Selams
.. toka bırakmak, iç çamaşırı “unutmak” gibi şeyler. Erkeklerin de var mı böyle çabası¿ Duş jelini banyoda bırakmak, mekanın sahibi geldi gibi :D
böyle bir şey yaptınız mı? Size yapıldı mı? Yapar mısınız?

#sosyetic
Selams
.. toka bırakmak, iç çamaşırı “unutmak” gibi şeyler. Erkeklerin de var mı böyle çabası¿ Duş jelini banyoda bırakmak, mekanın sahibi geldi gibi :D
böyle bir şey yaptınız mı? Size yapıldı mı? Yapar mısınız?

#sosyetic
Karşılaştığımızda gözlerini ayırmadan bana bakan bir kız vardı ve aynı zamanda ortak arkadaşlara sahiptik, benim evim hemen onların bulunduğu yurdun hemen yanındaydı bazı akşamlar bana da gelirler misafirim olurladı, derken bir akşam yine misafirim oldular yine aralarında bana gözünü ayırmadan bakan o kız da var, neyse misafirlik bitti kalktılar ve sonra ben o kızın küçük şala benzeyen tokasını sandalyenin altında buldum aradım tokanı düşünmüşsün diye, bana sende dursun sonra verirsin demişti.
Peki bu kızın amacı neydi❓
Aldatmak karakterim de yok. O yüzden evin her yerine istediği kadar şeyi bırakabilir.
Kadınların bunu aşk ve sevgi gibi naif ve saf duygularla yaptıklarını sanmıyorum.
Tehlikeli kadınlar yapıyor bunu bence
Hele, bir de erkek evli ise karısı görsün yakalasın boşansın diye bırakılıyor o eşyalar.
Eşya olmazsa gömlek yakasın da ruj bırakır yatakta tırnak atar iz bırakır. İz bırakmayan isteyen kadın her türlü bırakır yani imzasını atar o erkeğe
Benim de çok bildiğimden değil yani izlediğim dizilerden gördüklerimi aktardım 😃😃
😅
Banyodaki aynasina rujlu dudağımla öpücük kondurmustum.. Yastığına parfümümü sıkmıştım.. küçücük aklımla.. Toyluk işte 😊 ne gereği varsa.. şimdi olsa çocukça gelir.. ne uğraşacağım derim..
Çocukça değil bunlar hep aşktan
Doğru.. Aşıkken.. başımizda kavak yelleri 😊
Teşekkür ederim 😊
Rica ederim ☺️
Cevap
61Cevap
Bunu bilerek yapan kadının aklı yok bence gereksiz oyunlar ve erkeklerin böyle bir şey yaptığını sanmıyorum.
Erkeğin araması için yapılan bir bahane olabilir bilmiyorum benim için öyle bir çabam olmadı
Geri dönmek için olabilir eşya bırakıp unutmak gibi. ama ben oldukça saçma buluyorum yani bir kişi güvenmiyorsa ayrılsın zaten bu tip çocukça hareketlere ya da davranışlara gerek olduğunu düşünmüyorum ben. ama zaten gerçek de bunu yapan yoktur. sadece filmler de olabilir veya diziler de olabilir. aldatacak insan her türlü aldatır zaten
Benim bir tane kadınım olsun da bıraksın bana ne bırakır sın istiyorsa hiç gitmezsin a**** da bırakabilir Yeter ki bırakırsın Yeter ki tenini bıraksın ruhunu bıraksın kadınlığını bıraksın kokusunu bıraksın altına alsın beni üste çıkarken zıplarken bırakırsın
Bilemedim ki hangi kafa ile yapıyorlar.
Aldatılma ihtimali ile yapıyorlarsa ezikçe bir davranış.
Aklıma başka bir ihtimal gelmiyor.
Sence neden canım?
Bence sürekli kendini hatırlatma isteği, misal tokası eline geçecek ister istemez enaa sevgiliiim diyecek 😃
Kızlar gibi materyal değil aslanlar gibi kokumu bırakırım bu kafi.😎(Aslanlar gerçi işeyerek koku bırakıyor da neyse😅)
shjdjd deli mi ne 😂
Bence gereksiz şeyler bunlar. Erkek beyimiz aldatacaksa bi odaya tüm eşyalarımızı koyar eve getirdiği kızla güzelce sevişir sonra kızı gönderdikten sonra kaldırdığı tüm eşyaları birebir yerine yerleştirir ve olay biter :)
Bunu saçma bulanlar olmuş ama bence saçma bir davranış değil... Kadın bunu yaparsa aşktan ve sevgiden dolayı yapar. Böyle ufak oyunların bir zararı olacağını sanmam hatta güzel bir anı olarak bile kalır 😊
ooo hem de nasıl yapıyorlar dude arada bir bana gelip kalan hatunun dış fırçasını, nemlendiricisinibbanyoya koyduğunu farkedince küçük bi Barney Stinson krizi geçirip savusturdum durumu. Evim de Barney in evi gibi olmasına rağmen jfjdjdj
Ben ufak tefek eşyalar bırakırdım. Ona güvensizliğmden değil. Beni daha çok anımsasın, özlesin. Hatırlasın diye.
Kadınların aklına gelebilecek şeyler.
Erkek belli olsun istemez benim bildiğim ama kadın elinde imkan olsa yayın yapar heralde.
Böyle bir şey ilk defa duyuyorum ama.
İlginç.
başka bir kadın gelirse o evde bir kadının yaşadığını anlasın mantığı
acınası aslında
o eve bir kadın geldikten sonra senin tokanı görse, vazgeçmez : )
😂😂 kedilerin yeni bir mekanda işeyerek kendine sınır belirlemesine benzer.. ne tuhaf birşeydir şu mülkiyet, sahiplenme içgüdüsü.. oysa hiçbir canlı mülk sahibi değildir... 🤔
Aldatacak olan her türlü aldatır hiç önemli değil öyle eşya bırakmak unuttum ayaklsrına yatmak. Yahu 20 yıllık evli olanlar aldatıyor kadın veya erkek farketmez. Daha ne olsun
Çok saçma sapan davranışlar bence kendini zorla ait hissettirme çabası gibi.. güvenmiyorsan bırakıp gideceksin net böyle basit oyunlara gerek yok
Kendi bölgelerini savunmaya çalışıyorlarsa demek. Erkekler bence böyle bir uğraşa girmez onlar için arazi ne kadar genişse o kadar mutlu oluyorlar😂
Tek evinde kaldığım kişi eşim oldu. Bir kamyon çeyizimle geldim zaten 😂😂
🥰🤭
Hız yuzuk Bılegzık kunye kolye bırakan olmadı anasını satayım veresıye defterı ve fatura bırakırlar genelde
Bu taktik tutmaz artık çünkü bir erkeğin de kadının da hayatında çok yatacak insan olunca hepsi anında çöpe 😂 diğerini kaybetmemek için ,😂
Hep aşktan acemilikten yapilan şeyler. He bende birakirdim ama iliski uzadikca beraber yasamaya baslayinca zaten bircok eşyan orada kaliyor.
Saçma ya valla saçma biri sizin yokluğunuzda size sadakatli olmayı bilmiyosa istediğin kadar takip et arabasına evıne bıseyler koy bi halta yaramaz
Kadın erkeğin kâlbine giremediyse evine de giremez, cool bi hareket gibi dursa da pek doğal değil. Erkeklerin gülüp geçeceklerine eminim.
Gereksiz, aldatacak olan aldatır her şekilde.
o kadının öz güven problemi ve psikolojik sıkıntıları vardır metnin altında başka bir kadın gelirse görsün yatar. tamamen acizce bir durum.
evet biz kadınların böyle bi çabası var. başka bi kız gelirse görsün diye
Evli olmadığım dinî ve resmi nikahım olmayan birisinin evimde ne işi var
Kadinlar çok tehlikeli varlıklar. Sadece çabalarız onlarla boy ölçüşemeyiz.
Bana yapıldı. Sonrası da uğraş dur. Yani insan çamaşırı nasıl unutur.
Hiç bir erkek arkadaşımın evine gitmedim ki iz bırakayım. Ama bence güvensizlik alameti bu
Yok biz manitanın teninin üzerinde iz bırakmayı seviyoruz
Öğrencilik dönemimde Pedini bırakan vardı. Çekyatın altına gizlemiş. Büyücümü lan bu diyerek ayrılmıştım.
Hahah yok artık
Hangi Türk dizisinde yaşıyoruz :d ne eşya bırakması ya
Hiç sevgilimin evinde kalma gibi bir durumum olmadı ama olsa yapardım tabi ki 🙄😂
Bence bunu daha çok aldatıldığını düşünen taraf yapıyor.
Onu bilmiyorum da, benim de sevgilimde tokamı, deodorantımı, diş fırçamı unuttuğum oluyor
Kadınların böyle bi kendini ispat etme çabasının sonucu öyle düşünüyorum
illa ki sütyenini o komidinde unutup gidecek
toka
tarak
dis fircasi
ruj
rolon
atlet
evimde bulduklarim :)
Benim herşeyim çook değerlidir. Hiç bir şeyimi hiç bir yerde bırakamam 😄
Bişey düşünmüyorum ya ne öyle sahiplediği yere işeyen köpek gibi 😃
gorsel çok iyi ama çok saçma bir şey bırakmak
Abla deliller itina ile imha edilir bu tarz şeyler pek yaşamadım da nihaha
Yapmadım, yapılmadı 😂 çevremde de örneğine rastlamadım filmlerde olmuyor muydu ya sjjs
Aldatacaksa her türlü aldatır. Gerek yok bu tarz şeylere saçma bence.
Şu şekilde düşünülerek bırakılabilir, hani sık sık gidiliyorsa orada arada kalıyorsa bazı eşyalarını gittikçe kullanmak için bırakabilir bu normal.
İç çamaşır unutmak mı yuhh 😂 kasten bırakıldıgı belli.
İnsan totosundan habersiz olamaz ya 😂
Sevgilimin eşyaları bende durur evet. Parfümü bir kaç kıyafeti... Bundan doğal ne var ki..
Çok basit ayak oyunları bunlar ama bilmiyorlar ki sen gidince ev dip köşe bucak tertemizleniyor, vazgeçin bu oyunlardan :D
Evet kadınların öyle düşünceleri ve davranışları var ama şunu bilmeliler ki önemli olan erkeğin ruhunda ve kalbinde iz bırakabilmek
Bizim öyle adetlerimiz yok biz sadece vücutta iz bırakırız imza olarak 🤭
Senin de nasıl fantezilerin var bee guzum öyle bişey olsa dahi iç çamaşırını bıraktın çocuğun anası geldi anasida çocuğu mülayim biri bilmez mi eee senin donu gördü anası ne dese begenirsin
Erkek arkadaş evinde iç çamaşırı?
Banyomu? Ne biliyim yani..
Ben de unuttum esyalarimi ama bilerek yapmadım. Ayrıldık almaya bile gitmedim
Yaptım ama bilerek değil, unuttuğum şeyler oluyordu.
Güvenmiyorsa ayrılır, saçma sapan hareketler.
Alan hakimiyeti :D Köpekler de sağa sola işiyo :P
Hiç güzel benzetme değil 😅
Oktuu
Bir erkek odası düşünün giysi dolabı komidin masa hatta yastığının altında bile benim çoraplarımın olduğu bir erkeğe sahibim😍🙏
İzi bence kalpte bırakan kadın unutulmaz.
Bu söylediklerin hepsi hava :)
Gerçekten boş bir çaba neden böyle bir şey yapma gereksinimi duyulur
en büyük iz kalpte bırakılır da neyse... bi sigara yakalım biz...
Seven insan her yerde izi kalsın ister sevdiğine
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?