Sizce bi erkek her fırsatta boydan gelir mi diyorsa ondan soğur musunuz?

Sizce bi erkek her fırsatta boydan gelir mi diyorsa ondan soğur musunuz?

Hayır olmaz tabi ki de. boydan istiyorsa fiziğini görmek içindir bu da amacının farklı olduğunu gösteriyor belki de gerçekten merak ettiği için de istemiş olabilir. ama ben olsam ayrılın derim. insan sevdiği kişinin güzelliği için sevmez karakteri için sever bir kişi benim de sürekli dış görünüşümü merak etse foto istese bende soğurum direk ve ayrılırım
Soğurum tabi ki böyle kişilerden zaten direkt olarak ayrılmak gerekir sebebi ise sadece sevgilim olsun cinsellik yaşayayım kafasındadır böyle kişiler
Aşk dediğin beklemektir zamanı gelince ilklerini yaşarsın evlenene kadar bekleyen bir erkeği tercih et benden tavsiye yoksa çok üzülürsün
Cinsellik amaci
Cevap
38Cevap
Direkt konuşmayı keserim o kadar itici.
Boydan sağdan soldan alttan üstten önden arkadan.. her yerden istiyor qrrrrw uzak mesafe ilişkilerinin laneti bu
Sürekli foto at diyen biri vardı atmadım soğuma geldi resmen foto isteyen biri kadın olsun erkek olsun amacı bellidir.
Olmaz tabii ki, seni cinsel obje olarak kullanır. Böyle biriyle zaman kaybetmezdim ben şahsen, pislik!
Fotoğraf istemesi normal çıplak olmadığı sürece, olup olmayacağına aslında zaman ve karakteri karar verir
Onların amacı senin boydan fotona bakıp içini hayal etmek sapık bunlar
hayal kurar onla yollama bence bugün boy ister yarın gt
aynen soğunur tabi o ne öyle boydan gelirmi durmadan
Hanımefendiler kendilerindeki boy takıntısını maalesef hemcinslerime de bulaştırdılar gibi...
Otzbir çekecek herif, malzeme lazım awk, napsın oğlan?
Her fırsatta istemesi ve bu durumda ısrarcı olan adamdan olmazzz
Olmazzzz. Özellikle ilk tanismada isteyen erkekten olmazzzz
Bilmiyorum ama sürekli istenmesi ya da nude istenmesi çok rahatsız edici, soğuma nedeni
Çarpıcı bir fiziği var ise olabilir her kızdan da istenmez bazı kızların fiziği leş
Boydan resim isteyemeyeceksek gidek amca oğlumuzla sevgili olalım o zaman mk assdjdk
belli bir süreden sonra sıkar bence.. ilgi tek görsele diye düşünmeye başlar insan.
Boydan fotomu. Bende hoslandığım kızlardan foto isterim ama herseferinde istememki
neden ki beğeniyor fiziğini görmek istiyor demek ki, istemese ilgisiz dersiniz pehh
dersiniz dersiniz kız millletine yaranılmaz, benimle cinsellik konuşmuyor diye hayıflanan kızlar var burada
ben masumum hemcinslerinin yalancısıyım alksdladad
Bu zamana kadar gelen boydan fotolari asla ben istememisimdir
Tek taraflı değilse bir şey her şey istenilebilir seven insanlar birbirlerini görmek ister
olur neden olmasın belki beni bir an bile göremeden duramıyor bence atın (kızım)
Kız isterse sürekli evet
Sen ilgi istiyorsun, o da boydan onun ilgisi de o
hayal edip mastürbasyon yapar onlar :)
Habire isterse baslarım boyunda sanada derim
Sürekli istemesi iyo değil
Boyu merak ediyordur nolcak
İlla boydan olunca nude mu olması gerekiyor
boydan atmayan karıdan manit olmuyo
Sürekli fotoğraf isteyenle olmaz
Peki boydan gelir mi?
İğrenç ya bana hemen bir donma gelio
Olur bence her sevgili boytan görmek ister