31 yaşında evde kalan bi kız olarak son çare pazarcı talibim var. Kabul etmeli miyim bi evi var
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılAdam olduktan sonra mesleği önemli değil.
pazarcı dediğin adamlar da az para kazanmıyor, insanları mesleğine göre yargılamak yerine insanlığına göre yargılayın. Son çare olarak gördüğün insanın normalde senin mantığınla baktığını düşünürsek sen son çare bile olmuyorsun.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 580 cevap paylaştı.
+1 yılEğer evlenilmez olsaydılar tüm pazarcıların bekar olması gerekirdi:)
Sen yanlış şeye odaklanıyorsun asıl şuna odaklan bu adam satış yaparken dürüst mü yoksa işin hilesine mi kaçıyor bunu tespit etmeye çalış. Yani ahlaklı dürüst mü yoksa kazancına haram mı bulaştırıyor asıl mesele bu. Bunu anlamaya çalış ki son derece haklı bir yaklaşım olur bunu kesinlikle belli etmeden öğren bir şekilde.
Ve lütfen artık hayatta yanlış şeylere odaklanmayı bırak. Önyargılı olma.
00 Yorumla
+1 yılİşinde gücünde düzgün bir adamsa seni aç açıkta bırakmaz evlenilirmi evlenilir benim kuzen evlendi pazarciyla evi var arabası var aylık bir kazancı var 3 tane çocukları var geçinip gidiyorlar
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTaliplerini çoğaltmanın yollarını arasana. Uygulamaları indir insanlarla konuş niyetinin ciddi olduğunu söyle. Niyeti ciddi olan erkeklerin sayısı hiçte az değil. İşin yoksa bi işe gir çalış iyi kötü. Çevrene haber sal yuva kurmak istiyorum diye. Gelsin talipler. En iyisini seçersin.
032 Yorumla- +1 yıl
Bunu yazarken ciddi misin harbiden uygulamalarda o kadar pislik insan dururken ordan birileriyle mi konuşsun yani? Üstelik böyle bir devirde öyle uygulamalarda ne kadar abazan varsa o uygulamalarda evlenmeyi bırak doğru düzgün arkadaş bile bulunmaz kimin ne olduğu belli değil hırlı mı hırsız mı böyle bir seçenek sunma bence insanları yanlış yollara yönlendirmek olur
- +1 yıl
- +1 yıl
Cevap sahibi+1 yıl@met96 Ben erkek olsam kadının tabiki de genç ve güzel olmasını, ayrıca da neşesiyle beni de neşelendirmesini isterim tabiki de. Bunda yanlış bir şey yok bence.
Cevap sahibi+1 yıl@KırmızııOjee Siz kimlerle konuşuyorsunuz ya da saçma insanları ne kadar kaale almıyorsunuz bilmiyorum lakin çürük insan her yerde vardır. Çürükleri zaten görmüyorum bile ben. Bir sürü normal, evlenilecek kadın/erkekler var uygulamalarda. Bu kadar önyargıyla yaklaşmanızı anlamsız buldum.
- +1 yıl
Yaşınız kaç bilmiyorum ama aşırı toz pembe bakıyosunuz herhalde hayata şu devirde insanların binbir türlü yüzü varken ordan hiç tanımadığınız sadece size kendini nasıl tanıtmak istiyosa öyle tanıdığınız biriyle arkadaşlığı geçtim evlilik gibi ciddi bir konuda iletişim kuracaksanız bunda hiç bir sakınca görmemeniz sıkıntılı bir durum sanırım hiç televizyon izlemiyosunuz o tarz uygulamalar olsun sosyal medya olsun ordan biriyle evlilik amacıyla tanışıp dolandırılanlar hatta öldürülenler fazlaca var iyi cesaret sizdeki yani
- +1 yıl
Siz kadınların mantığı erkekleri kullanmaktan başka bir şey değil.
Cevap sahibi+1 yıl@KırmızııOjee Çünkü denedim hem de kaç kez ve uzun ilişkilerim bile oldu. Ne idüğü belirsiz insanları elemeyi bilmeniz gerekiyor. Tabiki kimsenin başına bir şey gelmesini istemem. Lakin biz nasıl insansak karşımızdakiler de insan. Dünya sadece öcülerin olduğu bir yer değil. Ayrıca biz de çok masum değiliz. Her yerde keser sapıyla arka kapıda bekleyen deliler de olmadığına göre, normal insanlar çoğunlukta demektir.
Cevap sahibi+1 yıl@Dremaslipit Siz çok masum düşünceler içindesiniz ya sanki :D Evet her şey kadının kontrolünde, erkek kontrol ettiğini düşündüğü zaman bile. Önemli olan sizi yöneten kadının sizi seviyor olması. Böylelikle size eziyet çektirerek değil, çiçek bahçelerinde güneşin altında uzanıyormuşsunuzcasına öğrenirsiniz her şeyi. Hayatınızdaki kadın iyiyse her şey yumuşayarak gelir önünüze. Erkekler olmasaydı bu hayat çok sıkıcı olurdu. Erkekler mükemmel hayat arkadaşı oluyorlar..
- +1 yıl
Anca yatak yoluyla yönetebilirsiniz bir erkeği da uçkur düşkünüyse. Sen her zaman yönettiğini düşünebilirsin ben o tarz erkeklerden olmayacağım için problem yok... Kadınların kölesi olalım diye yaşamıyoruz.
- +1 yıl
Biz erkeklerin de aklı fikri iradesi var ve kendimize ait hayatımız var...
- +1 yıl
Sanki bizim aklimiz yok da birisi gelsin bizi yonetsin diyoruz. Bizi yoneten kadinin bizi seviyor olmasi onemliymiş de falan filan. Tabi bizim hiç irademiz yoktu zaten çok da muhtactik hayatimizdaki kadina... sen bu kafayla bir erkegim hayatına girme yazık edersin.
Cevap sahibi+1 yıl@Dremaslipit kanka ne diyorsun ya ee peki kadını yönetebiliyor musun bunu düşündün mü hiç?
Cevap sahibi+1 yıl@Dremaslipit bu kötü bir şey değil abuk subuk yazmışsın. Kendi cinselliğinizi bile sevmiyorsunuz siz ya
- +1 yıl
Yönetmekten bahsediyorsun ne alaka cinsellikle be.
- +1 yıl
Erkeklerın kendi aklı fikri varken kadınin dediginin olmasi kotu bir sey tabi.
Cevap sahibi+1 yıl@Dremaslipit sen yazmışsın cinselliği daha kendinden bile haberin yok :D
- +1 yıl
En nihayetinde ben yönetme meraklisı bir kadin sevemem. Kendi aklim fikrim var yani... beni yonetmesi gerekmiyor kimsenin.
- +1 yıl
Siz cinselligi erkekleri yonetmek icin kullanıyorsunuz ortada sevilecek bir şey de yoktur.
Cevap sahibi+1 yıl@Dremaslipit Her zaman kadının istediği olunca siz de bundan mutlu oluyorsunuz çünkü kararsız kalıyorsunuz çoğu zaman. Kadın size tamam dediğinde bile yine de hala sizi yönetmeye devam ediyor çünkü size izin veriyor… İzin vermediği noktada da çıkar gider zaten. İlişki bozulmuştur çünkü. Yani bunlar kötü şeyler değil.
- +1 yıl
Senin kafa yapındaki birisi bana lazım değil ve biz de sizin esiriniz değiliz.
- +1 yıl
Şimdi bu iğrenç iliski anlayisini al kendin yaşa.
Ben boyle bir iliski yasayacak degilim. - +1 yıl
Kotu olup olmadigina kendi hayatim adina ben karar veririm. Sen degil.
Cevap sahibi+1 yıl@Dremaslipit erkekler hep kontrol onlarda sanar ama öyle değil işte, anneni düşün babanı düşün anlarsın beni :)) bol şanslar
- +1 yıl
Annem babama sigarayı bile biraktiramadi...
Senin gibilerden beni Allah korusun diyorum sadece. - +1 yıl
Ve erkeğin de işlettigi aklı iradesi vardır.
Bir gun cikip istemiyorum seni der şaşırır kalırsin. - +1 yıl
Senin gibi kalbi kirli bozuk olanlara bol şans esas.
Ben iyi niyetliyim gene bu zamanda.
Cevap sahibi+1 yıl@Dremaslipit tabiki de herkesin akıl iradesi var. Ben bunu kastetmedim ki. Demek ki annen babanın sigara içmesine ne kadar söylense de boşanacağı kadar sıkıntı etmiyor. Annen buna okey..
- +1 yıl
Sen gibilerinin kalbi bozuk. Başka bisey yok.
- +1 yıl
Senin gibisinin verecegi sevgi eksik kalsın bana.
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
45
Cevap
85Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılKendine evde kalmış olarak görmen mi dersin, helalinden ekmek parası kazanmak için çalışan birine pazarcı (son çare) olarak görmek mi dersin ya da adamın bir evi var diyerek muhasebesini tutman mı dersin yani sorun ve açıklama kısmı neresinden tutsam elimde kaldı. Bu kadar maddiyat düşkünü olmaktan daha ziyade helalinden çalışan çalışkan kötü alışkanlıklardan uzak duran karakterli birini aramanı tavsiye ederim ve evi malı mülkü olan birini değil Allah korkusu kuldan utanması olan birini ararsan sence de daha akıllıca bir karar olmaz mı?
91 Yorumla- +1 yıl
👏🏻👏🏻👏🏻
+1 yılİnsanları mesleği ile değerlendiren birisinin neden 31 yaşında neden hala evde olduğunun bir göstergesidir. Siz bu kafada devam ettiğiniz sürece sizin gibiler bence evde kalmaya mahkumdur. Hayır evlenme pazarcı ile yarın öbür gün çok zor günler geçirdiği zaman adam sen bırakır gidersin.
86 Yorumla- +1 yıl
@Dffdddddd kadın erkek eşit ya beraber mücadele edebilirler bir erkek birini severken hiç. Bir zaman bu kadın bana bakabilirmi diye düşünmez işinize geldi gibisiniz ayrıcalıklısiniz yeterki iki gönül bir olsun bu yalan Dünya'da günlerimiz sayılı ama şeytan nefsinizi ele geçirmiş ahir zamandayiz kızmıyorum kimseye
+1 yılBakacapın şey şu. Sana değer veriyor mu? Zorda nasıl? Sorunları nasıl seçiyor.
Sana şimdi değer vermiyorsa hiçbir zaman vermez.
Zor zamanlarda sorunu tekrar kriz yaratıp gererek mi çözüyor. sorunları şiddet meyli ile çözüyorsa hiç bulaşma.
11 Yorumla
+1 yıl31 yaşında evde kalan kız tabirin mi yoksa pazarcı diye bi insanı mesleği üzerinden degerlendirmen mi hangisi daha kötü bilemedim. Allah ıslah etsin
101 YorumlaEvi değil kalbi aklı zihniyeti var mı diye bak. Bakın! Ev mi sizi mutlu edecek?
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 307 cevap paylaştı. Adam gibi adam olduktan sonra pazarcı demek falan ayıp oluyor bence, küçümser gibi, ekmeğini kazanıyor işte adam, ayıp mı? Günah mı? Üstelik evde kalmak vs. Çok basit terimler, böyle düşünmeyin derim.
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 416 cevap paylaştı. Pazarcı olunca ne oluyor ki !
Sanki kokain tüccara katil kriminal biriyle evleniyor. Senin niye evde kaldığın anlaşıldı. Sen bu kafayla evlenme zaten kardeş. Sen evliliğin ne olduğunu , amacını vs hala idrak edememişsin02 Yorumla
Soran+1 yılBen üni mezunuyum
+1 yılEvde kalmak ne ya? Son çarem ne demek ya? Dediğin şeyin farkında mısın? Bu bildiğin acizlik lan acınası bir şey lan. Zaten kendini yetiştirememişsin bir halt olamamışsın ne kafayla evlenmek gibi bir eyleme kalkisiyorsun sen. Mümkünse evlenme sen git evinde otur hafta sonu da temizliğe git. Çocuk yapayım sakın ha sakın yapma
40 YorumlaEvde kalma nedir ya kendinizi acizlestirmeyin bu kadar tövbe estağfurullah git bacim oruç oruç söyletme beni
55 Yorumla- +1 yıl
Helal
- +1 yıl
Insanlari pazarci diye asagilayan insan evde kalmasi bence kacinilmaz
- +1 yıl
Yani
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Bu sorudan anladığım şu ki doktor mühendis gelse sorgusuz sualsiz kabul edeceksin. Bu kadar ucuz olmayın.
50 YorumlaEvine bakicaksa evlen neden evlenmeyesim adam gbi adam. olsun
20 Yorumlacanım mısın sen acaba! Hayır böyle bir soru sormak da ne bilim zekanın farklı şeylere önem verdiğini gösteriyorda neyse ama şöyle söyliyim ki
İnsan olan herkesle evlilik olur!00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Saçmalama pazarcı insan değil mi. Bide inan bana çok kazanıyprlar. 3. Olarakta sen evde kalmadın henüz tam evlilik yaşındasın panik yapma gönlün istiyorsa evlen
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Kendinize evde kalmış muamelesi yapmayın efendim.. Nasibiniz gelmemiş sadece.. Bu pazarcı da evi olması önemli değil.. Sizi sevecek mi.. Kötü huyları var mı.. Mutlu edebilecek mi önemli olan bunlardır
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Yaptığın işe göre değişir senin iyi bir mesleğin varsa pazarcı dan uzak dur ama asgari ücretle çalışan biriysen ya da işsiz biriysen pazarcıyı nasıl beğenmiyorsun kendin ne kazanıyorsun derler adama
00 YorumlaSon çare diye evlilik yapılmaz. Eğer bunun için yapacaksınız, adamı da mutsuz edersin kendini de, doğacak çocukları da.
10 Yorumla
+1 yıltabiki de kabul et Kocadır geçimini temiz yoldan yapıyor sonuçta ah sizin şu statüyle hava atmak merakınız yok mu çıldırıyorum
00 YorumlaBu denli ötekileştirerek konuştuğun bir insanla sakın evlenme bacım. Sanki başka gezegendenmiş gibi konuşmuşsun. Yakma çocuğun başını.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılpazarcılar çok kazanıyor kız öyle düşünme yakışıklıysa okey de bence. ben pazarcı -minibüsçü olupta mutsuz olan ne gördüm ne duydum valla
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılPazarcı mazarcı, nihayetinde hepsi aynı yere varıyor yani bu nedenle böyle konulara çok da fazla takılıp kalmamak gerekir.
00 Yorumla
+1 yılbu iş nasip işi biliyosun meslegine bakılmaz insan olsun yeter bende evlenmedim ama adam gibi adam olsun yeterli
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılEğitim seviyeniz yaşam kaliteniz nasıl iletisiminiz nasıl bugün çoğu pazarcı asgari ücretin çok üzerinde aliyor
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 623 cevap paylaştı.
+1 yıl"Son çare" ?
"Pazarcı talibin" ? ve bir evi var :D
2 ev 1 arabadan aşağı gitme..00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılPazarcıysa ne olmuş yani, kazanıyor adam ekmeğini.
02 Yorumla
Soran+1 yılYobaz olur mı
- +1 yıl
Onu görüşmede anlarsınız. Siz bir görüşün, biraz vakit geçirin. Aceleniz yok, hemen evet demek zorunda değilsiniz.
Aşk İlişkileri konusunda 426 cevap paylaştı. Yine sevmedigi biriyle evlenen biri. Benim de eski sevgilim çiftçiydi? Napalim taşlayalım mı emekçi insanlari iyice sacmaladiniz
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 18,3b cevap paylaştı. Böyle bir soru soruyorsan o adamla evlenme bence. Düşünce yapın oldukça kötü
ayrıca durumları iyi olur genelde pazarcıların.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl1- Son çare pazarcı ne demek.
2- Evde kalmak nasıl bir tabir.
Mimarım, zenginim, Allah senin gibi düşünen biri ile beni karşılaştırmasın.
10 Yorumla
+1 yılmesleğe göre ayrıştırmamanı öneririm. önemli olan sevgi. bir de evi filan varmış al sana güvence
00 YorumlaKarakterine kişiliğine kafa yapısına falan bakıp karar ver
00 Yorumla
+1 yılbence 31 yaşında evde kalmış biriyle evlenilmez
ben pazarcı olsam evlenmezdim yani
00 Yorumla
+1 yıltembel biri olmasında.. gerisi sorun olmaz..
00 Yorumla
+1 yılSoğanın kilosunun 30 lira olduğunu düşünürsek bence ikinci evi de alırsınız.
00 YorumlaKarakterine bak önce, pazarcı olunca ne oluyor, adam ekmeğinin peşinde yani
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılKız durma kabul et sebze meyve oh evi de var ne mutlu sana az burun kıvır ama abartma :D
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılPazarcı deyip çoğu insan küçümsüyor ama okuyan birçok insandan daha çok kazanıyorlar.
00 Yorumla
+1 yılPazarcı abimize acil ulaşmak lazım, uçurumun kenarında kendisi.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılİyi bir insansa olur tabi. Maddi sıkıntı da yaşamazsın.
00 Yorumla Neden evlenilmesin? Eli ekmek tutsun yeter bana göre.
05 Yorumla
+1 yılPazarcılık bu kadar aşağı mı? Meslek bu kadar ön planda mı?
00 YorumlaOnun seninle evlenmesi hata olur.
Umarım doğru şeyi görür ve seninle evlenmez.00 YorumlaPazarcı ile evlenilir de.
Senin gibi turşu ile evlenilmez
01 Yorumla- +1 yıl
Domates biber pahalı daha ne istiyorsun millet yiyemesken sen bedava yiyeceksin sjsjs evlen gitsin
Tanış bklm ma abişiler hissediyosan olsn evlenmek ıcınde evlenme yani
00 Yorumla
+1 yılSeviyorsan evlenirsin. Böyle konuştuğuna göre hiç evlenme onunla.. :)
00 Yorumlane alaka vee kalmakla saçmalama.. hoşlanmadıysan zorlama
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAdam serefiyle namusu ile isini yapip helal para aliyor. Ne varmis pazarcilikta? Benim anam babamda pazarci.
00 Yorumla
+1 yılKızların düşünceler bak abi hem sizi bakıyoruz hemde mesleklere aşağılık gözüyle bakıyorsunuz türkiyede erkek olmak kadar kötü bir şey yok calışıyoruz didiniyoruz ve son care olarak görünüyoruz keşke hepimiz ölsekte son care suriyelilere kalsanız
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKabzımal ile işler iyi desene, mercimek fırında, akşama bol kuru fasulye yemeği, salata domates falan e artık evet de bari :))
00 Yorumla
+1 yılYahu evleneceksen Evlen evi varmış Tamam iyi güzel de şu evde kaldım lafını Bırakın artık Allah aşkına yaa
00 Yorumla
+1 yılPazarcı diye sıfatlandırmakta çok yanlış bence ! Nice insanlar var parası var ama zerre beyin yok ! Akıl varsa parada olur evde olur ışte olur kimbilir belki pazarcıliktan bile çıkar.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu sorunun cevabı çok net, eğer statü derdin yoksa para çok onlarda hiç durma
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim sevgilimde pazarcı ben üniversite mezunuyum gayette güzel anlaşıyoruz çok çalışkan biri
13 Yorumla- +1 yıl
Kürtmü
Cevap sahibi+1 yıl@İmkansızcrush hayır
- +1 yıl
Türk mü
Gizli Üye(25-29)+1 yılpazarcı diye beğenmiyorsan sen çalış zengin biri de illa seni bulur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİnsanları neden mesleklerine göre yargılıyorsunuz ki?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılPazarcılar gayet iyi kazanıyorlar eğer birden fazla pazara çıkıyorlarsa hele
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılHoşuna gidiyorsa huyu suyuda iyiyse bi görüş bakalım evide varmış
00 Yorumla
+1 yılNe kadar iğrenç insanlarsınız ya. Pazarcı olunca noluyor helalinden para kazanan insanlar sonuçta. Kadınlar hepinizmi aynısınız tek derdiniz paramı?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 587 cevap paylaştı.
+1 yılErik kayisi kiraz satiyosa evlen erigin kilosu 1000 tl..
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKız 31 ine gelmişsin hala seçim mi yapıyosun dlsşslaj şaka bi yana da güveneceğin merhametli sana değer verecek biri olduktan sonra evlenilir niye evlenilmesin pazarcılık da iyi bir meslek ayrıca geliri iyi diye biliyorum
00 YorumlaSon çare derken? Evlenme sakın ablacım en ufak kavgada sen o adamı bırakmaya çalışacaksın bir de adama nafaka parası ödetme yazıktır günahtır
00 Yorumla
+1 yılBu kafayla evlenme de bari pazarcı olan adamın huzurunu bozma. Evlensen gider onun başının etini yersin kesin.
00 Yorumla- Devamını Gör (70)
Devamını Gör(115)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem