Erkekler sevgililerini alışverişe çıkarmak zorunda mıdır? Böyle bir kanun var mı? 🫡

Erkekler sevgililerini alışverişe çıkarmak zorunda mıdır? Böyle bir kanun var mı? 🫡

Hayır, bir erkeğin sevgilisini alışverişe çıkarmaması onun cimri olduğunu göstermez. Bir kişinin harcama alışkanlıkları kişisel tercihlerine ve mali durumuna bağlıdır ve bu tercihler kişiden kişiye değişebilir. Belirli bir harcama seviyesinin üzerinde veya altında kalmak, birinin karakterini veya kişiliğini yansıtmaz. Ancak, eğer sevgilinizin sizinle birlikte vakit geçirmeye veya ilgi göstermeye isteksiz olduğunu hissediyorsanız, bu daha büyük bir sorunun işareti olabilir ve bu durumda iletişim kurmanız ve problemleri çözmek için birlikte çalışmanız önemlidir.
Cevap
2Cevap
Tasvip etmediğim bir tarz. Adam ne diyecek arkadaşlarına, "ben bugün yengenizi alışverişe çıkarıcam, maça gelemiyorum" gibi şeyler mi dhjjfd
Bir açıdan cimri denilebilir sonuçta sevgisini paylaşmıyor bencillik ediyor ama bu o bakış açısı değil işte doğru olan bu degil
ashas bilemedim şimdi :D kişiye göre değişir ya
Erkekler neden sevgililerine bişey almak zorundadır ki? Yani böyle bi saçmalık olamaz. Alışverişi geçtim, bi hesap ödenirken bile bir kız bir erkek ödemeli.
Hayır tasarrufludur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?