Sen bir erkek ayartmaktan bahsediyorsun ama benzer bir örnek vereyim, işine yarayacaktır.
Bir ara benim sevgilimi ayarttılar. Olayı detaylarıyla bildiğim için taktik arayanlara belki faydalı olur diye düşündüm. Hura kızın üstüne varmıyorsunuz. Sanal mecralarda bir şekilde muhabbet kurmaya çalışıyorsunuz. Sanal mecra önemli çünkü kendini rahat hissediyor henüz aldatmaya da hazır olmadığından küçük bir oyun gibi geliyor ona. Ama sanal mecrada da saldırmıyorsunuz. Yavaş yavaş... Cool cool takılıyorsunuz. Tabi bunun için artık nereden yazıyorsanız güzel bir profil sayfası önemli. Sonra yavaştan ölümüne anlayışlıymış gibi muhabbet ediyorsunuz zamana yayıyor ve hakkında mümkün olduğunca bilgi toplayıp not ediyorsunuz. Eee kolay değil başkasının kızını kaldıracaksınız, biraz emek vermek gerek. Derken yerini yurdunu öğrenip isimsiz sürprizler yapıyorsunuz. O kadar belli etmiyorsunuz ki kız sevgilisi yapıyor zannediyor. Derken bir iki jestin ardından dayanamayıp sevgilisine soruyor ya da daha emin şekilde arayıp teşekkür ediyor. Sevgilisi tabi anlamıyor, "Ne diyosun, ne çiçeği?" falan derken arada başka biri olduğu ortaya çıkıyor. İlk çatlağı verdik ilişkiye. Sonrasında o düşünüyor "Kim bu... Kim bu..." diye. Siz yine sanal mecrada muhabbete devam ediyorsunuz ama yavaş yavaş kısa kesmeye başlıyorsunuz sohbeti. Çünkü artık yüz yüze görüşme vakti yaklaşıyor. Özellikle sanal görüşme saatlerini geceye denk getiriyorsunuz, içten içte gecenin köründe sizinle saatlerce konuştuğunu düşünmesini sağlıyorsunuz. Artık onların hayatındasınız. İkinci aşamada arkadaş çevresinin gözünde değer kazanmaya gayret ediyorsunuz. O kızların da fark edebileceği jestler yapıyorsunuz. Zaten o kızlar da bunu yeterince gaza getirecektir. En sonunda buluşuyorsunuz. İlanı aşklar... Uzunca bir süredir verilen emek... falan derken;
Kız sizde, hayırlı olsun. Tepe tepe kullanın.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Dişiliğini kullan
02 Yorumla
Soran+1 yılSanada kullanmak isterim :D
+1 yılhass*ktiir yaa hasss*iktir diyorum. bu nasıl bir kevaşeliktir. git arkadaşının arkasından iş çevireceğine yürekli olup ben erkek arkadaşınla oynaşmak istiyorum ve hareketlerinde de bana yatkınlık hissediyorum de. kahpelik yapıp göz süzmüşsün kızın sevgilisine madem bu konuda yürekli davran.
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılTeselli etmeye çaya çağır asdfghj
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
115Cevap
Dost dediğin
Dostun yüreğinden geçeni bilmeli
Dost dediğin
Dostunu karşılıksız sevmeli
Dost dediğin
Verecekse almadan vermeli
Dost dediğin
Yüreği kan ağlarken, dost için gülmeli
Dost dediğin
Kara toprak gibi sadık kalabilmeli
Dost dediğin
Sığınacak yerin yoksa kucağını açabilmeli
Dost dediğin
Güne sıcak bir güneş olup doğabilmeli
Dost dediğin
Geceye parlayan yıldız olabilmeli
Dost dediğin
Sırtını yasladığın asırlık bir çınar
Dost dediğin
Gerektiğinde bir kalkan olabilmeli
Dost dediğin
Kahpe kurşuna göğsünü siper yapabilmeli
Dost dediğin
Velhasıl dost olduğunu bilmeli
Dost dediğin
İki yüreği bir beden sayabilmeli
Ben herkese dost demem
Benim dostum
Yüreğimin sesini uzaklardan duyabilmeli
Dost o zaman dosttur
Dost dediğin
Bir batında doğan kardeş bile olabilmeli
Dostuna gerçekten bunu yapacak mısın?02 Yorumlabu teknik olarak mümkün değil. sözünü ettiğin arkadaşın en yakın arkadaşın değilmiş, arkadaşın bile değilmiş. belki sevgilisini ayartabilirsin ama ayarttığın en yakın arkadaşının sevgilisi olmaz. geçmiş olsun ve mutluluklar. elinde belki ayartabileceğin bir adam var ve yüzüne bakamayacağın ve arkadaşım dediğin biri var. ama olsun değil mi! önemli olan senin mutluluğun!
21 Yorumla
Soran+1 yılArkadaşlık anlayışım bu
- 21 Yorumla
Soran+1 yıls*kecek birseyin varsa sik
+1 yılÇocuğa bir mesaj at o kıza özel bir gün için süpriz yapalım die çok seksi bir üst giy içibe fantazi sütyen altına minnacık bir kaleö etek ve oraya gidelim buraya gidelim die sürekli gezdir ve konuşurken sürekli gülerek koluna gir göğsünü sürt eline falan :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılPis orr. spu seni. Abartmayın diyor birde l*n.
Ne karaktersiz insanlarsınız be birde en yakın arkadaşım diyor kaş*ra bak hele.
Utanmaz pislik umarım birini öyle çok seversin de en yakın arkadaşın olan bir kaş*r da daha beterini yapar sana. Gör o zaman soysuz pislik.20 Yorumla
+1 yıliste hayırlı arkadaş dediğimiz tipden bir kız arkadasımız arkadasının sevgilisini ayartcak bie 1 yıllak herkese böle arkadas versin allahki hayayın acısını ve kimseye guvenmemeyı ögrensin 1 müsübet 1000 nasihattan iyidir tabi
22 Yorumla
Soran+1 yılYani onada ders olur
- +1 yıl
ama sevgilisini senin için bırakan sana neler yapmaz bir düşün asıl ders sana olmasında
+1 yılAbi kadinlar daha ustundur daha duygusaldir daha narindir filan bizden daha ustundur . kabul. Ama boyle bir konusmayi en kotu erkekte bile bulamazsin. Tabii ki tum kadinlari zan altinda birakmiyorum. Ama boylesi cok var. Yorumsuz
30 Yorumla
+1 yılSen gel arkadasını cocuga tercih et Sen ömrün boyunca mutlu olamassın çünkü böyle davranırsan yarın öbürgün başkasıda severek evlendigin kocanı ayartmaya çalışırrr ozaman ortada öylee cöt gibi kalırsınn :D haydiii başarılar
00 Yorumla- 61 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNasil böyle biseyi yapabilirsin?
Arkadasinin sevgilisini ayartmaya calisiyorsun yaziklar olsun! Sizin gibiler yüzünden kime güvenip kine güvenmiycegimizi sasirdik!!
buarada senin bu yaptigin kahpelige girmez haklisin, cünkü kahpeligi insanlar yapar sen insan bile degilsin !!10 Yorumla"Kahpelik falan değil abartmayn"
demişsin zaten cümle içined kendini imaa eden kelimeyi kullanmışsın.
C. S : Cinselliğini kullan70 YorumlaKahpeler bile iki arkadaşla yatmaz sendeki or***pulugun tarifini yapacak yine. Senin gibi başka bir or ***** pudur iki dakika adam ol olmadı troll ol bir halt olmaz senden gerçi ama neyse
12 Yorumlatek kelime:
t0.gstatic.com/images20 Yorumlaönce yakın arkadaşınla bağlantını kes lütfen zaten arkadaşlık değil bu..
22 Yorumla
Soran+1 yılArkadaşlık anlayışım bu
hayır bir de bunu buraya yazabiliyosun utanmadan. bir de yardım istiyosun. gizli yap kaşarlığı bari!!
11 Yorumla
Soran+1 yılSanane
+1 yılBu nasıl bir orospuluktur ya aynı şeyi ben yaşadım arkadaşım gitti sevgilimin altına yattı ne oldu milli bacım olduğunu kanıtlamış oldu sizin gibi mezhebi geniş insanlar yüzünden biz ne hale geldik siz yaşamayın ölün ya nefes almanız bile zarar bu dünyaya ayıp yapma vazgeç seven bir insan emin ol bu yüzden senin anına bile koyar da haberin olsun bela alma başına yol yakınkende burak şu ayıp mesleğini
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl38.media.tumblr.com/.../...jfcJl31rplyepo1_500.jpg
baska birsey demem.10 Yorumla40 yıllık peynir tüccarıyım dünya çapında çalışıyorum ne avrupa ne asya nede amerikada bile bu kadar kaliteli kaşar görmedim ! aşşalık
10 YorumlaVur kaç taktiğini uygula :D Kız Yanınızda Yokken Çocuğu Ağzından Öp Sonra Orayı Terket Çocuk Seni Bulacaktır Emin Ol :D
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 415 cevap paylaştı.
+1 yılo adam yarın başkasını bulur senide bırakır.. senin yaptığını bir başka kadın gelir yapar sana o zaman anlarsın ne kadar salak olduğunu
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılKahpelik falan değil abartmayın demiş birde yuhh resmen o*rospuluktan başka bir şey değil sende haklısın karakterin bu
00 Yorumla
+1 yılSen boyle biseyi kendine yakistirabiliyosan zaten zirveye ulasmissin. Karakterin kasar olmus bedeninin namusu hic onemli degil git ver
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 391 cevap paylaştı.
+1 yılEn yakın arkadaşımın sevgilisini ayartmak"
en iyi dostun olduğunu belirttiğine göre ya gerçekten k@hbe namıssız orispı bır kısılıksın ya da feyk..
ama her halukar da küfür yedin bunu bilmelisin 😊01 Yorumla
Soran+1 yılAma ayp :(
Sende o ışık var ayartcağın belli sormaya gerek yok. Ahlakszm diyosun şu soruyla. İlerde senin sevgilini ya da eşini bakalım kim ayartacak:D
00 Yorumlamarmaray bile bu kadar derinde değil be helal olsun kızı genişlikte yeni bir tünel açtı.. sendeki boynuzlar tosunda bile yok
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHic utanma yok mu kizim sende bide en yakin arkadasim diyosn bole piislik dusunerek nasil bakiyosn o kizin yuzune arsiz seni Allah dusmanimin bile basina vermesin senin gibisini
34 Yorumla
Soran+1 yılYok canm ya gayet güzel bakıyorum
Cevap sahibi+1 yılTebrikler yuzsuz
Soran+1 yılYav he he
Cevap sahibi+1 yılHem yuzsuz hem arsiz
Cesaretini hayran kaldım tebrik ediyorum. Gİt arkadaşına söyle bence burada yazdıgın şekilde, o zaman daha çok takdir ederim cesaretini. Ters yersen arkadaşından bana gel..
10 Yorumla
+1 yılSimdi yaninda olsaydim keske benimde senin gibi bir kalles kardesim vardi en son kizi saclarindan tutup suruklemistim.
02 Yorumla
Soran+1 yılKardeş mi :)
- +1 yıl
Kardes diyen dilimi koparmak istiyorum.
+1 yılSonunu görebiliyorum şimdiden İşte Sonun :
https://i.hizliresim.com/B9jXn9.jpg00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 752 cevap paylaştı. Senin ki aşk değil canım. Onu elde etmek istiyorsun. İyi bir kadın dişiliğiyle erkeğini elde tutar. tutamıyorsa öyle ya da böyle kaybeder.
00 Yorumlabence iğrenç bir düşünce yapın var. Bir de utanmadan en yakın arkadaşım falan diyosun. Yazık
02 Yorumla
Soran+1 yılSus kız sen
Haklısın kahpelik değil kahpelik olur mu ya ayıp olsa olsa kevaşrlik olur.. Mk orspsuuu
00 Yorumlafakesin ya da değilsin. benim başıma böyle bişey gelse cümle aleme ibret olsun diye herkesin gözü önünde öldürürdüm seni :D
02 Yorumla
Soran+1 yılCanım ya öldürmek o kadar kolay degil :D
+1 yılOncelikle ruhunu seytana satmalisin o sana yol gosterir !
00 Yorumla
+1 yılArkadaşlığın ne olduğunu sizin gibi insanlar sayesinde unuttuk tebrik ediyorum seni
11 YorumlaAllah belanı versin. Böle arkaşım olsa meydana çıkarırda döverim yeminle. bir Allahın kulu elimden alamaz seni.
20 Yorumlaönce en yakın arkadaşını en uzak hale getir. böyle kahpelik pesss yaneee. kız tüm hayatı boyunca sana sövecek
00 YorumlaUtanacağını bilsem yüzüne tükürürdüm de sen ondanda anlamassınki…
01 Yorumla
Soran+1 yılYareppi şükür :D
+1 yılyuh ya nası bir insansın sen bide en yakın arkadaşım dıyosun ekmek arası kaşar isteyen varsa bu kız tam
10 Yorumla
+1 yılEn yakın arkadaşın sana yapsa aşk deyip anlayışla karşılar mıydın?
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
:) vay geniş seni
+1 yılSenin karakterine on puan benden...0 olan karakterine en azından biraz değer katsın...
03 Yorumla
Soran+1 yılYarappi şükür
- +1 yıl
Tükürmedim daha çocugu ayarla onuda yapıcaz :D
- +1 yıl
iyi güldüm:=)
+1 yılPis kasar senin basina da gelsinde gör nasilmis arkadaşlarımıza guvenemicez senin gibiler yuzunden ki zaten guvenmiyorum basima geldi şimdi kendiside benden kiskaniyor sevgilisini ama benim isim olmaz
00 YorumlaVay olaya bak kıza uzuldum simdi senin amacın ne ya neden arkadasını uzucek birseyi planlıyosun en yakın arkadasın sozde cok ayıp edersinn... :/
02 Yorumla
Soran+1 yılÜzülmesin oda ask bu
- 00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBiliyorum o. ç olmak senin elinde değil, ama bu kadar belli etmesen?
60 YorumlaBu gerçekten yapılmaz arkadaşın hep sevgilisinin vicdansizligini hemde en yakın arkadaşının vicdansizligini aynı anda kaldıramaz çok yazık
10 YorumlaSen ne yilan ne pislik bir insansin boyle yaaaa...
02 Yorumla
Soran+1 yılMeme mi o
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılkesin senin yüzünden bozuldu aralarıda k*şar demi madem çok ihtiyacın vardı başkasına vereydin hemen. onun bunun erkek arkadaşını niye ayartıyorsun inşallah o çocukta senin burnundan getirir :)
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 975 cevap paylaştı.
+1 yılTrollsun dimi sen? Ama soru gerçek kesin. Kahpelik abartı falan değil sana.
01 Yorumla
+1 yılitttt senin gibi arkadaşı olmaaz olsun lanet pislik
00 YorumlaNe kadar pisliksin sen öyle yazık senle arkadaş olana
02 Yorumla
Soran+1 yılBenim arkadasımsn sen
+1 yılSevgilisinin arkadaşına asılan yarın senin arkadaşına da asılır. Bir de bu açıdan bak...
02 Yorumla
Soran+1 yılTamam asılsn
- +1 yıl
İyi, bol bol sevişin o zaman...
Gizli Üye(30-35)+1 yılsonrada sevgilimiz dio bna neden güvenmiosun çok kıskanıosun. al işte gelde delirme :@@@@@
00 YorumlaAcıyorum sen ve senin gibilere. Bir de kahpelik değil demişsin. Bu kafayla epey kullanılırsın o çocuk anlamış senin ne olduğunu. Sen böyle devam et.
01 Yorumla
Soran+1 yılYa he tamam
Seninle arkadaş olunmaz hırsızlık filanda yaparsın sen görürsün güzel bişey alırsın var sende bu
00 Yorumlabir yatakta kendini göster bak nasil senin oluyor havada birakir
00 YorumlaBide abartmayın demiş ya. Alın bunu burdan (: Özrü kabahatinden büyük
00 YorumlaCevap sayısı cok olsun diye bu sorular geliyo, yoksa bir insan bu kadar kahpe olamaz.
10 Yorumla
+1 yılınanmıyorum artık boyle sorulara. ne pis hayal dünyanız var ya.
00 Yorumlaİşte Analar Babalar Doğrup sokağa SAlıyor Sizin gibileirni
Hiç Ahlak anlatmıyolar...10 Yorumla- Devamını Gör (125)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar