Merhaba arkadaşlar, benim bundan yaklaşık 3 yıl önce 5 yıllık bir sevgilim vardı çok sevdim onu, biz tanıştığımız zaman onu benden önceki eski sevgilisi terk etmiş idi benden önceki sevgilisinin buna karşı ilgisi, duygusu bittiği, sevgisi tükendiği için onu terk etmiş idi, biz tanıştık ve ben onu çok sevdim öyle sevdim ki onu bana sen beni hayatımda seven en güzel adamsın derdi neyse biz bundan 3 yıl önce ayrıldık belli nedenlerden dolayı ve o benden ayrılınca onu terk eden benden önceki sevgilisine geri döndü fakat bu süreçte de bana yazdı beni aradı ancak ben oralı olmadım hiçbir zaman doğru bulmadığım için, neyse bundan bir buçuk yıl önce babası hastalanıp hastane de yattı onu söylemek için yazdı bana daha sonra babası bir süre sonra vefat etti yine onun bilgisini vermek için yazmıştı bana sonra bir ara hiç yazmadı bir sene kadar falan tam artık kurtuldum yazmayacak dediğim noktada yine yazdı bana bundan iki ay önce aradı beni ben açmadım yine ama dün yine aradı beni ben görmemiştim tabi bana mesaj attı kusura bakma yanlışlıkla aradım seni dedi yine cevap vermedim son 5-6 aydır benimle iletişime geçme gibi bir çabası var sürekli numaramı silip silip ekliyor, sizce neden böyle davranıyor amacı nedir hayatında biri varken niçin benimle iletişim kuruyor gittiği yerde mutlu değil mi acaba ondan mı geliyor bana, lütfen fikirlerinizi paylaşın benim için çok önemli düşünceleriniz.
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel 2
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Maalesef aşk insana tuhaf şeyler yaptırabiliyor kangren gibi bu ne kadar erken kesip atsan daha iyi yoksa böyle zehirliyor insanları ne yapacaklarını bilemiyorlar 🥹
Niçin yapıyor olabilir ki bunu sizce üstelikte hayatında benden önceki sevgilisi varken? Evet ben onu hayatında olan kişiden çok daha güzel sevdim acaba bendeki sevgiyi bulamadığı için mi geri geliyor bana?
Kendisini sana hatırlatıyor bu daha çok sevgi arayışı içinde olduğunu gösterir.
Hayatında biri varken neden sevgi arayışı içerisinde olsun ki? Evet ben onu çok sevdim kabul hatta bunu oda kabul ediyordu ve bana diyordu ki sen beni hayatımda en güzel seven adamsın derdi daha önce beni kimse senin gibi büyük ve güzel sevmedi diyordu ama şimdi bir ilişkisi varken benim sevgimi ne yapsın ki? Sadece ona ayrılırken demiştim ki sen beni ömrünce unutamazsın sana verdiğim değeri kimse veremeyecek ve her üzüldüğünde seni her üzdüklerinde bana geleceksin demiştim ki gerçekten de öyle oldu var buna devam da edecek biliyorum ama niye bu kadar geleceğini ben bile tahmin etmemiştim cidden ona olan duygularım için mi geliyor sizce?
Bende öyle bir şey yaşıyorum ama eski sevgilime dönmedim senin gibi birisi de var tam kafamda oturtamadığım için arkadaş olarak konuşuyorum. Zaten kendiside evlilik düşünmediğini söylüyor. Şimdi insanlara zor güvenildiği, açıldığı için seni tanıyan birileriyle konuşmak daha iyi geliyor en azından aklından geçmeyecek şeyleri yapmaz diyorsun üzmez yani beni kendini garantiye aldığın bir konuşma olur.
Aslında ben onunla evlenmek istiyordum yani ilişkimizin en başından itibaren ben onunla sevgili olalım gittiği yere kadar gitsin sonra bitsin kafasında olmadım hep evlenmek istedim ancak bizim aramızda yaş farkı vardı o benden büyüktü ve bunu sorun ediyordu ben her ne kadar bu benim için sorun değil desem de aramızdaki yaş farkı onun kafasında bir köşede hep soru işareti olarak devam ediyordu en sonda temel sorunlardan biri de yaş farkı olduğu için bitirdik daha doğrusu o bitirdi bende saygı duydum çünkü ne yaptıysam o sorunu aşmasına yardımcı olamadım kaybolan güvenini ona geri kazandırmakta bu kadar zorlanmadım ama ne yaptıysam yaş farkı sorununu aşmasını sağlayamadım onu öyle çok sevdim ki köpekler gibi aşıktım onu itler gibi sevdim sırılsıklam aşık oldum ona kör kütük bir sevgi ile sevdim onu em yakınındaki insandan daha çok mutlu olmasını sağlıyordum ben uzak olmamıza rağmen, sanırım ona olan sevgimi hiçbir kimsede bulamayacağı için ben onun aklında hep olacağım, son bir şey soracağım sizce beni yanlışlıkla arama ihtimali var mı gerçekten yoksa formalite icabı mi yanlışlıkla aradım dedi çünkü iki ay önce de aradı dünde aradı gerçekten yanlışlık aramış olabilir mi? Bir de o benim numaramı 1 buçuk yıl kadar sildi sonradan yeniden ekledi ve son 5-6 aydırda sürekli siliyor ekliyor bu silip ekleme gel gitlerini niçin yaşıyor olabilir sizce? Bu iki sorumu cevaplarsan mutlu olurum
Ne mutlu sana o zaman ciddiymişsiniz kendisi kaşınmış belki de size olayları hep kendi tarafından anlattığı için onu haklı bulmuş olabilirsin. Her neyse seçimi yapmış artık başka birisini bulun onun araması sizi etkilemesin her boşluğa düştüğünde arayacak demektir bu üzer sizi daha çok onun için sorun olmaz. 😌
Ben 33 yaşımdayım hayatımda şu ana kadar tek bir hatunu sevdim ama ölümüne sevdim oda olmadı hayırlısı buymuş demem o ki ben öteki insanlar gibi değilim yapım gereği bir kadınla bir yola baş koyuyorsam onunla direkt olarak evlenme kafası ile hareket ederim öyle her önüme gelen kızla gönül eğlendirmek gibi bir gayem olsaydı şimdiye kadar tek bir hatun değil pek çok kadınla beraber olurdum 😊 aslında ben onun adına onun için üzülüyorum kendim için üzülecek bir şey yok o gün bırakıp gittiğinde herşeyi bitirerek gitti onun için üzülüyorum aslına mutlu olmasını çok istiyorum zamanında her ne kadar bırakıp gitse de herşeye rağmen mutlu olsun istiyorum ve gittiği yerde kalmasını istiyorum ama olmuyor hep geri geliyor bana anlamadım gitti
muhtemelen diğer ilişkisinde sorun yaşadıkça sana yazıyor, aslında seni kullanıyor muhattap olma
Özellikle 5-6 aydır beni telefon rehberinden sürekli silip silip tekrar ekliyor 3-5 gün siliyor sonra tekrar geri ekliyor bunu niye yapıyor ki sizce? İki ay önce beni aramıştı şimdi yine dün aradı beni ben görmemiştim ardından mesaj atmış bana yanlışlıkla aradım kusura bakma diye sizce gerçekten yanlışlıkla aramış olabilir mi yoksa bilerek aradı ama bana yanlışlıkla aradım mı dedi?
O kadar yıl olmuş deli mi ne
Bir bilsem neden öyle yaptığını bir anlayabilsem sizce neden öyle yapıyor olabilir ki?
Kafa karıştırmaya calisiyor gördüğüme göre başarmışta.. dönmek istiyor şansını deniyor eğer sen istemiyorsan açık açık konuşsana birdaha bana yazma etme diye bu şekilde gider yoksa ya da tekrar oluruz dersen onu da git açıkça soyle
Hayır benim kafamı karıştırmıyor böyle bir şey söz konusu değil zaten biz ayrıldıktan sonra benimle hep bir iletişimde kalma çabasında oldu ve bunu ona söyledim bana yazma etme istemiyorum artık ama her fedasında özür dilerim bir daha da yazmam deyip numaramı sildi belli bir süre sonra yine yazdı söylemediğimi mi düşünüyorsun her seferinde ona bana yazma artık gittiğin yerde kal ve orada mutlu ol dedim ama yine her defasında yine geldi açıkçası bunu ona söylemekten yorulduğum için söyleme gereği duymuyorum artık sadece neden geliyor bana bunu çözmeye çalışıyorum hepsi bu yoksa ona geri dönmek istesem çoktan bana gelmelerine yeşil ışık yakardım benim amacın niçin geliyor bana bunu öğrenmek istiyorum, bizim ortak bir arkadaşımız var daha doğrusu onun arkadaşı beni de biz sevgili iken o tanıştırdı çokta sever beni ona mesaj atıp da ona sorsam mı niye öyle yaptığını sence bu durum beni olumsuz etkiler mi?
Madem öyle hiç tepki verme ne yaparsa yapsın yapar yapar bı müddet sonra bırakır. Takıntı yapmış sanırım bırak takılsın kafasına göre ozmn normal biri yapmaz zaten istemiyorum diyen birine karşı bunları
Niçin takıntı yapmış olabilir ki sizce? 3 yıldır bırakmadı gerçekten bırakır mı? Vallahi defalarca söyledim istemediğimi ama anlatamıyorum ona bizim ortak bir arkadaşımız var daha doğrusu onun arkadaşı onunla biz beraberken tanıştırdı bizi onlar kankiler ayrı gayrıları yok bu ortak arkadaşımızla mı konuşsam acaba benim açımdan olumsuz bir şey doğurur mu o ortak arkadaşımızla konuşmam?