevap

Halay çeksin
İlginç bir kriter😂
Bunun nesi komik kızlar nasıl yapıyorsa erkekler de yapacak tabii ki
Konu erkek olması değil mutfakta yeteneksiz olması buna rağmen absürt bir yiyecekle cebelleşmesi, her şeyi feminizme yormasanız ve eleştirel yaklaşmasanız hayat daha katlanılır olacak eminim😇
Aileye bakış çok önemli anneye değer vermeyen eşine hiç değer vermez kardeşini önemsemeyen kayınlarının yüzüne bakmaz bu böyledir
mutluluk kaynağımsınız bayılıyorum size. bas nikahı bas bas
Aa teşekkürler 😂 basıcam🤣
Karakterlerimiz , zevklerimiz, hayata bakış perspektifimiz uyuşsun. Yeterli
Anatomi konuşabileceğim biri olması iyi olur.
herkesi mod yapıyolar mı böyle
Hayır.
vermen gereken cevap seni yapmıyorlar mesela
Estağfurullah 🙂
Kişilikler ve hayata aynı pencereden bakmak bir de düzgün bir ailesi olsun ki ailenin önemini değerini bilsin.
Annesi vermezse kaçırılır 😃😃
Zeki güzel olgun fizikli ve zevk sahibi olmasi
anlamadım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?