bunu en iyi sen bilirsin daha yeni tecrube etmissin sen anlat
1
8 Yorumla
Soran
+1 yıl
Hayatımda ilk defa birini tanımak istedim acıldım ama red yedim acaba benim niyetimi ne anladı tipimi begenmedi mi? Soru isareti bende özgüvenim kırılmadı yine baskasına açılabilirim de bu ilkimdi red yemem üzdü beni
Beddua degil siz erkekler genelde red yer diyince öyle dediniz bide çogunuz ogosunuz tavanda uçuyor beni tanımıyorsunuz "Kız doğru kararı vermiş" dogru yanlis olan ne?
Ilk oldu bakımlı biriyim kendime özen gösteriyorum elbette begenmeyebilir sanırım ilk oldugunu icin böyle "yeterince iyi biri değilsin" Kastın Tip yani ne tanımadan birbirimizi anlamadan
Yani beni biri begenmedi diye baskası da begenmeyecek diye bir şey yok. Bir kişi için çirkinim diyelim ama başka birisi beni olağanüstü güzel bulabilir. Bu bir örnek. Senin için de geçerli
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Hoşlandığım insanlardan hiçbi zaman karşılık almadım hep red
Sebeplerini sormadınız mı?
Kızları yatağa atmıyorsan sert değilsen sevilmiyorsun
Iyi de bunu ilk tanımadan nasıl bilecekler ki
Anlaşılıyor kimin ne olduğu okadar tanıyolar ondan sonra devamıngelmşyor
Beni bir aydır taniyo kasiyer kendisi çok bir muhabbetimiz olmadı
bunu en iyi sen bilirsin daha yeni tecrube etmissin sen anlat
Hayatımda ilk defa birini tanımak istedim acıldım ama red yedim acaba benim niyetimi ne anladı tipimi begenmedi mi? Soru isareti bende özgüvenim kırılmadı yine baskasına açılabilirim de bu ilkimdi red yemem üzdü beni
belki 50 kiza teklif etmelisin.. bunlarin en az 40 u reddetse 10 u sana yeter.
demek istedigim umursaama yakilip kalma, kiz mi yoj
50 ya da 30 o kadar ufkum yok bende insanım gurursuz değilim erkek oldum diye 50 tane kıza teklif edecegim diye bisi yok mecbur degilim buna dimi
ancak bu sekilde acilirsin ve kizlari tanirsin degilse yalnis da olsa tek kizin pesinde bocalar kalirsin
senin iyiligin icin tavsiyem
Bocalamadım kalmadım sadece ilk oldugunu icin böyle oldum
Tanımaya fırsat verilmedi mi? Nasıl Tanıyacağım
Son derece normal olan bir duygu. Hayat devam ediyor. Ortaokulda 2 kez red yedim. Lisede hiçbir kızdan hoşlanmadım.
Anlat bakalim nasilmis
Ilk olunca beni üzdü
Pek umrunda olmaz peki der geçerim
Bu yaşına kadar neden denemedin. Erkekler genelde reddedilir ztn alışırsın😂
Ilk oldu bu Merak etmeyin Artık kimseye teklif etmeyi düsünmüyorum hepsi egolarında ölsün
Bir insanın sana hayır demesi gayet doğal bir hak. Beddua etmene gerek yok. Kız doğru kararı vermiş 😊
Beddua degil siz erkekler genelde red yer diyince öyle dediniz bide çogunuz ogosunuz tavanda uçuyor beni tanımıyorsunuz "Kız doğru kararı vermiş" dogru yanlis olan ne?
Kızın seni reddetmesi çok doğal. Herkes seni kabul mu edemez ya. Belki de sen kendini değiştirmelisin. Demekki kızlar için yeterince iyi biri değilsin
Ilk oldu bakımlı biriyim kendime özen gösteriyorum elbette begenmeyebilir sanırım ilk oldugunu icin böyle "yeterince iyi biri değilsin" Kastın Tip yani ne tanımadan birbirimizi anlamadan
Güzellik görecelidir. O kız beğenmezse belki başkası beğenebilir
bide tanıyabilirmiyim dedim nasıl yani dedi tanıyabilirmiyim dedim tekrar hayir dedi söyleme bicimim m? Yanlış yanlıs bisi mi söyledim
Güzellik görecelidir. O kız beğenmezse belki başkası beğenebilir
Güzellik görecelidir Bu Ne Demek?
Yani beni biri begenmedi diye baskası da begenmeyecek diye bir şey yok. Bir kişi için çirkinim diyelim ama başka birisi beni olağanüstü güzel bulabilir. Bu bir örnek. Senin için de geçerli
Peki yakısiklı olan icinde ne demeli
?
Yasamadım idk
Hiç teklif gelmedi mi? Size
Hepsine red
Siz mi? Red ettiniz red mi edildiniz
Ben
Yasamadım diyince Hiç size teklif gelmedi zannettim
Red edilme duygusunu yasamadım dedim
Anladım
Bisi soracagım
Kız kasiyer markette Bugün yine bayram alışverişi için gidecegiz nasıl davranmalıyım konuşmalıyım normal
mesafe koymalıyım
Ne yapmalıyım
Normal bir şey
Kız kasiyer markette Bugün yine bayram alışverişi için gidecegiz nasıl davranmalıyım konuşmalıyım normal
mesafe koymalıyım
Ne yapmalıyım?
Muhatap olma
Ama kasiyerde kendisi ne yapacam hic mi? Konusmuyum
Düşman gibi davranmam hoş olmaz
Beraber mi çalışıyorsunuz?
Kız kasiyer markette Bugün yine bayram alışverişi için Gidecegim müsteriyim
O zaman neden ısrar edeceksin ki bu seni ısrarcı gösterir umursamaz olursan değer kazanırsın
mesafe koymalıyım
Ne yapmalıyım? ıste bilmiyorum
O zaman neden ısrar edeceksin ki bu seni ısrarcı gösterir umursamaz olursan değer kazanırsın
Önceleride ısrarcı ilgimi belli etmiyordum olay cabuk gelisti
?