Şimdi şöyle; bu köpek Türkiye’nin nadir mesleklerine sahip oldukça yakışıklı ve çekici. Maddi durumu hem işi hem ailesi sebebiyle iyi. Bana bir biçimde yapışıyor lakin ukalalığı kendini bir halt sanması ve bana kimse şunu yaptıramazvari hareketleri beni içten içe güldürdüğü için. köpeğimize tekme atmadan önce kendisiyle ısrarlı aşk sözleri sonucunda bir ilişkiye adım atıyorum. Ve arada tepemin tasını -ukalalık edip attırdığında- defetmeme rağmen geri geliyor ( köpekleşme temayülünün ilk aşamalarına yavaş yavaş kapılıyor)
Ben bu köpek soyuna; sanki aşkımdan ölecek kadar büyük bir sevgiyle yaklaşırken sonra arada sertleşip noluyo lan dedirtecek derecede çıldırtıyorum. Durduk yerde bile defolup gitme özelliğim olduğundan ve köpek soyu suratımı görebilmek için yalvarma aşamasına geldiğinde yavaş yavaş istediklermi yaptırıyorum.
Karşınıza geçip aşağılık aşağılık ukalalaşarak size boyun eğmeyen köpekleri önce yemleyin ve size iyice alışsın ( baştan beri asıl amacım bu ukala köpeği bana yalvarır hale getirmekti)
Size iyice alıştıktan sonra dozsuz yani sizsiz kalsınlar emin olun ukalalıklarından eser kalmayacak.
Siz ukala insanlara ne yaparsınız
Ben bu köpek soyuna; sanki aşkımdan ölecek kadar büyük bir sevgiyle yaklaşırken sonra arada sertleşip noluyo lan dedirtecek derecede çıldırtıyorum. Durduk yerde bile defolup gitme özelliğim olduğundan ve köpek soyu suratımı görebilmek için yalvarma aşamasına geldiğinde yavaş yavaş istediklermi yaptırıyorum.
Karşınıza geçip aşağılık aşağılık ukalalaşarak size boyun eğmeyen köpekleri önce yemleyin ve size iyice alışsın ( baştan beri asıl amacım bu ukala köpeği bana yalvarır hale getirmekti)
Size iyice alıştıktan sonra dozsuz yani sizsiz kalsınlar emin olun ukalalıklarından eser kalmayacak.
Siz ukala insanlara ne yaparsınız
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer