İçim içimi yiyor pkk destekçi olma ihtimali olabilir mi? Bu videoyu beğenmiş sizce ne düşünmeliyim lütfen sadece mantıklı kişiler cevap verebilir mi?

Abim şehit demişsin!
Abin olsa o kalbini yerinden sökerdi! Bunlara en ufak sempati duyan birine gönlünü meyleden biri olabilir mi?
Bunu gördüğün an en çok sevdiğin abin gözünün önüne gelip, bunu yapan birini değil sevmek, tiksinmen gerek..
Cevap
10Cevap
Bu videoyu beğendiyse var büyük ihtimalle birşeyler daha çok kişiye ulaşmasıni sağlamıştir. Senin Türkçü bir kişi olduğunu varsiyiyorum uzaklaşmani tavsiye ederim
Abim şehit benim
Allah rahmet eylesin başımız sağolsun
Nacizane tavsiyem uzaklaşman abinin katillerini destekleyen birisiyle olmak istemezsin diye düşünüyorum
İstemem ama biz bu konuları konuşmuştuk ve karşıydı yanlışlıkla beğenmiş olabilir mi şu an aramız başka şeyden kötü soramıyorum da
Yani bilemiyorum ama sanmam yanlışlıkla olduğunu
Abisi değil abimiz o yüzden 💕
Ya sizi yerim güzel kalplerinizden öpüyorum lütfen bana çok dua edin içim içimi yiyor çünkü eğer öyle bi durum varsa allah bana göstersin
Dualarım seninle canım umarım kısa sürede olayın aslını öğrenirsin hakkında hayırlısı olsun
Öyle bir şey yoksa zaten senin haklı bir sebebin olduğunu bildiği için küsme darılma gibi bir durumda olmaz diye düşünüyorum
her kürt belli etmese de içten içe pkk sempatizanıdir. hele ki batıdakiler en beteri, dogudakilerin ağzı yanıyor çünkü bir şekilde. bunlar yilanin başı.
En iyisi ona sorman bunu neden beğendin de denk geldim de doğru mu bu yaptığın falan diyebilirsin
derin konularr.. etnik köken önemsiz mi bilemedim şimdi..
Sen daha halen ondan uzaklaşmadın mı❓
Emin olmadan nasıl uzaklaşıyım?
O paylaştığından sonra ondan uzaklaşmanı gerektirecek başka bir neden olamaz, daha neyi düşünüyosun anlamıyorum 😡
O paylaşmadı twitterdan beğenmiş beğeni kısmında gördüm
Ben zaten o paylaştı demiyorum,
Onun beğendiğini paylaşmış olduğun o görselden söz ediyorum, onun yaptığı bu alçaklık yetmezmi ondan uzaklaşmana, daha ne tür sürprizlerle karşılaşmayı bekliyosun, kaç kurtul çıldırıcam yaa 😱
Ama çok seviyorum ve kardeşleri hep mecliste veya polis öyle olsalar nasıl polis olacak?
Lütfen konuyu kapatalım olur mu
sinirlerim bozuldu...
Yazma kardeş zorlamıyorum seni
Zahmet olmazsa engelle beni yalvarırım 🙏
Tahammül edemiyorum...
Yüksek ihtimalle. Dağa çıkarsa şaşırma.
Böyle dingille nişanlanmışsın bir de yazık
Nerden buldun terörist sempatismanını
Öylemidir cidden
Kars
Ermeni değil biliyorum ve ailecek polis asker çok var onlarda ve sormuştum saçmalama demişti
Allah korusun beni benim abim şehit
Bilmiyorum bununla imtihan olmak istemiyorum çok seviyorum çünkü
Önce bi emin olsam daha mantıklı değil mi?
Bazen bende yanlışlıkla tweet beğeniyorum elim çarpıyor onu sorucam bu videoyu neden beğendin açıklarmısın yazıcam?
Akpartili sözde
Sen doğulumusun
Biraz benzettim seni
Doğulululara
şu an psikolojim bozuk o yüzden
Aynen
Yarın sorucam net bi şekilde
Hepsinin şifresi var bende ilk defa karşılaştım bununla
İnstagram ve twitten başka yok ki
Baktım sadece çevresi kürt dolu bir erkek yani pkk ile ilgili bişey görmedim
Yok ya normal kğrt
şüphe etmene gerek yok geçmiş olsun
Ciddimi yanlışlıkla beğenmiş olabilir mi
bu tür şeyler yanlışlıkla olmaz o hesabın paylaşımlarına baktım 1 tane düzgün şey yok terörist hesabı, böylelerinin çoğalmasına yardımcı mı olacaksın? nişanlım diyorsun daha
Evet o hesap zaten terörist ama nişanlıma yakıştıramadım hiç
sen akıllanmazsın git hamile kal çocuğunu terörist yapsınlar o zaman aklın başına gelir
Seninkini yapsınlar pislik sanki ben savunuyorum arsız şey seni
halen nişanlım diyorsun farkında mısın sahiplenme eki takısı kullanıyorsun kelime de, gözünü aç gözünüü
yok ya pkk lı değil hdp lidir o.
yersen...
Hdp yi destekliyorsa tayibi sevmiyorsa pkkli
Olabilir
olabilir
Nişanlanana kadar fark ermedin mi?
Nereli tam olarak
Kars
Geçmiş olsun kardes
Neden
Terörün merkezi
Yanlış düşünüyor