elma kabuğu vs portakal kabuğunu yastığının altına koyup uyursan evlemeceğin kişiyi rüyanda görüyormussun diyolar deneyen var mı? Hıdırellez'de Yastığın Altına Elma Kabuğu Koymak Nedir?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer elma kabuğu vs portakal kabuğunu yastığının altına koyup uyursan evlemeceğin kişiyi rüyanda görüyormussun diyolar deneyen var mı? Hıdırellez'de Yastığın Altına Elma Kabuğu Koymak Nedir?

Kesinlikle haklılık payı olduğunu düşünüyorum ama elma kabuğunda görüntü çok net değildi sarışın mıydı kızıl mı tam anlayamadım.. Allahtan sonradan portakal kabuğu koydum da hatunu ful hd görebildik.. O yüzden portakal kabuğunu tavsiye ederim haa bu arada Finike olmasına dikkat et
Ayyy Hıdırellez gelenekleri ve ritüelleri o kadar çok ki hangisini yapacağımı şaşırdım. Yastığın altına elma koymak da bir hıdırellez ritüeli. Bu ritüel özellikle evlenmek isteyenler ve genç kızlar arasında çok popüler.

Hıdırellezde yastığının altına elma kabuğu koyan kişilerin rüyasında evleneceği kişiyi göreceği rivayet ediliyor. Bazı kişilere göre de o gece dileğin kabul olurmuş. Aynı tuz yemek gibi bu da ayrı bir hıdırellez geleneği. Ayrıca elma bolluk ve bereketin simgesi olarak da kabul ediliyor.
Hıdırellez gecesi yani 5 Mayıs’ı 6 Mayıs’a bağlayan gece yastığın altına elma koyma ritüelini yapabilirsin. Bu gelenek için doğru zaman 5 Mayıs gecesi. Bir elmanın kabuğunu soyarak, bir dilek tutup, kabuğu yastığının altına yerleştirebilirsin.
Ayrıca ritüeli yaparken elmanın kabuğunu tek parça halinde soymaya özen göster. Böylece, kabuk ne kadar uzun olursa, dileğinin gerçekleşme şansı o kadar artar, diye bir inanış var. 🍏
Ben onu farklı bir şekilde yapmıştım kırmızı elmanın kabuğunu hiç koparmadan tamamen soyuyoruz sonra kabugu sol omzumuzun arkasından yere atıyoruz kabuğun çıkardığı şekil hangi harfe benzerse isminde o harf geçen ya da baş harfi o harf olan kimse evleneceğin kişinin isminden bir harfmiş
Cevap
15Cevap
Yok hiç denemedim ama cips, mısır kırıntılarıyla uyuya kalınca fantastik rüyalar görüyorum gidip deneyim seninkini dicem de yapamam bilmek istemiyorum kendisini...
inanma böyle batıl ve alakası olmayan batıl inançlara. yok öyle bir şey :)
Ne alaka çok batılca ve saçma bir şey bence inanmıyorum böyle şeylere
Şeker koysak, hani şu bayram şekeri olan emilen türden 😂
Tüm meyveleri denedim yine de göremedim. Yalan haber inanma böyle şeylere.
hayir ruyandaki kisi gelmiyor ama karabasan gelir ziyarete
rüya denilen sey bilincaltıdır. inanmayın böyle sacmalıklara
Sizin kafalardan istiyorum nerde satılıyor pürüzsüz wk
Millet uzaya gitti siz nelerle uğraşıyorsunuz
Böyle şeylere çokta umut bağlamamak lazım.
Ben bi kez koydum evi karincalar basti
sana hayırlısını dileriz
Gece kulağını fare kemirir :D
güzel koku mu veriyor?
İnanmayın böyle şeylere
Yok artık, daha neler… Anahtar değil miydi o?
Hayır böyle şeylere inanmıyorum 🙃
muz kabuğu koyarsan ne görüyorsun)))).
Iyyy batıl inançlar
Tuz yemiştim ise yaramadı o yüzden yapmicam
simdi mango ananas muz filan koyanda cikar
Yok artik
Hiç duymadım
Hc yapmadım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?