AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Hangi konuda biraz daha açıklayıcı olur musunuz
Beni cepte goren eski sevgilimin pesini birakinca msjlar atmaya basladi. bisure cevap vermedim. vermedikce engelliyordu. cvp veriyordum bzn de. konusmanin sonunda yine engelliyordu. en son dedim derdin ne istemiyorum falan . ozurler diledi bi dha yapmycm telafi etcm gbisinden. istemedim yine engelledi. bir ay sonra yine yazdi. hatalarini telafi et ozmn yeniden baslariz dedim tamam dedi. sesini duymayi ozledim deyince musait olnca konusrz dedim. musaitm dedim. wcdeyim dedi. sen konusmak istedin diye oyle dedim dedim. evet istedim dedi. istegin gecti galiba dedim. bikc saat sonra cvp vermeden yine engelledi beni. hevesli mi gordu beni ondan mi bilmiyorum:(
Anlat bakim
Beni cepte goren eski sevgilimin pesini birakinca msjlar atmaya basladi. bisure cevap vermedim. vermedikce engelliyordu. cvp veriyordum bzn de. konusmanin sonunda yine engelliyordu. en son dedim derdin ne istemiyorum falan . ozurler diledi bi dha yapmycm telafi etcm gbisinden. istemedim yine engelledi. bir ay sonra yine yazdi. hatalarini telafi et ozmn yeniden baslariz dedim tamam dedi. sesini duymayi ozledim deyince musait olnca konusrz dedim. musaitm dedim. wcdeyim dedi. sen konusmak istedin diye oyle dedim dedim. evet istedim dedi. istegin gecti galiba dedim. bikc saat sonra cvp vermeden yine engelledi beni. hevesli mi gordu beni ondan mi bilmiyorum:(
Belliki sana olan sevdası sevgisi bitmiş hani surekli aynı yemeği yersin yaa bı zaman sonra bikarsin sonra tekrar aynı yemeği yemek istersin ama eskisi gibi gelmez sana bu sefer artık hiç istemez noktaya gelirsin senin durumda böyle olmuş bir şeyin düzeni bozuldu mu zittina intikal eder sen bunu olsende bu ilişkiyi toparliyamazsin nice arkadaşlarım var sonu ayrılık kökten bitirme oldu sende aynı durumdasin ne yapsan boş bana kalırsa hiç konuşma tamamen bitir heryerden engelle zamanla artık sende o da unutursunuz
Ben cok seviyorum ama:( sevdigini de soyledi ama davranis olarka gostermiyor
Valla sana şunu diyim tanıdığım bir arkadaşımın iliskisini anlatım bunlar birbirine çok düşkündü birbirleri seviyolardi tamam mı evlilik yoluna gidiyolardi bunlar hatta cinsellik de yaşadılar kız bunu cekiyo kameraya flasa atiyo anneside bilgisarinda goruyo bunu kızım annesi olmaz diyo bu çocukdan ayrilcan falan kızın başı derde giriyo neyse bağlı oldukları halde halen görüşüyorlardi ayrilmadikar ama çocuk bı zaman sonra arayı açmaya başladı bir yere gidiyodu kız diyodu nereye gidiyosun Bornovaya resim at diyodu atmiyodu bana guvenmiyomusun diyodu ardından resim atiyodu sevmediği arkadaşıyla buluşmus kız buna bununla bulusmuycan demiştim yani artık araları zamanla açılıyo birnilerini engelliyolar bı zaman sonra çocuk fak hesap acıyo seni seviyorum diyo kız engelliyo tekrar zamanla bir araya geliyolar annemle konuştum evlenicegiz diyo kızı oylaliyo yüzük takicakllardi yine olmadi yani uzun mesele sana şunu diyim eğer aranız fazla açılmadan aşırıya kacmadiysaniz bı ihtimal duzeltebilirsin ama araya zaman girdimi düzelmez sevgi bitiyo çünkü ne yapsan bos
Benim sevgim bitmedi iste... onlar bence cinsellik yasadiklari icin oyle olmus diye dusunuyorum
Herkesin ilişkisi farklı seviyolardi ama araya bir sıkıntı girince düzelmesi zor oluyo
Bizim aslinda buyuk skntmiz yoktu. o bana bikc yanlis yapti. ben de bunlari duzeltmesini istedim. o da telafi edcm dedi ama iste ben onu tanidgmda hc boyle dengesz degildi, Şu an yaptgi cok dengeszlik anlam veremiyorum. insan barismaya calisip da gider mi cok sacma
Ama şunu diyim mi karar senin kararına karışmam ama şunu derim ki senin ilişkin bir zaman süre sonra biticek
Hic anlamam
Anlatır mısın
Sen yoklukta konusabilecegi bir kız misin
Yoklukta kaldigini sanmiyorum
Emin ol kaliyordur
Bana yazarken surekli onlinedi ama
Evet olabilir
Yani baskasina da yaziyordu o sirada
Yazsin sende bir alismisligi var dimi
Aliskanlik degil bendeki. ben onu cok seviyorum ve duzelelim istiyorum okdr. onunla ayriyken baskalariyla da tanismaya da calistim ama yok yapamadim. biyerden sonra yapamadim, aklim kalbim onda cunku. ben kolay sevemiyorum sevince de vazgecemiyorum
Sendeki demiyorum ki ondaki
Onda aliskanligim oldugunu sanmiyorum cunku cok uzun zaman konusmadgmz zamanlar oldu. iki ay falan hc yazmadigi olmustu
Ama geri geldi hep
Ben eskiden onun cok ustune dustum cok cepte gordu beni. baktm olmuo geri cekildim. ondan sonra sasirdi tabi pesinde koscam sandi. ondan oyle geldi hep bence. ben pisman sandim gercekten ama pisman olsa boyle yapmaz. ama cok pisman etcm onu
Nasıl edeceksin
Yazarsa kabul etmycm msjlrni okuyup silcem anlasin hatasini ve bunu cok uzun sure yapcm
Aferim sana ondan sonra boynu sarilirsun
Sonrasini bilmiyorum ama hatasini anlasin diye hersyi yapcm sabirliyimdir
Yap yap aferim sana
Konu benim alamım
Rahatsız lan o manyak
Napym sence
Engelle ve yalvarana kadar o engeli kaldırma gözden çıkart
Nldu
burdayım
valla yolv er gitsin uzaktan ilşki sonuçta
Seviyorum ama ben
görmediğin buluşmadığın kişiyi sevmek nedir
Eski sevgilim gordum tabi ama cok uzun zaman oldu gorusmeyeli
yani hayatına yeni yöne ver eski eskide kaldı
Dinliyorum