Sanaldaki bir erkek bir kizla neden konusmak ister hadi konustu diyelim neden bir anda susar?

sanalda tanistik ilk basta iyiydi hala da oyle beni icmeye davet etmesine ragmen bozmadim onu. canim öptüm vs yazdi arada da yok uzun mesaji ozlemisim yok sakin gitme seninle konusmak guzel vs diyordu hergun gunaydin diyordu bugun demedi baya da soguktu. bildgnz ogrenciyiz tek sey var bn sanal diye cok guvenemedigimi ona soyledim. o da normal karsiladi. bugun cok az konustuk benden sklmis midir? gerci bir hafta bile olmadi. ama ben cok gicik biriyim oysa cok rahat ve umursamaz biri. cok zittiz. ama onunla konusmamayi teklif etsemde hic kabul etmedi sacmalama dedi bugun baya bir soguktu yani. gerci ne olmasini bekliyorumki. sonucta hic gormedik birbirimizi.
Güncellemeler
+1 yıl
zaten sodum sakin seninle konusmak guzel dedi. sonra boyle oldu yani birkac kez sordum o da hayir dedi ama bu sefer ikinci gun tek mesaj bir arkimde boyle ypti ve msjima cevap vrmedi dsrdan rahatim amackngenim aslinda bu mu itiyor sizce?
Güncellemeler
+1 yıl
nerdeyse bir hafta oldu bugun hoslaniyorum dedi imkansizligini konustuk uzulmemek icin zamana birakmaya karar verdik aynen devam edicez bir sure bakalim o da iyi biri sanirim caktigimi anlamamis aslinda diye basladi cunku
Sanaldaki bir erkek bir kizla neden konusmak ister hadi konustu diyelim neden bir anda susar?