Öyle söyleme bayan. Bu sitede sayısız kişiyle konuştum, muhabbet ettim. Bir kısmının yüzünü dahi bilmiyorum. Sanal olup olmaması önemli değil. Önemli olan insanların karakterleridir.
Sitede 6 aydır muhabbet ettiğim kişilerde var. Hatta hesabını kapattı ve sık sık whatsapp'dan görüşüyoruz.
Daha 2 ay önce başka biri ile tanıştım. Gayet güzel bir arkadaşlığımız var, facebooktan ve telefondan hergün görüşürüz.
Ben hep şuna inandım. Herşeyin bir yeri, zamanı ve adabı vardır. Yok neymiş, karşımdaki cinsellik muhabbeti açıyormuş. Sen sınırını belli edersen, sen ilk muhabbet evrelerinde ona uygun bir dille bunu belli edersen ağzını bile açmaz inan bayan...
Sen diyorsun ya birdaha yazmadı, soğuk davranıyor diye. Laylaylom, canım cicim aylarını falan boşverin. Birbirinize karşı net olun. Derdin ne, neden soğudun de. Konuşmak istemiyorsan konuşmayalım de. Veya ben konuşmak istiyorum sana, bir problem varsa bileyim de.
O sana soğuk davranıyor diye ilgisini çekmek için ilkokul çocukları gibi günaydın mesajları, nasılsın mesajları falan atmayı mı düşünüyorsun? Çok saçma... Soğuk davranan zaten davranıyordur. En fazla nezaketinden bir iki çift laf söyler emin ol.
O yüzden ilgi ve alaka bekliyorsan bunu söyle ve belli et. Birazda ilgi göster. Sanalmış, şöyleymiş deme. Azıcık zeki bir insansan zaten karşındakinin nasıl bir kişiliği olduğunu az çok tahmin edersin, anlarsın. Bu kadar büyütmeyin şu sosyal medyayı gözünüzde. Her çeşit insan var burada, sadece kötüleri görüyorsunuz. Çünkü sokakta bir kızın elini dahi tutmamış bir adam burada 20 tane kadının bekaretini aldım diye konuşabiliyor. Her gördüğümüze inanmayalım, inanmış gibi yapıp yolumuza bakalım.
Sadece akışına bırak bayan, akışına bırak.
https://i.hizliresim.com/jY7l6g.jpg916 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim bayan. @tuğbatgb (:
https://i.hizliresim.com/jYO7GW.jpg - +1 yıl
Mantığı kavrayabildiyseniz olay tamam. Burada her çeşit insan var çünkü. Güvenebileceğin insanda var güvenemeyeceğin insanda. Sanaldaki güvensizliğin sebebi kimse seni tanımadığı için rahat davranıyor sana karşı. O yüzden muhabbet farklı yönlere gidiyor ve insanlar daha cesur davranabiliyor Sen açık ve net olursan, kimse haddini aşamaz. Olmadı engellersin.
Mantığı kavramak önemli. Teşekkürler @samcro1
Ayrıca bir SOA hayranı görmek mutlu etti beni, onun içinde ayrıca eyvallah. (: - +1 yıl
Benim sorumun bununla alakası yok ben internetten tanıştığım biriyle 5 sene bir ilişki yaşadım hatta o Hatay ben İstanbul düşün. ailelerimiz falan tanıştı evlenicektik bile. ben demiyorum ki internetten kimseyle tanışılmaz kimseye güven olmaz. benim burdaki insanların normal hayattaki çevremizden insanların olduğunu yani burada görmüyor musunuz iğrenç iğrenç sorular ben onlardan bahsediyorum onu soran sapıklar etrafımızda sadece burada kamufle olup düşüncelerini rahat rahat açığa vuruyor normalde evet nasıl davrandığını bilemem ama düşündükleri benim midemi bulandırıyor o kadar. iyi insanların olmadığını savunmadım sorulan iğrenç sorularla cevaplarla ilgili düşüncemi belirttim. yoksa dediğim gibi bende çok iyi insanlarla karşılaştım hala da devam eden dostluklarık var. sen konuları karıştırmışsın arkadaşım ya da ben anlatmak istediğimi net ifade edemedim. hayırlı günler
- +1 yıl
@samcro1 siz benım soyledığım hıç bır şeyı anlamamışsınız.
Soran+1 yılyaa sordum diyorum ama sakin sacmalama filan dedi fakat iki gundur konusmuyor
- +1 yıl
O zaman zamana bırak bayan. Seninle konuşup konuşmayacağına zaten karar vermiş. Başka zaman isterse seni, zaten mesaj atacaktır. Çünkü sen ona olan ilgini belli etmişsin. Şu saatten sonra sana olumlu veya olumsuz bir cevap verebilirdi. Konuşmuyorsa konuşmuyordur, konuşuyorsa zaten konuşur.
Bence üsteleyip kendi moralini bozma. Akışına bırak.
Soran+1 yılbn ona bnden skldin mi dedim o da hayir sacmalama vs demisti ama sonkinde bn sklmadimda sen skldiysan dedi bilemem bnde peki sen dedim pisman degilim dedi snra bnde o zaman pisman degilim dedim arayim dedi bnde olmaz dedim iki gundur daha dogrusu dunden beri pek konusmadik. birde su var sosyal medyada kac tane varsa hepsine ekledi twiteri kullansaydim ondanda eklerdi. paylastiklari gayet normal seyler baktim. hatta o rahaliga gulusu cok utangac bakislarida sevecen. ne bileyim iste baktim zaten snnle knsmak icin giriyorum zaten demisti dunden beri de girmemis hicbir yere mesaj atsam sklmasa bile artik sklcak atmasam umursamadgmi sanicak snucta o da ogrenci benim gibi şu an sinav haftasi bir terslik olursa okuldan kovulcak diye korkanda birisi buna sebep olmak istemem su siralar normal sinavlari bitince acikca konusayim en iyisi ama o sirada da ilerletirsek konusmayi olmaz zor bise yaa ona aslinda guveniyorum sosyak medyada bile sacmalamamis ama reeldeki tek sacmaligi alkol
- +1 yıl
O zaman kısa zamanda veya sınavlardan sonra durumu açıklayacak nitelikte bir mesaj at.
Şu sıralar atacaksan ciddi ciddi duygularını söyle. Belki birazda kadınlığın verdi şımarıklıkla süsleyebilirsin cümlelerini.
Sınavlardan sonra mesaj atacaksan, bu bu sebepten seni üzmek, sınavlarına engel olmak istemedim de ve sınavlardan hemen sonra mesaj at. Açık ve net ol.
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılsiz kadınlar neden herşeyi üzerinize almak zorundasınız belki çocuğun başka bir derdi var belki canı sıkkın belki moreli bozuk sordun mu nasılsın diye bir derdin var mı diye sordun mu yok anında soğuk damgasını yapıştırdın ön yargılarınızdan kurtulun dünya sizin etrafınızda dönmüyor anlayın bunu..
08 Yorumla
Soran+1 yılsinavi varmis ve bana cok kiskanc sinirli ve cok tripliyim demisti
- +1 yıl
bak gördün mü trip atmasan böyle birşey yapmayacak demekki sınavı varmış onada stres yapmıştır kasmayın bukadar tamam kasım aşk ayı olabilir ama kasım aynı zamanda sınav ayıdır biraz sabırlı ol..
Soran+1 yılo trilipliymis biz berbatiz anlasamiyoruz bile cok gicigiz konusunca ama o bana seninle konusmak guzel dedi ve iki gundur ozellikle bugum baya tripli yazsti ilk uc gun hep gulucuk vs atiyordu surekli bir iki gun azaltti simdi yazida gulucukte azaldi sanirim bitirmeye calisiyor bn ciddi oldugumu cocuklukla ugrasamayacagimi iyiki buyumusum cocuk kalmak isterdim ama bana gire degilmis buyuk cocuk olmak dicek durumdayim şu an
- +1 yıl
allah ikinizinde yardımcısı olsun ya sizin işiniz zor :D
Soran+1 yılya ikimizde balik burcuyuz o yuzden kirmakta istemiyorum ama oyle bir hale geldimki genelde reddetsemde rahatsiz ederlerdi tabi cevapsiz biraktgmda cok oldu ilk defa cevap yazdim yazmaz olaydim cok benziyorduk ve hala bnziyoruz ama onun gercek hayatini bilmiyorum anlattigi kadarini biliyorum
- +1 yıl
belkide aşık olmaya başlamıştır bazen erkeklerde ters tepki verebiliyor korkup uzaklaştırmaya çalışıyorsun bazen..
Soran+1 yılyaa basta cok zit ortam cocugu gibiydi ama az konustuk vs baktim once siradan erkek oldu simdide benim gibi olmaya baslafi ve bu cok hizli gelusti bnmle konusma nedenini sorsam dicem ama ya o da sorarsa ne derim aslinda hos cocuksun oyle olmasan knsmazdim desem o zaman yalan soyleyebilir sen knsuyorsun diye desem o zamanda konusacagi varsada konusma o zaman diyebilir
- +1 yıl
benimle konuştuğun kadar onla konuşsan mesele çözülmüştü bence :D yahu korkma içinden ne geçiyorsa sor ne kaybedebilirsin ki zaten sanalda en fazla biter yani böyle dahamı iyi.
+1 yılAmacına ulaşamadı bak bende ayni hatayi yaptim bağlandim hatta aşık oldum ve şu an inan bana ben acı çekiyorum sanala hep karşı bir insandim ve ayni senin işe döndü. Bak sakın bacım ne yaparsan yap engelle her yerden pişman olursun
00 Yorumla
Canim sen bir bosluktaydin o kisi de bundan faydanlandi. Senin yapacagin bu ise bir son vermek. kafan da buyutme o kadar
30 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı. Tersi de olur boyle seylerin. Anlamak zordur. İnsanlar gariptir. Uzerinde dusunmeye gerek bile yoktur. İsteyen konusur istemeyen konusmaz , zorla olmaz.
02 Yorumla
Soran+1 yılya numaram onda onunla konusup halletmeliyim sanirim bu olayi
Gizli Üye(36-45)+1 yılBisey diyeyim mi.. cünkü tek senle konuşmuyir.. sen gibi en az 5 kisiyle aynı seyleri konusuyor ve aynı yalanları diyor... bnim anlamadïgım bikaç haftalık knusmayı niye kendine sorun edip bide soru olarak soruyosun..
24 Yorumla
Soran+1 yılbasta konustu bana hatta kizdi bnmle knsmak istdgni dusunuyorum ama boyle yapma ki bn seninle konusmak istiyorum sakin engelleme beni filan dedi banada baskalariylada konustugunu sanmistim demisti ordan az caktim davayi ama tum gun bnle konusmaya basladi. neyse en iyisi bitirmem yoksa baglanicam iyice
Cevap sahibi+1 yıl:-) baglanıcan mı... az kendine güven sanaldan cok cok cok az adam çikar, gercek hayatta birisiyle taniş daha saglıklı olur.
Soran+1 yılbu duzgune bnziyor ama bilmiyorum yani sinav haftasida konusup canini skmak istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılPeki..
+1 yılkizlar gercekten bu kadar saf mi? yoksa burdakiler mi ozellikle aptal?
bebegim hic tanimadigin biri sana bisey soyluyor senin hosuna gitmiyor sende bunu dile getiriyorsun herif ozur diliyor tatlim kendine gel acik acik bu herif seni kullanacak sonra bir kagit gibi atacak :D ha diyorsan benim icin sikinti yok git kulllandir kendini erkekler haindir siker atar anlamazsin04 Yorumla
Soran+1 yılbir sure sonra gider zaten denemis mis gibi olucaz olmayacak bir sey zaten yani öyle duruyor bakalim ona aciklicam bikac sey bakalim o ne diyecek
- +1 yıl
birak yazmasin bebegim zorlama seven insan birakmaz soguk yap sen
Soran+1 yılyaa erkek dedigimde bnden ciliz yani. surekli canim öptün ya da öpücük koyuyordu arada bn sen boyle mi konusuyorsun herkesle dedim yoo istemezsen soylemem dedi hmm anladim dedim yemek yicem dedi hep yemek yicem ders caliscam baska derdi yok zaten bide mac filan
- +1 yıl
hahah bosver derim zaman kaybetme :) bosa gitsin herifi :D
klavye magandasi
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılTelefon ile aşk yaşamak? Belki gerçek hayatta tanıdığın biri uzakta olursa olur. Onun dışında eğer insanın tutunmak için son şansı ise bu gerçekleşir diye düşünüyorum.
Sonuçta telefonu öpemezsin veya telefona sarılıp seni seviyorum diyemezsin. Ha dersen de bir doktora görünmeni tavsiye etmek zorunda kalırım. :D00 Yorumla bir insan sanal ile çok içli dışlı ise gerçekte yalnızdır bunu kabul edelim bir. Yalnız insan boka sarmış insandır. Eğer bir insan başka bir insanla sanaldan ilişki kuruyorsa ikisi de boka sarmış demektir. Ve bir ilişki boka sarılmaya dursun. Kısacası ölü doğum bir ilişki imiş bitmiş, bitmese de biter, bitmesi normaldir, üzülmemek gerekir. Gerçek hayata dönüp gerçek sevgililer edinmek gerekir.
00 YorumlaBenim anlamadığım bu sanalla gerçek arasında ne fark var? İki farklı karakteri mi var insanların nedir?
02 Yorumla
Soran+1 yılbilmem bn taniyormus gibi konusurum zaten tanidiklarimla rahat tanimadiklarimla aramda mesafem olanlarla soguk konusurum sanaldada samimi bulursam yakin konusurum ama su var sapik cikabilir katil olabilir her seyvcikabilir
anlaşılan arkadaş av üzerindeymiş baktı senden bişi elde edemiyo vazgeçmiş :)) başka avlar bakıyo
021 Yorumla
Soran+1 yılnumaram onda facebookta ekli watstada var baska sitedede ekli oyle olsa arkdsliktan cikarmaz miydi
Soran+1 yılonu nasil engellicem birinden engellesem digerinde var olmadi fake ten rahatsiz eder baska numaradan bile olabilir biraz garip kendini anlattigi tarz cok rahatina duskun sonra acayip sorumlu olmaya dogru gidiyor bilmiyorum basta bana inek dedi derslere bile gitmem dedi her gece alkol vs ama simdi boyle daha iyi aslinda tam sorumluluk sahibi gibi davranmaya basladi bilmiyorum belkide bir oyun bu. o tam sinav haftasinda bnmkinde hergun konustuk sinav var desrmemde tartismadan izin vermedi kendininkindede konusmadi bile
Soran+1 yılyani bugun ilk ama bitirmem dogrusu sanirim :/
Soran+1 yıl20 keske hic knsmasaydim dunde pisman degilim iyiki mesaj atmisim dedi bnde o zaman pisman degilim dedim pismsn etti şu an
Soran+1 yılyaa bilmiyorum bnde aptallik biraa umursamaz biriydi bn kusmuyuz dedim surekli msjlasinca sasirdi buna ozur diledi sonra knsmaya basladi cok sk knsnca cok knsmuyor muyuz dedim o da bugun knsmadi fazla
Soran+1 yılaynen bunu neden yapiyordur sence
Soran+1 yılbana arada iltifatta etmisti ama o kadar ilgiliyse neden yazmadi acaba
Soran+1 yılyaa birine gercekten inanmak reeldekilerde aynimi yapiyor digerlerinden farkli davraniyor hoslandi saniyorsun sonra o iyi bir kiz bunuona yapamam sevgilim olamazlarmis iyi biriymisim bn ne ilgumc demi bu biraz umursamaz bilemedim blkide oylesine ama sevgilisi olmam icin cok yazdi
Soran+1 yılyok ya zaten amacim sevgili olmak degildi olmadimda zaten ama o olmam icin arada yazdi az soguttu bu cok tatli biri ama tanimiyorum dedim ona az sogudu snrim
Soran+1 yılguvenilir bir siteden tnstik keske tnsmasaydik :/ bn o bir yil evvelde grmstum sitede ama yzmamisti simdi yazdi yani cevap vermeseydim keske
Soran+1 yılo da biraz oyle belkide sakasina konustu bn ciddiye alinca kacti :)
Aşk İlişkileri konusunda 938 cevap paylaştı. Daha yuz yuze gorusmedigi insani direk icmeye cagiriyosa amaci belli zaten. Salla gitsin.
02 Yorumla
Soran+1 yılhemen icelim demedi ileride buraya gelirsen egleniriz icmeye gideriz dedi bn reddedince az ya cok degil sarhos olmazsin filan dedi kndi eskiden icmezmis ama simdi iciyormus hftada birde olsa ben onunla konusmali bitirmeliyim sanirim sinavlarim basladi dedi gunduz ama bilmiyorum istr
Gizli Üye(36-45)+1 yılSorunlu biriydi belki de. Insanları bir süre sohbet ederek ölçüp tartmaya seviyorum şahsen. Sanal yapacağım kişi için de geçerli, biraz sohbet edince bana uygun olup olmadığını anlayabiliyorum. Istersen sen de dene?
00 YorumlaSenden ümidi kesmiş diyelim. Yani hep o istekli olacak sen g*tünün ucuyla konuşcan sana mantıklı geldi mi?
04 Yorumla
Soran+1 yılyok bee bn daha cok yazdim o iltifat disinda cok yazmadi kndide dedi arayim ama izin vermedim cunku icmek filan demisti ikinci gun
Soran+1 yılolabilir ztn numara icin tnmadigin birine num vermen sorumsuzca olabilir ama bana guvenebilirsin demisti bn kizdim tartistik yine mesaj atmis bnde kizdim snrada ozur dilerim yakin buldgm icin istedim demisti bnde affettim az konustuk snra facebooktan ekledik foto istedi sen once dedim ayni fotoyu gondermis bnde duzgun gonderdim normal bir foto buna mi sivilce diyorsun dedi instagrama kadar yani sonra telefon numarami verdim knstuk iste falan filan sonu iste hic girmedigim twite kadar arastirmis var mi diye
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa sen ciddiye alma ya. Ne sanali her b. kun sanali cikti. Kullaniyor seni bekletiyor iste. Sakin baglanma fazla sonra uzulursun.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 651 cevap paylaştı.
+1 yılOda Fazla Takmıyor Yalnızlığını Gidermek İçin Sıkılınca Yazıyor Demek Ki
00 Yorumla sanal ınsanı bır baskasına daha cabuk baglıyor gıbı
00 Yorumlagit önce lanet olası bıyığı nı kes pislik kezban
18 Yorumla
Soran+1 yılbiyik mi? ne alakasi var
Soran+1 yılzencide degilim turkum ben bildogim türk kızı bakimli saf gorunen erkek kadar yurekli bir kiz iste
Soran+1 yılyani guzel diyen olur hatta dun bir arkim guzelsin ama bundan haberin bile yok dedi bana ama kiz arkim yani belkide uzmek istememistir ama disarda bana evli ciftler bile bakiyor bazen
Soran+1 yılblmiyorum o duzgune bnziyordu yoksa yzsmazdim onu birde cok gicik ettim sogukluk sinavdanda olabilir ama su var ona ne kadar guvenicem hic gormedim o gorusmek isterde bn bilmiyorum
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Sen ne istiyorsun ben anlamadim?
014 Yorumla
Soran+1 yılgercekte tanisydim boyle sorun olmazdi snrim :/
Soran+1 yılyaa bilmiyorum ona diyecegim snnle konusmak guzeldi ama sanirim prensiplerime aykiri davrandim ve bu beni mutlu etsede huzursuz etti senin aradigin sevgili ve anlattigin kendinle benim istediklerim arasinda daar kadar fark var bunun icin israrci olmak yersiz bnce birbirimizi her seyden silelim bu daha fazla ilerlemeden
Soran+1 yılarkds kalmak isterim onunla ama bilmiyorum gicik biri olmaya basladi
- +1 yıl
Hmmm orasini bilemiyorum
Ben kendim icin soylim genelde ben basvurmuyorum kendileri veriyor skype falan
Sonra konusuyoruz 1-2 saat
Benim güven verdigimi soyleseler de ben anlam veremiyorum ya
Demek ki farkediyorlar
Sen de soguduysan zaten yapicak bir sey yok
Bana soylemis olsaydin mesela anlayisla karsilardim :)
Soran+1 yılaslinda cok tatli ama neden dengesiz cozemedim onu anlamadgmi dsnuyorum knsmayalim istersen filan deyince sacmalama seninle knsmak cok guzel diyor ilk knstgmzdada numarami istemisti snra ozur diledi yakin buldgm icin istemistim demisti
Soran+1 yılbana bnde aradigin her seyi bulabilirsin aslinda aa bir tek sevgilim yok onu bulamazsin dedi yaa bn diyorumki bu kadar caba gosterdiya bn yanlis mi anladim kide sadece arkdas olmak istemistir olabilir mi?
Soran+1 yılburdaki cirkin kim oluyor bn mi?
Soran+1 yılsoylesene yaa unku cocuk yakskli yani aslinda cook tatli biri bnde ehh idare eder biriyim sivilcelerim var bu aralarda az tombisim dedim olsun bndede sivilce var dr a gitmeyi dsnuyorm dedi
Gizli Üye(30-35)+1 yılYeni biriyle tanişmiştir. Aşık oldum deme bana
04 Yorumla
Soran+1 yılyok olmadim ama sinava calisicam dedi ve saatlerdir mesaj atmadi normalde boyle olmazdi sadece biraz fazla hoslanmistim
Cevap sahibi+1 yılSen engelle büyük yükten kurtulursun
Soran+1 yılhmm konusucam kizicam sonra engellicem olur mu ama hemen ozur diliyor oyle oluncada pro galiba
Cevap sahibi+1 yılKizmaya hakkin yok be gülüm
ben bir ay boyunca konustum mast esnasinda kullaniyodum onu sadece oysa gün boyu nerdeskn napiyon günaydin sildim o uygulamayi gecenlerde yine yazmis burdan engelledim. Isin icine duygular karismamali
+1 yılSenden daha güzelini bulmuştur.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbende inanmıyorum sanaldan aşık olmaya...
06 Yorumla
Soran+1 yılo bunu belkide dalgasina yapti ben ciddiye aldim snrim o da ciddilik rolu yapti simdide konusmuyor gerci reeldeki bir arkdsta ayni sekil konusmuyor ama nedenini bilmiyorum sanirim ayni neden ona selam vermezdim verince alirdim o da gunaydin dedi dedi bnde aldim ama ozellikle gunaydin demedim alindi heralde
Cevap sahibi+1 yılbilemiyorum ki, benim de öyle bir kaç ilişki tarzı şey olacaktı ama sanala inanmadığım için uzak durmaya çalıştım, kızın biri tanışırız buluşuruz hatta falan diyordu ama ben biz sadece hayal kuruyoruz, seni üzmek istemiyorum falan deyip ilişkiyi kesmiştim bir zaman sonra.
Soran+1 yılya ben aciklicam durumu snrim konusmaktan vazgectin tanistigima memnun oldum tesekkur ederim bunca zaman konustuk filan ama sende olmayan bir seyler var ama soylemiyorsun birde snrim numarami hic vermemeliydim sen iyi birisin y. anlama belkide ben cok kotuyum bunu hak ettim sen istersen sevgili olabilecegin bir kizla konus cunku ben buna uygun degilim. desem olur mu
Cevap sahibi+1 yılbilemiyorum ki böyle desen de ipleri çocuğa vermiş gibi oluyorsun sanki...
bence erkek kızın peşinden koşmalı, kızın koşması bana göre ters.
Soran+1 yılyok yaa ego tavan yapsin begenmeyip kacsin hani ezik kiz psikolojisi
Cevap sahibi+1 yılbişey diyemeyeceğim, sen daha iyi bilirsin :)
+1 yılüyeliğini kapatıp yokolanlara ne diceksin :/
00 YorumlaBence bir kez reelde buluşun yani
06 Yorumla
Soran+1 yılbulusalimda daha bir hafta olmadi boyle yapiyor. bir gun knsmak icin yemegini bile cok hizli yiyip gelmisti ki yemege diue gidip 2 saate zor gelen biri. ama snvlari basladi ve ne bileyim gayet duzgun konuuyor yaptigi bir hata varsa soyleyince ozur dilerim diyor. sosyal mdyaya senle konusmak icin giriyorum demisti dunden beri girmemis ve hic mesaj atmadi
Soran+1 yılayni onun givi cevap verdin senin karaktetin nasil az anlatsana onu cozemedim bn
- +1 yıl
Sempatik ve sevimli bulurlar genelde
Sevdiğime çok değer veirrim
Trip atan kızlardan nefret ederim
Biri beni aldatirsa buna pişman edicek şeyler yaparim
Sevdiğime çok hediye alırım onu mutlu ederim
Romantik değilim ama odunda değilim
Minyon kızlar tercihimdir fizik görünüş olmazsa olmazim değil sadece sevmesi kafi benim için
Soran+1 yılsanki onu anlatmis bnde merhaba nasilsin iye msh attim siradan arkds gibi konusacagim sonucta sinav zamani o da hep mesaj atti iyi gecmesi nisagladi bunu bitirdikten sonra ya arkds ksliriz ya da sonsuza dek konusmayiz belki suanda cevap yazmaz yazmazsa bikac gun daha bekler her yerden silerim
sanaldan kimseyle konuşmamaya çalışıyorum.
00 Yorumla
+1 yılişte bunlar hep boyle baslar
00 Yorumla
+1 yılDaha iyisini bulmuştur
00 Yorumla
+1 yılişte bunlar hep seks 0.0
00 YorumlaÇünkü şimdide beni özlüyo
13 Yorumla
+1 yılarkadas agir ergenmis sanirim. p. s. d
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılIçmeye çağırdıysa sıkıntı..
01 Yorumla
Soran+1 yılegleniriz icmeye gideriz demisti direk icelim vs demedi zaten reddedince zorlamam dedi zorba degil en onemlisi bir hatada ozur diliyor bz onunla acayip bise olduk sevgili defilde yakin arkds yani zaten teklif etmedi sadece isin duserse gelirsin bnde gelirim oraya filan dedi o sekil yani. bilmiyirum ya acayip biri hem hic dersleri takmiyorum diyor hem ders calistigi icin bnmle konusmuyor. gerci bn calismicam dedigimde calis bak sakin kalirsin yoksa dedi benim simav zamaninda stres yapma demisti dunde bn aynisini dedim sonra gemege diye gitti gelmedi
- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılYaşınız kaç sizin?
00 Yorumla canı sıkılmıstır
00 Yorumlabilmem koo
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı. buluşun reelde
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası