Güncellemeler
+1 yıl
Normal post paylaşıyorım onları beğenmiyor hikayeye gelince anında beğeniypr ve görüyor
Eski sevgilimle flörtüm arkadaş çıktı ve ben flörtümden ayrıldım. Ama Flörtüm hala hikayelerime bakıyor takipleşmediğimiz halde hikayeme bakıyor hikayemi beğeniyor ama takip etmiyor sizce neden?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Oyun oynuyorlar seninle engeli bas direk 😂
İki hesabım var bi tanesi sadece ailelerimin olduğu bitanesi arkadaşalr vs. Ailemin ekli olduğu hesaba istek atmış bu hesabım herkese açık burdan takip etmiyor sadece uzaktan bakıyor hikaye beğeniyor vs Herkese açık olan hesaptan anasayfamda foto paylaştığım zaman beğenmiyor , sadece hikayemi bepeniyor. Neden? Sence?
Hikayede tek sen beğeniyi görüyorsun post da herkes kim beğendi görüyor ya belki herkese açık seni beğendiğini kimse görmesin istemiyor olabilir.
İşte bu adam 27 yaşında. Arkadaşından korkuyor çekiniyor bence.
Büyük ihtimalle ondan yapıyor reis
engellle bırlıkte oynuyorlaardır senle
Olabilir... bide şu var flörtüm hikayemi anında beğeniypr ama bir gönderi paylaştığımda anasayfamda asla beğenmiyor. Neden. Arkadaşı görür diye mi korkuyor acaba. Korkak mı yani. Sence?
bence dusunme yol ver ona
Yok zaten ayrıyım. Ben sadece fikrini merak etmiştim sebebi ne olabilir diye
sanmıyorum erkkler bu kadar derin dusunmuyor
İki hesabım var bi tanesi sadece ailelerimin olduğu bitanesi arkadaşalr vs. Ailemin ekli olduğu hesaba istek atmış bu hesabım herkese açık burdan takip etmiyor sadece uzaktan bakıyor hikaye beğeniyor vs
ordakıler gozukmuyor diye atmıstır
Engelle
Engellerimde sizce neden böyle yapıyor
gönderi paylaşıyorım onları asla beğenmiyor ama hikayeye gelince anında görüyor ve beğeniypr
Senle agir dalga geciyorlar yaslar kac
Oo ucuz kurtarmışsin
Meraktan
İki hesabım var bi tanesi sadece ailelerimin olduğu bitanesi arkadaşalr vs. Ailemin ekli olduğu hesaba istek atmış bu hesabım herkese açık burdan takip etmiyor sadece uzaktan bakıyor hikaye beğeniyor vs Herkese açık olan hesaptan anasayfamda foto paylaştığım zaman beğenmiyor , sadece hikayemi bepeniyor. Neden? Sence?
Yaşı kaç çocuğun?
27. Anasayfamdaki fotoğrafmı hiç beğenmiyor ama hikayeyi sekmeden beğeniypr. Sanırım arkdaşından çekiniyor.
Şimdi bunu yapmasının bı kaç sebebi var hikayeler uzun gözükmüyor anlatırım istersen de böyle uzar gider konu soru başlığının altinda
Ben arkadaşından çekindiğini düşünüyorum. Başka bişey gelmiyor aklıma. Hikayemi beğeniyorsa anasayfama attığım fotoğrafıda beğenebilir. Ya da ciddi düşünmüyordu benimle. ...
Eee sonuç
Sizce neden takip etmiyor ya da normal post paylaşıyorum onları beğenmiyor ama hikaye beğeniyor sadece