Güncellemeler
+1 yıl
Üç noktadan sonra kalın yazılı olan yerler benim düşüncem
Güncellemeler
+1 yıl
Sizcede eğer sevdiği biri var diyorlar varsa neden beni düşünüyor yoksa sevdiği yokta engel mi var arada? Yardımcı olun lütfen !!!
Birini seviyorum tek taraflı beni istemediğini söylüyor. Akrabadan biri ama yiğenime bu tarz sorular soruyor …
Olaylardan dolayı gitmeyeyim demiş: bunu neden söylüyorsun istemiyorsan gitmezsin
Benim sevdiğimi anlatması gitmesem ayıp olur mu demesi: Beni sevmeyen biri benim sevdiğimi neden anlatıyor
Gelmesen neden ayıp olacağını düşünüyorsun ki istemediğin biri için

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Ya belki rahatsiz etmissen biraz ondan uzak durmaya calisiyor olabilir.
Nasıl yani anlamadım
Olay biraz karışık geldi bana, ortadan anlatılmış. Esas mevzu ne?
Karışık derken ben birini seviyorum akrabadan biri sevdiğim var dedi bir ara deprem zamanı güzel şeyler yazdım sen merhametine ben öfkeme yenik düşüyorum en doğrusu bu senin içinde benim içinde yoksa zarar görüyoruz engellemek zorundayım dedi aradan 2 hafta geçti dayısına geldi benden şarj aleti istediler gittim zorla yemek ye dediler girdim mutfağa bir baktım sevdiğim kız hoş geldin vs dedi
Sevdiği var diyorlar ama bu tarz ve görseldeki tarz şeyler oluyor
Sence sevdiği var mı? Yoksa varmış gibi mi yapıyor ve sen durumu anlayabildin mi ortada ne var
Kızın davranışı normal, akrabasınız nihayetinde, insan içinde başka nasıl davranacaktı ki sana
Ama yeğenlerime öyle soru sorması benden şarj aleti istemeleri
Sevdiği varmış gibi yapıyorsada, veya gerçekten varsada o kız sana bakmıyor, ondan sana hayır gelmez.
Twitter de ben yazıyorum kendinizi sevin öncelik kendiniz olsun 3 gün sonra. Sen kimseden sevgi beklemeyen değil miydin noldu sana böyle twitt atmış bir birimizi takip etmiyoruz ortak arkadaşlar var
Sonra bu tarz twitt Birinin çevrendeki herkese gözünün önünde insan olup sana düşman olması üstesinden gelemiyorum
Bu twtti atarken buradaydı burada ne demek isteniyor Birinin çevrendeki herkese gözünün önünde insan olup sana düşman olması üstesinden gelemiyorum
Hayır bunda anlam yüklenecek bir şey yok. Bence sende daha fazla kızın peşinde koşma, kızın gözünde basit duruma düşebilirsin aşkımın peşinden gideyim derken.
Çevremde bulunan %70 kişi diyor bir şey saklıyorlar senden ve sevdiği yok kız arada engel var o yüzden de yanaşmıyor
Başta aranızda başka bir şey mi geçti? Bu kız sana tavırlı bence.
Bana hoş geldin dedi yüzüne dahi bakmadım bir an kalktım dayısı ne oldu dedi elimi yıkadım dedim yengesine mevzu anlatmak istedim yazdım wp den size geleceğiz dedi gelmeyin dedim neden dedi anlatırım dedim sonra gelme dememin sebebi ailem istemiyor özellikle babam sevmiyor babasını hırsız diyor ne iş yaptığı beli değil falan istiyorsan kızı al git
Kızın babası senden için böyle mi demiş?
Hayır benim babam
Baban sana böyle diyor yani
Ben bir ara amcamlardan çıkıyordum oda dayısı ile birlikte arabadaydı neyse dayısı onu indirirken bende ordan geçtim bir süre sonra. Eve geçtim Twitter baktım Benim başım eğilmedi eğilmedi koptu diye twitt atmış bir gün ya da iki gün sonra sildi
Aynen