Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada ayrıldığımizda hep o geldi peşimden çok yalvardı ayrılmak istemedi
Evlenmeden önce konusuyoken yani daha aramızda bir şey yokken bile ben evlenmek istediğimi ona söylemiştim sonra geldi hayatıma girdi evlenmeye niyeti olmadığı için defalarca ayrıldık hatta nişan yaptığımizda bile hep evliliği erteleme çabasındaydi. Şimdi çocuk istiyorum ama o istemiyor benim istediğimi biliyor. Abisi bizden sonra evlendi onun çocuğu olacakmış şimdi seviniyor onun için ama biz yapmıyoruz zoruma gidiyor tavırları.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
klasik evlilik oncesi tufası, kopruyu gecene kadar ayiya dayi derler ;)
Ne kadar yalvardı bı bilsen. Şimdi gör ailesini benden çok seviyor beni insan yerine koymuyor varsa yoksa ailesi. Bı de sinirli biri evde her şeye kızıyor
uzuldum senin adina.. elde edene kadar kopek olur boyle tipler.. he burada onu birak bana gel diyen de cok olur.. konu gelme girme aldatma vs degil.. omrun o adamla gecicek umarim mutlu olursun umarim bi sekilde duzelir.. seni seviyorsa degismesi lazim.. guzel huylari da vardir onlari da goz ardi etme.. illa ki vardir?
Bana çok ilgi gösteriyor bak o en güzel yanı. Ama heyecan yok gezme tozma vs. Bı de çok kızgın biri işte. Bunun dışında vurdumduymaz hayatı durağan yaşayan biri. Bı de hep kendi istediği olsun ister benim isteklerim önemsizdir. Sırf ilgisinden dolayı çekilir mi bilmiyorum. Ah ah nasıldı bı bilsen evlenmeden önce dersinki sapık mi sapkın mi ne bu kadar takılmış peşine. Öyle biirydi ama elde edince değerim kalmadi
kadini sadece cinsellik klarak ya da meta gibi konumlandirarak. namus uzerinden ilerleyen erkekler icin konu bakirelik ve bekaret kadar iste. sorun su, cinsellik hayatimizin parcasi evet ama yuzde 10 yuzde 20 sidir. bu kadinin hayali hayati amaci gezmesi tozmasi ihtiyaci bakimi vs bunlar da hayatin geri kalanidir. o yuzden kafasina dank etmesi lazim, ben bile uzuldum duyunca, genceciksin daha. hayallerini anlattiginda dinlemiyorm u ki
Dinlese ne olacakki adam köy gibi yerde büyümüş. Hayatında tatile gitmemiş. Nisanliyken balayına gidelim dediğimde ne benim nenemin bir sözü var diye başlıyordu lafa. Zar zor ikna ettim de iki üç gün ucuz bir yere gittik o bile anasının zoruna gitti ben çalışan kadın olduğum halde
of korkunc, yahu sen evlenmeden tanimadin mi bunu? bu tipler sinirli olsa da sunepedir. ailesi anasi babasi cevresi ne derse korkar etkilenir ve onlarin sozunden cikmaz. sebep, seni gercekten sevmiyor. cinsellik icin abazaliktan evlenmis, senin vizyonun var guzel bi hayat surmek istiyosun, calisiyorsun hskediyorsun bu hayati. ama bu tipler ot gelmis saman giderler.
Sevgiliyken sen iste anamı babamı bırakırım ailemi bırakırım ben diyen insan. Ben asla ailemi dinlemem diye atıp tutan insan. Ama şimdi resmen evliliğimizde ailesi her seyimize karışıyor. Ailesinden çok korkuyor. İnan her kandilde ailesini aramazsan ödü kopuyor aman ailesi beni sevmez diye. Ailesi beni mükemmel bilsin istiyor asla onların yanında yanlış yapmamalıyım yoksa büyük kavga. Çıkıyor
cok komik ya. olmasi gereken nedir biliyo musun? sen ne yaparsan yap seni desteklemelidir, senin arkanda olmalidir. sevmekten ziyade es olmak bunu gerektirir. bence bu konuda daha olgunlasamamis bi adamla berabersin, ola ki ayrilsan veya posta koysna yine seni elde edene kadar kopek olur. sora yine ayni tas ayni hamam. gercekten haketmiyosun bu yasami, su an nasi yaziyosun saat gec o ilgilenmiyo mu sormuyor mu?
Aynen bak şu an ayrılıyorum desem köpek olur peşime ama elde edin e geçiyor. Ben salona geçtim ona sinirliyim diye. Gelmedi kendiside kızgın
Yok ne destek olması ya ödü kopuyor aman ailesiyle aram bozulmasın kendimi ailesine beğendirmek zorundayım önce
ne olursa olsun senin yanina gelmesi lazimdi. evkenen kadar kopek olan adam surunen adam simdi, 3 5 metre mesafede kendini senden mahrum ediyor. neden cunku daha yeni doydu cinsellige ac degil. ailelerin de evlenmis xoxuguna karismasina karsiyim. sacmalik
Ailesine biraz laf ettim annen laf sokuyor falan dedim ondan gelmiyor. Ailesine asla laf ettirmeyen biri. Kendisine ne dersem diyim bu kadar zoruna gitmez. Ailesi zaten her şeye karışır ben Antalya'ya vs tatile gitsem kıyamet kopar. Daha evlenmek için tektaş aldığında anası kıyameti kopardı bir yıl önceki 7 binlik tektaş için kıyamet koptu
orada sana tum tiyatronun on gosterimini yapmislar. mesajini alip uzaklasman lazimdi. ama kismer bu isler. cok gecmis olsun
Çok sebep vardı uzaklaşmamam için. Çok derin konular bunlar benim için anlat anlat bitmez zaten. Teşekkür ederim yorumların için
dinlerim dinlemesine de sen bıkmissindir anlatmaktan :( allah yardimcin olsun. umarim mutlu olursun. rica ederim sohbet icin tesekkurle r
Teşekkürler sıktım seni de sağol
yok be lafliyoruz. sıkma yok. keske care bulabilsek, dertlesmek iyi geldiyse ne ala
Mümkünse hayallerime kimse karışmasın. Saygı duyması gerekiyor, saygı yoksa iki insanın birbiriyle anlaşması söz konusu olamaz zaten.
Aslında sizin hayalinizin onun da hayalî olması gerekir... 🤔
Vurdumduymaz biri. Resmen hayatı öylesine yaşiyor ye iç uyu. Ne bı gezip tozma merakı ne çocuk. Hiçbir heyecan heves yok. gençligimi bitiriyor daha yedi aylık evliyiz
Peki evlenmeden önce ne kadar görüştünüz aynı bu şekilde miydi hâl ve hareketleri?
Sevgiliyken çok iyiydi ama nişanlaninca o sinirli hallerini çirkin davranışlarini gördüm ama bırakamadım. O hiçbir zaman ayrılmama izin vermediki çok ısrarcı biri. Ama evlendik en ufak şeye kızıyor söyleniyor bağırıyor. Annesi bile bana o sinirli idare et diyor
Şimdi idare konusu tamam bir yere kadar olur ama ömrünün sonuna kadar olamaz ki kendine yazık etmiş olursun... Bırakamadım derken ne demek istiyorsunuz o hâliyle yine de seviyorum mu diyorsunuz?
Evet o haliyle yine seviyorum. şu an soğuduğumu düşünüyorum ama ayrılın a benim jeton düşüyor onu istiyorum bağımlılık gibi oldu. Zaten kendiside bana karşı öyle davrandı hiç bırakmadı ben kesin olarak ayrılmak istesem de aklımı çeldi hep
O zaman mantığın ve kalbin arasında bir seçim yapmanız gerekiyor bence... 🙄
Mecbur katlanıyorum ne yapicam başka. Bu ülkede ne yapılabilirki
Aslında onun size katlanması gerekirdi. Çünkü o hep geldi peşimden ayrılmak istemedi demişsiniz... Ama siz de bunları söylediğinize göre siz de çok sevmişsiniz veya hâla seviyorsunuz. 🤔
Seviyorum daha önce kimseyle olmuslugum yok öyle hemen herkesten ayrılabilen bı insan değilim. Bı de ayrılsam da kendi başımin çaresine bakamam özgüvenim yok
Adamı kafakola almışsın
Ne alakası var o kendi geldi peşimden ayrılmadı şimdi hayallerime engel olmaya çalışıyor
O zmn normal biri değil
Çok sinirli evde her şeye kızıyor durduk yere. Eskiden böyle değildi
Gelsene birsey soracağım
boşarım
Oldu zaten 🙄
Aranizda cinsel sorun var mı
Neden
Buyuk ihtimalle var gibi istediginiz gibi bir cinsellik olmuyor gibi
Neden böyle düşündünüz
Var mi boyle bir durum
Özel soruları cevaplayamam
Tahmin edeyim mi sadece kendi zevkini dusunur on sevisme oral vs yoktur. Sadece kendi rahatlar sen yarida kalirsin
Bencil biri sadece bunu bil yeter başka bir şey demiyorum
Sizi cok iyi anlıyorum istersen yazabilirsin dinlemek isterim sonra engellersin
Yok sağol benim asıl derdim başka
Ona yardımcı olurum
Doymamış sexe