Aşk İlişkileri Onsuz yaşayamam dediğiniz birisi oldu mu? birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor Herkes herkessiz yaşar bence Güncellemeler+1 yıl Onsuzlk Onsuz yaşayamam dediğiniz birisi oldu mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Hayatİstanbul77 Takip Et FenomenMaster Yaş: 49 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı. Dedim ve Rabbım onu benden aldı. 1 0 Yorumla
Affedilmeyen Takip Et FenomenMentor Yaş: 42 +1 yıl bu büyük bir sözve ağır bir sözaltında kalırsın gerek yok demeye 0 1 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Evet ya
çirkinkalplinsan Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Kimse için demedim, diyeceğimi de sanmıyorum. "Onsuz yaşayamam deme. Seni onsuz da yaşatırım" ayeti geldi bu soruyla aklıma ‽ 0 0 Yorumla
Elfida277 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Hayır olmadı çünkü onsuz da yaşanır belki zor yaşanır. ama. yasanir kimse. kimseden vazgeçilmez değil kimse kimse için de sevgiden ôlmüyor yanii 0 0 Yorumla
CarelerCaresizzz Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 96% +1 yıl Yaşayamam.Sevgilim olmasa bile arkadaşım olarak kalsın. :) Başka seçeneğin yoktur çünkü.. 0 0 Yorumla
Lemean Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Onsuz yaşanmaz sanılıyor ama öyle bir yaşanıyor ki. Hatta bazen onsuz çok daha güzel yaşanıyor… 0 0 Yorumla
khaixx Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Şu hayatta kesin olan bir şey var; kimse kimsenin yokluğunda ölmüyor ve kimse vazgeçilmez değildir. 0 0 Yorumla
YalanSöylüyosun Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Olmaz dedimiz onsuz yaşayamam dediniz kişileri unuttuk 0 0 Yorumla
bisuspls Takip Et Bilge Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Şimdi öyle biri var 0 1 Yorumla bisuspls +1 yıl Güncellemeye istinaden: Ölüm: Beyin fonksiyonlarının geri dönüşümsüz kaybıdır. Onsuz tıbbi olarak yaşayabilirim. Komadakiler de yaşıyor. Umarım anlatabilmişimdir. Yorumla
Pasara Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 33% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Oldu ama kraliçeler gibi de yaşadım 0 0 Yorumla
Benjamin542 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 82% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Hayır olmadı... 0 0 Yorumla
müzisyen1i Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Çok boş laf. Yalnız doğduk zira. 0 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Valla çok da güzel yaşıyormuşum wjdjs 0 0 Yorumla
Birkirlangicmisali Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Artık var. 1 0 Yorumla
saçmahayattsaçma Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 43% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Oldu 0 0 Yorumla
Mrengineerac Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 76% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Olmadı 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 17,9b cevap paylaştı. Hayir 0 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Olmadi cicegim 0 0 Yorumla
P4nch_ Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 86% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yaşanıyor desenizde 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı. oldu ve hala var 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Dedim ve Rabbım onu benden aldı.
bu büyük bir söz
ve ağır bir söz
altında kalırsın gerek yok demeye
Evet ya
Kimse için demedim, diyeceğimi de sanmıyorum. "Onsuz yaşayamam deme. Seni onsuz da yaşatırım" ayeti geldi bu soruyla aklıma ‽
Hayır olmadı çünkü onsuz da yaşanır belki zor yaşanır. ama. yasanir kimse. kimseden vazgeçilmez değil kimse kimse için de sevgiden ôlmüyor yanii
Yaşayamam.
Sevgilim olmasa bile arkadaşım olarak kalsın. :) Başka seçeneğin yoktur çünkü..
Onsuz yaşanmaz sanılıyor ama öyle bir yaşanıyor ki. Hatta bazen onsuz çok daha güzel yaşanıyor…
Şu hayatta kesin olan bir şey var; kimse kimsenin yokluğunda ölmüyor ve kimse vazgeçilmez değildir.
Olmaz dedimiz onsuz yaşayamam dediniz kişileri unuttuk
Şimdi öyle biri var
Güncellemeye istinaden: Ölüm: Beyin fonksiyonlarının geri dönüşümsüz kaybıdır. Onsuz tıbbi olarak yaşayabilirim. Komadakiler de yaşıyor. Umarım anlatabilmişimdir.
Oldu ama kraliçeler gibi de yaşadım
Hayır olmadı...
Çok boş laf. Yalnız doğduk zira.
Valla çok da güzel yaşıyormuşum wjdjs
Artık var.
Oldu
Olmadı
Kimse vazgeçilmez değil!!
Hayir
Olmadi cicegim
Yaşanıyor desenizde
oldu ve hala var