bir kız vardı arkadaşlar anneme o kadar ısrar ettim sen konuş ben konuşursam ciddi olmaz ciddi olduğumuzu anlasınlar en sonunda olan oldu erkek arkadasım var dedi ki ben buna inanmıyorum biz yanlış iş yaptık
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Anneyi araya koymak ne süt çocuğu musun sen? Azıcık erkek ol.
kızın kafasında ciddi olmuyoruz neden çünkü bazı erkekler kızları başka şekilde kullanıyor ben öyle değilim
haklısın zaten ben gidip konuştum anneme bırakmadım
İyi yapmışsın. Canını da sıkma olacağı buymuş sen teklifini yapmışsın gerisi ona kalmış.
tamam öyle yapacağım kız bir yer çalışıyor ben oraya alışverişe gidiyorum devamlı dediğim kız odur. ne olur ne olmaz yine merhabalaşırım en azından kız yalan söylediyse bi umut evet der yoksa komple umudu keseyim mi hangisi olsun
kızdan umudu keseyim mi ne dersin?
Kes. Reddeden kızın üstüne çok düşülmesi doğru olmaz.
tamam umudu kestim en fazla bi kolay gelsin derim o kadar
kolay gelsin demekte bir zarar yok heralde?
çok teşekkür ederim benımle konuştun biraz olsun derdimi hafiflettin
Diyebilirsin ama o sana sağol dediğinde sakın umutlanma😅
Rica ederim
yok umutlanmam zaten delikanlı adam erkek arkadaşı olan kıza bulaşmaz ben öyle bir insan değilim bana yakışmaz
Evet öyle
ya ben bekar kız sevemeyecek miyim her kızın bir arkadaşı var halbuki ne umutlar kurmuştum biliyor musun gece leyin eğer bekarım derse onu yemeğe davet edecektim numaramı verecektim diye ne hayallerle gitmiştim yanına
Üzülme ya hayalleri büyük olanı büyük... 😂
Ammaaan ananın karnından da tek doğdun boş ver
yanlış anlamada sohbetin güzelmiş senin de mi erkek arkadaşın var
bunu yazayım mı diye çok düşündüm ve yazdım
Seni hiç alakadar etmez
Peki
Kiz bana olumsuz cevap verince bi an bosluga dustum kusura bakma sonucta bende bir insanim benimde duygularim var
Emin ol ben o kizla konusmadan once hicbir kiza birsey yazmadim buna yemin edebilirim bir allah bilir bunu erkek adama yakismaz
Ok..
Bir erkek olumsuz iliski yasadiginda hep bosluga duser bunu sende biliyorsun neyse ben o kizi asla birakmayacam gerekirse intihara kadar dusunuyorum her ne olursa olsun onu alacagim sana iyi aksamlar
Allah senin gibilerden bütün diğer kızları korusun.
Beni tanimadan boyle konusman yanlis ben sadece caba gosteriyorum kotu mu yapiyorum
Sen şıp sevdisin.
Ne kadar yargi veriyorsun sen biliyor musun o kiz icin hergun agliyorum gozlerimden ne yaslae geliyor
Sevmeyen erkek aglamaz bir erkek olarak bunu sana net soyluyum
Keşke hayattaki tek derdim bu olsa.
Sana birsey diyim mi ben ne desem de bana inanmayabilirsin onu sevmeseydim emin ol onun bana erkek arkadasim var demesine ragmen onu takmazdim hangi erkek bunu yapar
Ben sevdigim icin dusundum ki sen bu kizi madem seviyosun birakma dene biraz daha
Hayirlisi olsun omur boyu o kizi beklemeyecegim boyle karar verdim bir sure daha ugrasacagim olmazsa kendi bilir hayatindan cikacagim onun
Insan cok sevince boyle alacagim yapacagim diyor bu da kaba geliyor sana ama kusura bakma erkekler sevince biraz davranislari sertlesir hele reddedilince
Sinirden oyle yaparim ederim dedim ben sadece biraz cabalayacagim kusura bakma ben kaba bir insan degilim
Niye inanmıyorsun
ben kızla evlenmek için görüşmek istiyorum aile olmadan ciddi iş mi olur
E kız istememiş işte sevgilisi var yok ne fark eder
inanıyorum kız doğru diyordur ama asıl demek istediğim annem konuşsaydı belkı kız olumlu olurdu onu demek istedim
annemin bu yaptığını hiç unutmayacam çok büyük zarar verdi bana
Abicim hangi yüzyıldasın lan
tamam inanıyorum konuştum olmadı
peki