Nabersiniz, eski sevgili kıskandırma çabalarına devam mı 💅🏻🤓💁🏼♀️

Nabersiniz, eski sevgili kıskandırma çabalarına devam mı 💅🏻🤓💁🏼♀️

Hayır ben kimseyi kıskandırmak için olmadığım biri gibi davranmam hayatımda. mesela sevgilimi seviyorsam zaten neden kıskandırmak ile uğraşayım ki. bunları olukça çocukça ve karaktersizce buluyorum. bazıları sırf birisini kıskandırmak için başkasını öpüyor mesela. yani samimi olmayan bir davranış. bu yüzden de sevgilimi kıskandırmak için yanlış davranışlarda kesinlikle bulunmazdım. ama kıskandırmak istediğim kişi zaten sevgilim değil de başka bir kız ise o zaman belki olabilir eğlencesine yapardım bunu. yani mesela hoşlandığım kız var diyelim acaba beni seviyor mu kıskanıyor mu diye denemek için belki başka kızla samimi oluyormuş gibi yapabilirim. ayda aynı şekilde çok yakın kız arkadaşım var diyelim onu kıskandırmak gibi şeyler de yapılabilir ama ben yapmazdım sadece örnekler bunlar. oda şaka amaçlı zaten
Cevap
16Cevap
evet ilişki bitiyordu bagırabagıra ko usmama kararı almıstık.. bnde inatla gorecrği yerden bırıne yazdım gel gorusek dıye. sonra agzıma sıcmak ıcın atadıgında al hesabın sıfresı. derdim birbirimizi bu denli sevip sahiplenmişken kaybetmeyelimdi dedim. o oldu bır
Yok bacım. Soruya düşüncemi yazarım. Kıskansın diye özellikle uğraşmam. Benim ki kıskanınca çok tehlikeli oluyor. Riske giremem
Çocukken yapardım öyle şeyler, şimdi farkettim ki, gerek yokmuş böyle şeylere
Böyle bir şey yapmam. Kendime bir saygım var en başta.
Hayır. O can sıkıp kalp kırar. Yapmam öyle bir şey. İnsan gibi konuşmak daha iyi
Kimseyi kıskandırmak için uğraşmadım şimdiye kadar..
Hayır, hiç bulunmadım
Öyle bir şey yapmadım
Hayır gerek yok böyle davranışlara.
Böyle saçma sapan şeylere hiç gerek duymadım. Ama kendiliğinden kıskanan çok oldu çünkü görülen köy klavuz istemedi hiçbir zaman.
Hic gerek olmadı sjbs
Hayır. Hoşlanmam öyle seylerden.
Hayir, ne gerek var da
Çok şükür yapmadım öyle şeyler 😃
hiç kıskandırmaya çalışmam
ergenken evet böyle sacmalıklar ypatık
Kıskandıracağım biri olmadı
Hayır
Evet yaptım öyle bir hata
Hayır
gerek yok artk
Evet bulundum