Sadece telefonla iletişim halindesiniz
Görüntülü ve sesli vs her şey ama sadece telefon
Görüntülü ve sesli vs her şey ama sadece telefon
yani sesli ve görüntülü falan olunca iki tarafta nasıl dayanır bilemiyorum. zor yani. birinden biri aşık değildir muhtemelen. insan aşık olduğu insanla en fazla kaç ay görüşebilir böyle yaa. belki 2 ay. o da şehir dışındaysa. aynı şehirdelerse 2 ayı da bulmaz sanırım.
Görmeden olmaz, yakın şehirlerden biriyse uzaktan başlanır ilişkiye ama muhakkak reelde de sıklıkla, haftada bir gibi görüşülür. Sonra ver elini nikah masası.
Cevap
12Cevap
Ben uzak ilişki yaşamam.
Max 3 ay onda da gözün açılıyor bazı şeylere karşı ve yanlış giden şeyler olduğunu fark ediyorsun
Evet erkekler kendilerini belli eden varlıklar da kızlar anlamak görmek istemez bazen ya da aklındakini o kişiye uyarlamaya çalışır
Evet ne yazık ki öyle... O da 3 ay sürüyor bende yani 2.5 yıl önce öyleydi hâlâ öyle mi bilemem 😂😂😂
Artık karşındakini çözmede daha kısaltmışsındır süreyi bence 😂
Olabilir 😂😂
Reelde hiç buluşmama ihtimali olursa götürürüm gittiği yere kadar. Ama buluşma ihtimali varsa bırakırım.
Bu daha ilginç bi yaklaşım neden peki
Ben sanalı seviyorum, reeli çekici gelmiyor.
Erkekler genelde görüşüp bulaşamayacağı birini istemez asıl 🤔
Karşılıklı güven saygı ve sevgi varsa gerektiği kadar
Bunlar önemli evet
En önemlileri bunlar zaten bi tanesi olmasa ilişki yürümez
1 kez ilişkim oldu 2 yıl uzaktan sürdü gerçekte görmemiştim tam buluşucaktık ayrıldık
Neden peki
Buluşmaya cesaret mi edemedi acaba
Yok anlaşmazlık oldu bi konuda anlaşamadık ayrılmak istedim
Aklına geldiğinde pişmanlık ya da özlem hissediyor musun yoksa hiç görüşemediğin için tam bi duygun yok muydu
Pişmanlığım yok ben yanlış bir şey yapmadım yanlışı yapan oydu özlemiyorum bi sevgi yok içimde duygu vardı çok seviyordum uzak olabilir ama duygularım tam dı
Kendi vicdanın rahat sonuçta birbirinize dönmeyi de düşünmediğinize göre kesin kararla olmuş
sevgilisi varmış Allah mesut etsin geri dönse bile benim umrumda olmaz
Beni sevdiğinide düşünmüyorum zaten
Öncesindende sevmiyordu sadece ben onun haytında onu iyi hissettirmekle görevli biri gibiydim
Hayatı cok kötüydü ben ona yardım ettim hep bütün sorunlarını çözdük
İnternette bir şey okumuştum birinin zayıflıklarını düzeltip onu ggüçlendirdiğinizde güçlendiğinde ilk işi sizi hayatından cıkartmak olacaktır çünkü size baktıgında eski zayıflıklarını görür diye çok doğru bence
Hm sen seven taraf olmuşsun. Artık helalinden başkasıyla yormaz gönlünü Allah inşallah
Hayırlısı bakalım hiç umudum yok bugğne kadar bir kişi bile gelip benden hoşlandıgını söylemedi veya hiçbir şekilde belli etmedi bir kız gelmedi
Bende hoşlandığım insanlardan bi karşılık alamadım
Herşeyi Allahtan istiyorum o verirse en güzelini verir
Allah belki de zina etmeni istemiyor seni uzak kılıyor olamaz mı
Olabilir tabide ben öyle biri değilim elime kız eli değmedi
Haramda mutluluk ararsan mutluluk haram olur denir ya o misal hani senin için mutluluk şu anın ve ileride eşinle olacağın andır
Benim evlilik zor siyah poşette
İbadetlerini yapıyor musun bilmiyorum ama namaz kılmanı ve bol dua etmeni tavsiye ederim
En büyük hayalimde kız babası olmak
Yapıyorum dua ederim hep zaten
Diyorumya Allahtan şstiyorum birtek
Erkekler genelde kız çocuklarını seviyor sanırım Allah nasip eder inşallah
Babasına daha düşkün olur kız cocukları ondan istiyorum galiba
Hayırlısı olsun
Ben de istiyorum çok da severim de bu zamanda kız çocuğu yetiştirmek daha zor gibi geliyor
Zor ama güzel olur
İnşallah hayırlısı
Amin sağol
Yürütmem o enayiliği 1 kere yaptım daha yapmam
Nolduki
Ne kadar sürdü neden ayrıldın
2 3 sene arkadaşlık dostluk ilişkisi kurmuşluğum oldu ama sevgililik çok zor
Güven, sadakât, bağlılık, saygı ve sevgi
olduktan sonra yıllarca beklerim❗❗❗
Bir erkeğin görüşmeden o kadar uzun bir süre ilişki gösterebileceğini düşünmüyorum ama ciddi bir sevgi varsa arada kız yürütebilir erkek için aynı şeyi söyleyemeyeceğim
Maks 1.5
sanırım uc yıl ya sen?
1 sene max
bir kaç dakika
Cok uzun yıllar
İddialı..
Ahah büyüğüm ben senden
Senin ne kadar oldu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?