Fazla naz aşık usandırır derler, sizi seveni bulunca egolu tavırlar sergiliyor musunuz?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Fazla naz aşık usandırır derler, sizi seveni bulunca egolu tavırlar sergiliyor musunuz?
Hayır maalesef benim peşimde koşan kimse yok zaten olmadı da bu zamana kadar. ben de ama kimsenin peşinde koşmadım okul döneminde bile. çünkü kızlara teklif etsem de zaten kabul etmeyeceklerini çok iyi biliyordum. bence tip yok çünkü. bu yüzden de aşka olan inancımı kaybettiğim için de kimsenin peşinde koşmak zorunda bile hissetmedim kendimi. ama peşimde koşan bir kız olsun isterdim bana gerçek gibi gelmiyor pek yani genelde erkekler kızlara yazar. bir kız gerçekten de erkeğin peşinde olması tuhaf bir duygu olurdu. çünkü düşünseniz hayat boyu beklediğiniz aşk sizin peşinizden koşuyor yani gerçekçi olmaz ki :D çünkü aşkı her zaman evet der karşılarım sadece. birisi birisinin peşinde koşuyorsa kaçan taraf olmalıdır. ama ben kaçmayacağım için benim için geçerli değil
Neden koşuyor , yorulur insan. Yürümesini bilmek lazım sonra düşersin.. acelen varsa koşarsın , acele işede şeytan karışır ,, eee bizim şeytanla da işimiz olmaz 🤷🏻♂️ şeytana iş veririz , hem kim neden peşimden beni kovalıyor ayıp değil mi
Ara sıra peşimden koşan oluyor ama mecburen kaçmak zorunda kalıyorum. Kaçmazsam ısırırlar valla. Çünkü türü insan değil sokak köpekleri. Valla nazsa naz, egoysa ego ama sokak köpeklerinden de kaçmayayım mı? 😂😂
peşimden kosulmasi bir ego hissettiren bir davranis değil ki bana göre benim gönlüm yoksa kimseye boş bir ümit vermem egoluda davranmam da bunu da açık açık söylerim zaten benimde gönlüm varsa sevildiğimide hissedersem o bir adım atarsa ben on adım atarım zaten
Cevap
39Cevap
Kimsenin peşimden koşmasına müsaade etmem.. İstiyorsam karşılık veririm, istemiyorsam kapıyı kapatırım..
Peşimden kimse koşmasın boşuna isim olmaz.
Sevdiğim adama nazlanmayacaksam, yansın bu dünya
Dikkat et de sevdiğin adam senden usanmasın...
Hayat kısa sonuçta.
Dozunu ayarlamak mühim mesele. Öyle az kaçmak az yakalanmak lazım. 😊
🤣 21 yıllık evliyim. Hiç şaşmaz 😘
Hahaha en kısa zamanda 🤣
Sevgilimden ayrıldım ya şu an koşmuyorlar sevgilim varken koşuyorlardı at gibi 😂
Bende bilmiyorum 😂
Olsun sorun değil
ben kendim seviyorsam egolu davranmam
ama evet peşimde 3 senedir birisi var ve bir kişi daha var ikisi de yaşadığım şehirde ne bitmez bir yapışkanlık ben bunu çözemedim keşke şehiri terk etseler de kurtulsam!
Ahahsh gizli görüşte atamıycaz yaa pöfff.
Peşimden koşan var mı bilmiyorum dönüp arkama bakmamda.
😄İyi olur tabii
Sanmıyorum yok :D Egolu davranmaya gerek yok ki bu işler herkesin başına gelir. Ben birinden hoşlanınca o egolu davranmaya başlasa direkt üstünü çizerim :D
Ben ona koşuyorum.
Sırf beni frenlendirmek ve uzaklaştırmak için herşeyi yapıyor. Nefret edeyim onu istiyor resmen !
Bir iki adım atan oldu geçen hafta ama güzelce red ettim
Ben net insanim bunu hissedersem duygum. ne ise açıkça söylerim.. kimsenin peşimden koşsun istemem
Egolu tavırlar içine girmiyorum da o şekilde yaklaşamam yani en azından buna özen gösteririm 😀
Sorma be superReyis çok magdurum bu konudan dolayı 😂
Naz olayı çok saçma bir şey net olacaksın ya evet ya hayır uzatmak yok
Hiç koşan olmadı. Yaş 28 oldu bu saatten sonra da koşan olmaz
Yok hayatımda hiç peşimden koşan kız olmadı bende hiçbir kızın peşinden koşmadım zaten
Ben piyasadan çekildim. Love bizi üzer.
Ben direkt umutlanma vs diyorum muhatap olmuyorum. Bu aralar sevgili işlerine uzağım direkt cevabım olumsuzluk üzerine
Önemli olan benim penceremin kime açılması. Herkes koşabilir ancak herkes manzarasını belirleyip orada soluklayamaz.
Öyle böyle değil çok var
Var tabi 🤪
Yaa🌸
Yok olmasında ya zaten herkes öylesine yaşıyor
Zamanında çok oldu aslında, artık mesafeli ve soğuk davrandığım için pek olmuyor.
Teyze yani büyük hedefler peşindeyiz ondan zorluyoruz
Var yüz vermiyorum uğrasamam
Yok kimseler koşmuyor 😄
Evet var
Yok koşmaz kimse peşimden.
Kimse yok olmasında zaten
egolu değil ama bizim de var travmalarımız. kolay değil bazı şeyler artık. yoksa sevgi en özel şeydir yanlış yapmamak lazım
Ben sergileyemiyorum, keşke sergileyebilsem gldslgösldölöldl
Üç adım yürüse, dördüncü adımda yatağa atarım:)
Kedim :)
:)))
Kimseyi peşimden koşturmam
Elbette olmazmı evcillerim
Var ama yüz vermiyorum
vardır muhtemelen ama benim haberim yok :)
Erkeklerin peşinden koşulmuyor maalesef.
Yok.
var.
Yoktur herhalde ya
Var cokkk
Hayır.
evlendim hala var
Kosanim yok egom da yok öyle
Kedim 😂
Şu an yok
Hayır
Var, maalesef…
Evet koşuyorlar ama yüz vermiyorum ki