Elbette sorumlulugunu bilen, olgun dusunceli bir insan yakisikli/guzel kavramini ortadan kaldirir. Guzelligin yakisikli olup sorumsuz olsan kim seni adam yerine koyar ki.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- 1 yıl
Güzel olsun da sorumluluğu ben alırım sıkıntı yok 😂
13 Yorumla- 1 yıl
Sonra sıkılırsın şabanın bir filmi vardı güzel bir kadın aldık doğradım kaç yıl hapis yattım çirkin bir karı alayım falan filan hatırlarsın 😅😅
- 1 yıl
Yok güzel olsun bizim olsun olmazsa ayrılırız ne doğrıycam banane 😂
- 1 yıl
Hadi öyle olsun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
u
1 yılEvet öyledir ama türkiye ki hem erkek hem de kadınaırn %98 i tipe bakar. hatta karaktere bakmazlar bile bun kadınlar kendileri söylüyor dış görünüş önemli boyu en az 180 olmalı diye yani sorumluluk nedir ki? artık bazıları boya göre seçer olmuş uzun olsun da kadını dövse de olur derler
10 Yorumla- 1 yıl
Yakışıklı/güzel kişiler sorumsuz mu?
Bu tarz onermeler hep algı yaratıyor insanlarda18 Yorumla- 1 yıl
Algı yaratmayan bir konu söyler misiniz? Erkek kadın olarak neden erkek olmadık neden kadın olmadık algısı bile var 😉 bu kadar detaycı olmayın.
- 1 yıl
Sorumlu bir adamın zıttı yakısıklı /güzel birimidir onu soyluyorum.
Şu an sizin sorunuzda insan güzel ya da yakısıklı birini tercih ettiği zaman sorumlu birini reddetmis algısı olusuyor ki insan boyle bır durumda nasıl saglık lı cevap versin?
Biri insanın Allah vergisi dıs gorunusu.. Diğeri sonradan kazanılabılen ya da kaybedılebılen bır olgu.
Kıyaslamayı dogru kavramlarla yapmak gerekmiyor mu? - 1 yıl
Mesela soyle sorsanız hıc ıtırazım olmazdı.
Sorumlu bir adam/kadın iyi yemek yapan yakısıklı /güzel bir adam/kadın ' dan daha mı iyidir? - 1 yıl
Bende yanlıs yazdım..
Sorumlu bir adam/kadın iyi yemek yapan bir adam/kadın ' dan daha mı iyidir? - 1 yıl
Sorumluk sahibi biri zaten açsa elinden geldiği kadar yemek yapmaz mı zaten ! Yemek yapmak sorumluk değil mi?
- 1 yıl
Sorumluluklarını yerine getiren birini mi yoksa yakışıklı ama sorumluluklarını yerine getirmeyen birini mi tercih edersiniz? Yanımda sadece güzel ya da yakışıklı denilsin mi?
- 1 yıl
Son duzenlemenız cok ıyı olmus. O zaman gobul rahatlığıyla sorumlu İnsan secerım.
- 1 yıl
😊😊
- 1 yıl
Ayni evde yasayip cocuklarinin babasi yapacaksan... evet
10 Yorumla - 1 yıl
Kendini bilen İnsan her zaman öndedir. Daha hayattaki amacını bilmeden yaşayan insan sayısı oldukça çok. sorumlulik sahibi olan insan her zaman iyidir. korkaklar olamaz.
10 Yorumla - Gizli Üye(36-45)1 yıl
Göreceli kavramlar sorumluluk daha önemli ama fiziksel özellikler değişebilir
10 Yorumla - 1 yıl
Evet sorumluluk herşeyden önemli
10 Yorumla - 1 yıl
Sorumlu olan daha iyi.
10 Yorumla - 1 yıl
Sorumluluğu yanında azıcık tip olsun
10 Yorumla - 1 yıl
aklı başında aklımı alsın:D
10 Yorumla - 1 yıl
Sorumlu kadında iyidir
10 Yorumla - 1 yıl
Ben tipe bakarim
15 Yorumla- 1 yıl
Sorumlu olmazsa yaşarmısın evine bakmasa senden geçinse başkasına muhtaç etse ortada bırakıp gitse falan filan
- 1 yıl
Sorumlu ama tipsiz biriyle yapamam
- 1 yıl
Ben çalışırım ikimize de bakarım ama tipi iyi olsun 😂❤
- 1 yıl
😅😅😅 olsun hadi ama kulağına küpe olsun başkalarını beslemek sana ağır bir yük olur kendini yıpratma inşallah ikisi bir arada gelir hatta bir de benden gelsin üçü bir arada olsun güvenilir olsun inşallah bahtım açık olsun
- 1 yıl
Amin inşallah çok teşekkür ederim 💗
- 1 yıl
Yani evet, görüntü sıkıyor bir süre sonra.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Kesinlikle
10 YorumlaEvet.
10 Yorumla- 1 yıl
Kesinlikle
10 Yorumla
Detaylı bilgi
En İyi Cevaplar