Bugün akşam işyerimi kapattım çıktım yolda sigara içerken eskiden de gittiğim spor salonunun girişinde güzel bir kız gördüm dedim ki doğdu artık güneşim kayıt işiyle felan uğraşıyordu dedim ki kayıt yaptırmak istiyorum çok güzel eğlenceli bir muhabbette yaptım konu tam kayıta gelince bekle abim fiyatta belki yardımcı olur dedi ve 2.5 porsiyon ben eden abisini gösterdi. Hassi... r dedim neyse ben aklımda hiç yokken bile kayıt yaptım 7 aylık için ücreti ödedim kız o an hoşuma daha çok gitti hem eğlenceli hem de güzel bir kızdı bu arada bende ciddi manada iyiyimdir yani az biraz konuşursam ikna edemeyeceğim çok az kız vardır. Kızda boş değildi ve gerçekten kafa dengimdi. Şimdi ben ölmeden bu Spor salonun sahibinin kız kardeşine nasıl yürürüm? ama ölmeden
Sporcu kızın kardeşine yazılmak?
Güncellemeler
+1 yıl
Sporcu adamın kız kardeşine yazılmak olacak yazarken dahi elim titredi kusura bakmayın
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Abi kız için 7 aylık salon üyeliği yaptırmak nedirr? Bide daha yeni gördüğün biri
ama sanki yıllardır aradığım kız bu
2 dakika da mı karar kıldın hdhdhdhd benim aşık olma hızı hshdhd
21 yıl+2 dakika
Yaşın kaç dostum, şu kafayı merak ettim
21
Yapıştır gelsin. Ölmezsin merak etme. İki ay sonra kırık parmaklar ve şişmiş bir surat ile salondan atılırsın kız da ya iplemez ya da üzülerek gelir ve sana verir
abisi ağır beni yakalayamaz Allahtan fazla da uğramıyor salona
Haha abisi yokken numarasını al gerisi gelir
gerisi ya karaca ahmet ya zincirlukuyu
Ozguvenin olsa buraya yazmazsin
ya abicim veya kardeşim ne alaka ne alaka
Olur neden olmasın
nasıl olur
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!