sevgilim sürekli bana bacaklarını yerım dıyor.. normalde cevremdekıler bana bacakların cok guzel der o yuzden mı dyo bilmiyorum ama çok sıkıldm ve hoslanmıyorum ne yaptıysam demekten vazgcemedı napabilirm baska
Cevabın nedir?
benimde sevğilim bir ara benzer şeyler söylüyordu oranı yerim buranı yerim diyordu bacakla iyi kurtarmışsın sen. başta söyleme öyle diyordum ama devam ediyordu bu. çok kızdım sonra küstüm bir süre özür diledi bir daha da demedi. ama sonra dediki gerçekten hoşuma gittiğini düşündüğü için diyormuş.. bazı erkekler böyleymiş sevğililerini aşırı derecede sahiplenme dürtüsü ile böyle konuşabilirlermiş dedi bana.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnladık güzel bacakların. Yalandan hoslanmadım numaraları yapma. Erkekler yer ama ben yemem kül yutmazım ben. Kızım nihayetinde aklını okurum senin :-D amacın burdakilerden güzel şeyler duymaktı.
05 Yorumla
Soran+1 yılsevgilim gerçekten öyle diyor.. her insan karşındakini kendisi gibi sanarmış.. :*
Cevap sahibi+1 yılSevgilin öyle demiyor diye bişey yazmısmıyım oku bakalımm?
Soran+1 yılbende buraya sevgilimin dediklerini döktüm.. ayrıca kimsenin hakkımda güzel şeyler demesine gerek yok ben zaten herseyın farkındayım :) ego tatmini için burdakilerin hoş sözlerini duymaya değil aynaya bakmam yeterli :)
Cevap sahibi+1 yılEvet şimdi dahada emin oldum o amaçla yazıdıgını :) rahatsızsan bunu burdakilere degilde sevgiline çok rahatsız oldugunu söyleyebilirsin. Eminim oda seni deli gibi seviyodur. Seni mi vücudunumu orası belkide gerçi :) Allah akıl versin sana :)
Soran+1 yılbirincisi sana o amaçla yazmadığımı ve ego tatmini için burdakilerine değil bir aynanın bana lazım olacagını söyledm :) ayrıca akıl sana lazım dikkatli oku sorumu :*
Aşk İlişkileri konusunda 752 cevap paylaştı. Bir şeyi istemiyorum dedikten sonra yüzsüzlük yapıp direten hemcinslerimden nefret ediyorum. Bana böyle diyen kızın elini dahi tutmazdım.
20 Yorumla
3 5 ay yapma temizlik 3 gün aynı çorabı giy spor yap güzelce. Bir daha dediğinde al ye de bundan sonra gardaşım der sana :)
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
33
Cevap
80Cevap
https://i.capsspot.com/s/1/4/254829.jpg
de sende :D30 Yorumla
+1 yılAyrıl ondan kardeşim. Sen demekki namuslu, hanım hanımcık bir kızsın. Millet ne derse desin sen namusunu kuru. Milletin lafına kanma.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenimki de goguslerıme asık napiyim alnından mı vurayım seviyo demek ki dokunmayı öpmeyi. bundan sapıkça biseyler hissetmiyosan kırma cocugu ama öyle cok rahatsız oluyosan konus duzgunce anlamıyosa terket.
13 Yorumla- +1 yıl
yani sapikca birsey hissetmiyorsan ver bile diyor. Yazik !
Soran+1 yılsapıkça bısey hıssettiğim için sordum soruyu
Cevap sahibi+1 yılO zaman hala sevgilim demen hata
+1 yıl"Hemen evlenelim de öyle ye" de bak nasıl vazgeçiyor..;)
12 Yorumla
Soran+1 yılöyle dedim bu sefer evlenecegımız zaman daha ıyı olur dıyo
- +1 yıl
İşte, sen hemen nikah kıyalım de..;)
Bacaklarini beğendiğini dile getirmeye çalışıyor. Erkekler boyle yapacak bisey yok
20 Yorumla
+1 yılnedemek hoslanmadim ya? sevgilin degilmi? icinden geliyo soyluyo demekki, hadi bunu dert ettin buraya gelip milletten akil almak nedir?
010 Yorumla
Soran+1 yılburaya da ne sorsak hata... cevap vermeseydın mantıksız görüyorsan.. hayır yani saçma sapan konusuyorsunuz cok ironi kaçıyor farkında değilsiniz yinede teşekkürler..
- +1 yıl
modem hoslanmiyosun acik acik konus sevgilinle bunudami biz soyliyelim?
Soran+1 yılsoruyu dikkatli okumadın sanırım bunu kendisine hep söylüyorum
- +1 yıl
laftan anlamiyosa ya sen ciddi konusamiyosun ya da sevgilin seni sallamiyor kusurabakma
Soran+1 yıl5 senelik ilişkimiz ilk defa bu kadar kopuyor.
- +1 yıl
cocuk sikilmis , monotonlasmis, hevesler kacmis, baskalari araya girmis bissuru sebep olabilir
Soran+1 yılbelirtmesini hatta açık açık söylemesini beklerim
- +1 yıl
birde, bacaklarini yerim lafindan hoslanmiyosan daha aranizda cinsel birsey olmadmi ki? olduysa bundan rahatsiz olman sacma olmadiysa cocugun kan artik beyne gitmyor :D
Soran+1 yılolmadı tabiki... hem olsa neden böyle bir sözden rahatsız olayım
- +1 yıl
anladim , dedigim gibi cocuk sikilmis. kan beyne gitmiyor ya aldaticak veya aldatti ya da ayrilicak haberin olsun
- Aşk İlişkileri konusunda 11,6b cevap paylaştı.
+1 yılBen de burnunu ısırırım derim mesela. Korkacak bir şey yok bunda. :)
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBacakların güzelse hali ile bacaklarına da sana da sahip olmak istiyordur. Bu yapmanın yolu da herkes tarafından beğenilen bir şey üzerinden yürümek, böylece bilinç altına işliyor.
00 YorumlaBelkide dokunmak istiyordur. Eger oyle devam edersen. baskasina gidecektir emin ol
05 Yorumla
Soran+1 yılgiderse gitsin edebine takınmayacaksa
Soran+1 yılseviyorsam istediğini vermeliyim öyle mi_? seniinnn mantıgına..
Soran+1 yıl20 yasındayım seven sevdiğine katlanırsa o da bana katlansın
Benim dediğimi sana dese ayrılırsın heralde :)) her insanın hitap şekli farklıdır meseja ben ayının yavrusunu sevdiği gibi severim :) çocukta öyle ifade ediyor demekki kendini :)
00 Yorumla
+1 yılYani yakınlığınız ne durumda bilmiyorum ama cinsel konulara giriş yapabilmek için bir başlangıç olarak seçiyor olabilir. Ve cidden salak bir hitap
04 Yorumla
Soran+1 yıl5 senelik ilişkimiz var ama hani hoşlanmıyorum işte bu tür konusmalardan
- +1 yıl
Cinsel ilişki durumunuz ne
Soran+1 yılcinsellik yok
- +1 yıl
Bence bu konuda ufak girişler yapıyor... kendince, sapıkca :)
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılGelecegin esleri.. bir soune katlanamiyon ne var sanki. . Istersen sana esim desin baskini yesin
00 Yorumla Atıyo yaa Korkma bence
Yemez heralde...
KEdidir o kedi...30 Yorumlaİşin sonu farklı yere varacak gibi :D :D Dikkatli olmanda fayda var :D :D fasfaıljfaslasf jıpsjf ıpasfo
00 YorumlaÖffff nekadar cocukca sevgilin nezaman buyucekki ;))
12 Yorumla
Soran+1 yılbilmiyorum :/
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Kadın budu köfte yemeye götür garson sormadan getirip önüne yoksun bu ne diye sorduğunda buyur bunu ye kadın budu köfte de ve masadan kalk git :)
00 Yorumla
+1 yılher söylediğinde bir tokat yapıştır o bacağını yiyeceğine tokat yer belki zamanla bırakır
hahhah:D:D00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOnu dedigi anda ac agzini de ve ayagini agzinin dibine kadar kokle. Iyice tiksinsin ve bir daha bacaklarindan bile bahsedemesin.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAyy sende ne istiyosn cocuk bacaklarini seksi buluyo demekki sevinmen gerek :)
34 Yorumla
Soran+1 yıloldu canım
Cevap sahibi+1 yılNe oldu canım senden o samiyeti yakimligi goruyoki soluyo madem rahatsiz oluyosn bunu solemesine firsat vericek davranislar gostermeseydin
Soran+1 yıl5 senedir cıkıyoruz illaki samimiyet olacak arada ama canım bu ilk defa oluyo ve rahatsız oldugumuda defalarca söylüyorum sen herkesi kendin gibi sanma bebeğiimm :)
Cevap sahibi+1 yılAhahaha cok komiksin gercektnn :D
Bacaklarini alma. Uzasin killarin hadi bakalim hodri meydan de
10 Yorumla
+1 yılbacaklarımı değil dudaklarımı ye de. adam takmış birşeyler yiyecek :)
01 Yorumla
Soran+1 yılbu tür konusmalardan hoşlanmadığımdan hiçbirini demem
+1 yılSeni sevdiğine eminsen Hoşuna gitmeli. Mecbursun. Yoksa kullanılırsın ileriki zamanda.
05 Yorumla
Soran+1 yılne ironi bir yorum.. o zaman şöyle diyelim.. o beni seviyorsa benim hoşlanmadığımı bile bile bunu dememeli yoksa ilerde ayrılırım buna mecbur
- +1 yıl
O zaman şöyle söyleyeyim, bu zamanda sadece onu söyleyen bir erkeği bulduğuna şükredip "ayy bende seni yerim mal" demen ikiniz içinde iyi olacaktır emin ol. Yoksa çoğu kişiyle anlaşamazsın.
Soran+1 yılteşekkürler ancak şimdiye kadar 3 sevgilim oldu ve 3ü arasından sadece bu sevgilim böyle bir konusma yapıyor diğerleri edebine takınan tiplerdi
- +1 yıl
O edebini takınan tipler bir gün geliyor yarı yolda bırakıyor :) Emin ol anormal bir şey yok ortada.
Soran+1 yılo edepli tiplerden edeplice ayrıldım.. yarı yolda bırakma olayına rastlamadım ama doğrudur
+1 yıl😑 ye demeni bekliyor olabilir.
Bu da bir ihtimal..10 Yorumla
+1 yılbacakların bahane bacaklarının arasını düşünüyor yemek için... diikkatli ol
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılşükret bence benimki yeeme muhabbetine girdiyse ilk seni yerim deer sonra başka bı yerını yerım der acık acık
10 YorumlaFaaileyete gecmedigi surece sorun yok ama gecerse eyvah eyvah ;)
10 Yorumla
+1 yılal ye de koy önüne bacaklarını hevesi geçsin bari ondan sonra demez belki
00 Yorumlabir gün uzat bakalım bacaklarını yiyebilcekmi... yemezse tekmeyi yedir...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAğzının üstüne kürekle vur ser yere, sonra çık üstüne zıpla :)))) bir daha demez :)
00 Yorumla
+1 yılAdam yamyam çıktı kaç kurtar canını
11 Yorumla
Soran+1 yıl:):):)
Gizli Üye(30-35)+1 yılne var bunda çok şaşırıyorum senin gibilere allah bilir hiç öpüşmemişsinizdir
06 Yorumla
Soran+1 yılöpüşmedik evet.. ayy ne kadar yobaz oldum demi..
- +1 yıl
evlenirkende masum bakire kız ararlar ama böyle erkklrde..
Cevap sahibi+1 yılne alakası var ben bakirim. evleneceğim kızın bakire olup olmaması önemli değil. evlendikten sonra bana sadık olup olmayacağı önemli. evlenmeden insanlar bir şeyler yaşayabilir. seks yapsınlar demiyorum. ama brbirini öpüp sarılabilirler birbirine yukardaki mevzuda olduğu gibi şeyler söyleyebilirler @denizgöz06
- +1 yıl
ama ona izin vermesi kızın hoşuna gittiği anlma gelir ve sevgilisi buna devam eder ve daha ileri şeyler söyleebilirler
Cevap sahibi+1 yıltabi burada iki tarafın duracağı yeri iyi bilmesi gerekir. ve evlenmeden bazı şeyleri yapmamaları gerekir.
Cevap sahibi+1 yıl@denizgöz06
Gizli Üye(30-35)+1 yılSana hiç dokundu mu peki onu söylersen net bir şekilde cevap vereceğim sana
02 Yorumla
Soran+1 yılhayır
Cevap sahibi+1 yılo zaman çocuk bacaklarınla hayal kuruyor ve 31 çekiyor acı ama gercek çocük seni gece gündüz arzuluyor hele de seksisen ve seksi giyiniyorsan yanından ve onun yanından ayrıldığın zaman o çocuk 31 çekiyor o an ki zevkle emin olabilirsin bundan %100 böyle bu
sende ver bacaklarını yesin yiyebiliyorsa sende kurtul oda kurtulsun :)
00 Yorumlasenınde bacakların guzelmıs senın yaacagın bısey yok
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılya senle yatmak istiyodur ya da fesat anlamayalım şaka yapıyodur azını yüzünü yerim gibi ;)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBugün bacaklarını yerim diywn yarın başka yerlerini yerim der
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende bacaksız diyorum :D
demekki benim hatunun bacaklarını biri yemişşş!!!10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl*mını yerim demiyorsa şükret :))
94 Yorumla- +1 yıl
Sende az degilsin:-D
Soran+1 yılcok yedirttin galiba
Cevap sahibi+1 yılçok yeltenmişti biri zamünındada vermedim abisi
+1 yılBacaklarini yiyorum demekle amac farkli kukunu yerim demek istiyor aslinda
00 Yorumla
+1 yılcarpik ddese ayrilirsin iltifat etse yine ayrilirsin haksiz miyim?
21 Yorumla
Soran+1 yılevet
+1 yılPaçacıya götür, hevesi geçsin.
00 YorumlaYer yani ne dememizi istiyorsun.
00 YorumlaFerace giy görmesin :bacaklarını aplacım
04 Yorumla
Soran+1 yıletek bile giymedim ki abicim
Soran+1 yılcok dikkatını cekti galiba.
+1 yılSevgilinin mesleği nedir?
23 Yorumla
Soran+1 yılüni öğrencisi
Soran+1 yıl:):):)
- +1 yıl
Canı et çekmiş, kaç kurtul...
+1 yılHoşuna gidiyor işte takılma :))
30 Yorumladirek soyse boyle demeni istemiyorum diye =) = )
04 Yorumla
Soran+1 yılsöylüyorum zaten
Soran+1 yılciddi söylüyorum zaten cinsiniz sapık oldugu için ısrrla söylüyor hayvan
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılEşşeğin aklina karpuz kabuğu düşürme 😜
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 833 cevap paylaştı.
+1 yılo ne öyle ya çok itici
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Pantalon giy sevgilin bir hic bence
00 YorumlaSende ona onun sevmeyeceği bir hitap kullan
00 Yorumlaver yesinde sende kurtul o da rahat etsn
00 Yorumla
+1 yılbacak fetişi mi var yoksa? :D
00 YorumlaŞahsen ben ayrılırdım.
00 Yorumla
+1 yılYemeğe bir yerden başlamak lazım
00 Yorumlatokatı patlat bidaha demez :D
10 Yorumlaben kız olsam ayrılırdım :D
20 YorumlaBen senin bacaklarini yiyor muyum de
10 Yorumla
+1 yılkıza bir akıl versene @göksue
03 Yorumla
Soran+1 yılakıla ihtiyacım olsaydı zaten bu denli aptal birinden akıl almazdım :):)
+1 yılFazla yüz vermişsin ya da çocuk pişkinin teki
01 Yorumla
Soran+1 yılyok bu tür şeylerden hoşlanmadığımı bilir
Gizli Üye(30-35)+1 yılSapık o bence ayril :D
00 Yorumla- Devamını Gör (53)
Devamını Gör(98)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!