Nedir bu manisa'lidan cektigim?

kizlar slmm 21imi yeni doldurdummm cok sukur 2 yildir duzenli bir iliskim var neredeyse her acidan memnunum ama bir sorun var erkek arkadasim ben seninle evlenmem topragim degilsin manisa'li degilsin unut bizimle olan gelecek hayallerini diyor ve beni cok kiriyor... cinsel olarak cok aktif bir ciftiz ten uyumumuz yuksek duzenli olarak cinsel iliskiye gireriz ama son zamanlarda cok rahatsiz olmaya basladim😥erkek arkadasim her icime girerken agzima en az 1 tane mesir macunu sokuyor...😭diyorum yapma canim zaten fazlasiyla yaniyor sen manisa'li olsaydin halimden anlardin diyor bir de yetmezmis gibi kucuk cocukmus gibi iliskinin en doruga ulastigi vakitlerde agzina kendi ellerimden mesir macunu vermemi emrediyor bu ilk gunlerimizden beri boyle ama zaman ilerledikce canimi sikmaya basladi kizlar surekli manisa'li olmadigimi yuzume vuruyor beni cok kiriyor... nasil manisa'li olabilirim? ben bu durumdan usandim ayrica bu durumdan rahatsiz oldugumu her dile getirdigimde ben topragimin insaniyim diyor baska da bisi demiyor BIKTIM! Her sevistigimizde mesir macununu bol tuketip bagsur olmaktan biktim kizlar☹️goruslerinize ihtiyacim var...
Nedir bu manisa'lidan cektigim?