Hoşlandığına ilk mesajı atan kadınlar ve alan erkekler bir cevaplasında benim gibi sevgi fukarası cahiller aydınlansın.

Evet o adamların bizden ne farkı var? Bunu merak ediyorum. Atış serbest çatır çatır söyleyin yuzumuzede boşuna beklemeyelim.
Hoşlandığına ilk mesajı atan kadınlar ve alan erkekler bir cevaplasında benim gibi sevgi fukarası cahiller aydınlansın.

Evet o adamların bizden ne farkı var? Bunu merak ediyorum. Atış serbest çatır çatır söyleyin yuzumuzede boşuna beklemeyelim.
İlk adımı atmaktan çekinmen. İlk adımı o atsın diyen kezbanlardan değilim hoşlandıysam seviye çerçevesinde ilk adımımı atarım. Eğer o da beni tanımak istiyorsa zaten devamını getirir ve çaba gösterir. Göstermezse de yoluma bakarım bu kadar basit.
Ben ilk adımı atıyorsam onda mutlaka su özellik vardır dıyebılecegın bir özellik soylermisin? Aşk kalıba gırmıyor ama mutlaka vardır yanı. Ben bunu merak ediyorum. Kadınlara o mesajı attırabılen erkeklerin farkı ne?
Ben aşka inanmıyorum. Aşk eskiden varmış, çok eskiden. Ama hoşlantı, çekim, tutku ve etkileşime inanıyorum. Bunlar bende olduysa ilk adımı atmaktan çekinmem. Bunları hissetmem için yani ilk adımı atabilmem için karşı tarafın çok yakışıklı olması ya da maddi durumunun iyi olması şart değil. Bunlar çekici unsurlar gibi görünse de benim için önemli olan şey 'çekim'. Bir çekim hissettiysem mutlaka ilk adımı atıyorum bunu da her erkeğe karşı hissedemiyorum. Bir erkeğin çok yakışıklı olması böyle hissetmemi sağlamaz. Öyle erkek vardır ki ortalama bir dış görünüşe sahiptir ama bana çekici gelmiştir, neden olmasın.
Çok acıklayıcı yazdınız, aşka inanmıyor oluşunuz bence insanlardan kaynaklı. Karsınıza size onu hissettiren biri cıkmamıs maalesef. Bende bazen inkar ediyorum hatta aşk diye bir şey yoktur diyorum lakin. Birbiri için ne fedakarlık yapan insanlar duyuyor görüyorum. Bunların acıklaması sadece saygı ve hosgoru İle acıklanamaz. Aşkı bence Allah insanın herkesin dna koduna eklemiş (malum insan dnası herkeste farklı) onun anahtarınıda rastgele kısılere vermıs. Denk gelırsek onlar acabılıyor bızden hıssedebılıyoruz aşkı.
Kesinlikle öyle, herkese hissedilebilecek kadar basit bir durum değil. Günümüz insanları hep sahte kız ya da erkek fark etmeksizin. Bende bu sahteliğe gelemiyorum sahte aşk olacağına hiç olmasın çok daha iyi.
Güzel düşünüyorsunuz. Bir şarkı vardı.. Şebnem Ferah soyluyprdu yanlıs hatırlamıyorsam. Aşk kırıntılarıyla dpymaktansa aç kalırım bu hayatta diyordu.. Onunla noktayı koyalım.
Kesinlikle öyle. Çocukluğumun şarkısı Teoman ve bir kadın söylüyordu :)
Bir çekim hissetmisimdir.. Kendisini tanımadığım için özellik sayamam mesela mantıken. Ama belki tensel, belki fiziksel ya da görsel bir çekim.. Güzellik çirkinlik meselesi değil.. İlgini çeken bir hareket bir davranış.. Anlık değişebilen her şey..
Cevap
2Cevap
Genelde sürekli tipi sorarlar
Dış görünüş tek basına yeterliyse tum yakısıklı erkeklerin ilk mesajı alıyor alması gerekmızmıydı?
Sende yakısıklı cocuksun mesela. Var mı sana ilk mesajı atan?
Yok abi atan yok arkadalar var sadece
Kas boy para üçlüsüne sahip olanlar ilk mesajı diğer erkekler havayı alırlar. 😊
Ah.. şu para..
İnsan onun sahtesini yapar, o da insanın sahtesini. Ona aldanan varsa gitsin mezarlığa baksın. Hepimizin gideceği 2 metre yer cepsız kefen.
Hanımefendilere bu gerçeği hatırlatınca sadece şuh kahkahalarla veriyorlar cevabı.
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?