Ailemin soğuk davranmaması için ne yapmalıyım?

Merhabalar

Ben yurtdisinda yasiyorum yasim 32. Daha önce Türkiyeden bir evlilik yaptim.. ve ne yazikki o kisinin baska cikarlari varmis ve 7 yil ardindan bosandim.. aradan 2 yil gecti Türkiyeden bir baskasiyla tanistim.. aileme acildim ve Türkiyeden oldugu icin cok asiri tepkililer ve bana her seferinde gecmisimden bahsediyorlar.. ben israr ettim Nisan yaptik fakat ailem hic istemiyor.. cocuk iyi degil demiyoruz ama süpheliyiz diyorlar.. sanirim en büyük dersi ben aldim zaten daha önceki evliligimde ve bu nedenden dolayi zaten cok dikkatliyim. ama biliyorum ki o cocuk böyle davranilmasini kesinlikle ama kesinlikle hak etmiyor.. Annem ve babamla telefonda konusmak istiyor ne zaman annemle konussa babam baska bir odaya geciyor.. dün kandil diye aradi babama uzattim babam zar zor konustu.. cocuk cok aliniyor babana ellerinden öpüyorum diyorum diyor baban bana sadece oldu tamam diye cevap veriyor dedi.. bende ne yapayim babamin huyu öyle telefonla konusmasini pek sevmiyor dedim.. ama bu durum beni cok üzüyor ve artik gercekten cok yiprandim annem babamla artik bu konulari tartismak istemiyorum cok yoruldum ne yapmam lazim sizce?

Ailemin soğuk davranmaması için ne yapmalıyım?