Aşk İlişkileri Aşık olduğum kişi benim hakkımda ne dusunur sizce? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor O çocuğu oyle çok seviyorum ki beni aşık etti bağlandım ona onu düşünerek mutlu olmak benim yaşam enerjimi artıyor❤️ Güncellemeler+1 yıl Ama karşılıklı bizim hislerimiz oda seviyor yanii☺️🤭 Aşık olduğum kişi benim hakkımda ne dusunur sizce? Cevapla Sevgi Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Harika bende bir kizk asik ettim kendime bekaretini alip diger flortlerimi skcem. 0 3 Yorumla Yyyjww77366 +1 yıl O kadar haklisnki Yorumla Soran +1 yıl Kalpsizmisin? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evef kalpsizim butun guzel kizlar benim olmali 😈😈😏❤️ Yorumla
Yyyjww77366 Takip Et Xper 1 Yaş: 30 +1 yıl Yenimi asik oldun 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Yok 2 senedirki seviyorum ama gitgide dahada çok aşık oluyorum ona Yorumla Soran +1 yıl Benim ona karşı baya büyük zaafım var 🙂 Yorumla Soran +1 yıl Ayy zaten oda beni seviyor çok mutluyuum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Harika bende bir kizk asik ettim kendime bekaretini alip diger flortlerimi skcem.
O kadar haklisnki
Kalpsizmisin?
Evef kalpsizim butun guzel kizlar benim olmali 😈😈😏❤️
Yahu biz nereden bilelim 😂
bilmiyorum
Platonikse olmaz
Yenimi asik oldun
Yok 2 senedirki seviyorum ama gitgide dahada çok aşık oluyorum ona
Benim ona karşı baya büyük zaafım var 🙂
Ayy zaten oda beni seviyor çok mutluyuum