Aşk İlişkileri Biri sizi bir anda engellerse ne hissedersiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Flörtünüz sizi engellerse mesela Biri sizi bir anda engellerse ne hissedersiniz? Cevapla Engel Soruları Beğen Paylaş Takip Et
sierravista Takip Et FenomenMaster Yaş: 22 +1 yıl Tanıdığım, konuştuğum bir insansa üzülürüm belki ama başkaları engellerse farkına bile varmam ya da umursamam 0 0 Yorumla
undeceuxquicherchent Takip Et Bilge Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Engelledi demek ki gercek hauatta gorusmek istiyor diyip kapisina gittim 😝 1 0 Yorumla
LordVoldemord Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bu sitede oyle cok aptallar var ki direk engelliyor. Konusurken. Garip ya 0 0 Yorumla
GECE__KUŞU Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. hiçbir şey çünkı alıştım artık 0 0 Yorumla
Serii05 Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Kendi bilir der susarım 0 0 Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Umrumda olmaz 0 0 Yorumla
bubanayapılırmıbe Takip Et Guru Yaş: 126 , eic 98% +1 yıl sinir edici 0 1 Yorumla bubanayapılırmıbe +1 yıl geri dönüşü olamaz Yorumla
TahaEren44 Takip Et Xper 7 Yaş: 22 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 380 cevap paylaştı. Deliririm 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Tanıdığım, konuştuğum bir insansa üzülürüm belki ama başkaları engellerse farkına bile varmam ya da umursamam
Engelledi demek ki gercek hauatta gorusmek istiyor diyip kapisina gittim 😝
Bu sitede oyle cok aptallar var ki direk engelliyor. Konusurken. Garip ya
Hoşt köpek sxtirsin gitsin
hiçbir şey çünkı alıştım artık
Kendi bilir der susarım
Kalbim kırılır
sk gibi kalırım
Umrumda olmaz
Umurumda olmaz
sinir edici
geri dönüşü olamaz
Popoma bile takmam