Demek ki benimle ciddi düşünmüyor beni kandırıyor eğlence olarak görüyor ben böyle yorumladım.
Kendisine sorduğumda nazar değmesin diye dedi fakat geçmiş ilişkilerinde instagramda ilişkilerini belli etmiş.
Bana gelince bahaneler sıralıyor.
Nazar değer onları umursamıyordum ondan diyor.
Bende yalan söylüyorsun insan umursamadığı bir şeyi sosyal medyada belli etmez sen beni saklıyorsun beni ciddi görmüyorsun dedim. Tamam whatsappta tarih atayım dedi whatsappta rehberinde kız yok sadece akrabalar var koca koca adamlar var. Gerek yok dedim.
Böyle yapması beni çok şüphelendiriyor ve aşırı sinirlendiriyor.
Bana hediye almıyor benimle olan ilişkisini belli etmiyor saklıyor sadece mesaj atıyor boş boş seninle evlenicem vs. bunları istemediğimi belli edince de sinirleniyor yarım akıllı.
Kendisine sorduğumda nazar değmesin diye dedi fakat geçmiş ilişkilerinde instagramda ilişkilerini belli etmiş.
Bana gelince bahaneler sıralıyor.
Nazar değer onları umursamıyordum ondan diyor.
Bende yalan söylüyorsun insan umursamadığı bir şeyi sosyal medyada belli etmez sen beni saklıyorsun beni ciddi görmüyorsun dedim. Tamam whatsappta tarih atayım dedi whatsappta rehberinde kız yok sadece akrabalar var koca koca adamlar var. Gerek yok dedim.
Böyle yapması beni çok şüphelendiriyor ve aşırı sinirlendiriyor.
Bana hediye almıyor benimle olan ilişkisini belli etmiyor saklıyor sadece mesaj atıyor boş boş seninle evlenicem vs. bunları istemediğimi belli edince de sinirleniyor yarım akıllı.
Güncellemeler
+1 yıl
Gösteriş yapmamı istiyorsun vs. dedi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar