Eski sevgili geri dönmek mi istiyor sizce?

Merhaba arkadaşlar, benim bundan yaklaşık 3 yıl önce 5 yıllık bir sevgilim vardı çok sevdim onu, biz tanıştığımız zaman onu benden önceki eski sevgilisi terk etmiş idi benden önceki sevgilisinin buna karşı ilgisi, duygusu bittiği, sevgisi tükendiği için onu terk etmiş idi, biz tanıştık ve ben onu çok sevdim öyle sevdim ki onu bana sen beni hayatımda seven en güzel adamsın derdi neyse biz bundan 3 yıl önce ayrıldık belli nedenlerden dolayı ve o benden ayrılınca onu terk eden benden önceki sevgilisine geri döndü fakat bu süreçte de bana yazdı beni aradı ancak ben oralı olmadım hiçbir zaman doğru bulmadığım için, neyse bundan bir buçuk yıl önce babası hastalanıp hastane de yattı onu söylemek için yazdı bana daha sonra babası bir süre sonra vefat etti yine onun bilgisini vermek için yazmıştı bana sonra bir ara hiç yazmadı bir sene kadar falan tam artık kurtuldum yazmayacak dediğim noktada yine yazdı bana bundan iki ay önce aradı beni ben açmadım yine ama dün yine aradı beni ben görmemiştim tabi bana mesaj attı kusura bakma yanlışlıkla aradım seni dedi yine cevap vermedim son 5-6 aydır benimle iletişime geçme gibi bir çabası var sürekli numaramı silip silip ekliyor, sizce neden böyle davranıyor amacı nedir hayatında biri varken niçin benimle iletişim kuruyor gittiği yerde mutlu değil mi acaba ondan mı geliyor bana, lütfen fikirlerinizi paylaşın benim için çok önemli düşünceleriniz.
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel 2
Eski sevgili geri dönmek mi istiyor sizce?