Sevdigim adamin metresi oldum ne parasi ne bosanmasini istemiyorum yanimda olsun yetiyor? Oda alistim dedi ayrilamiyoruz?

2 bucuk yıldır görüşüyoruz. Ikimizde çok denedik ama ayrılamıyoruz. Iliski de yaşıyoruz. Yasca benden büyük. Son zamanlarda ben estetik oldum güzelleştin beğeniyorum seni çok diyor. Zaten hep beğeniyorum diyor. Bu işin buraya kadar geleceğini düşünmemiştim. Ama boşalsın istemiyorum ben 36 yaşindayim. O 52 Bana alıştın mı dedim bugun alıştım evet dedi. Ve gerçekten benim için çok risk almaya başladı. İkimizde kamuda çalışıyoruz ve üst makam da o. Bugun elimden tutup beni kapıya itti öptü ben şok oldum. Yakalansak yandık vr bu görüyorsun dmi aldığım riski mahvettin beni dedi. Onca kiz var banada alıştı biz nasıl ayrılacağız? Ben boşanmış bir kadınım o evli.

Güncellemeler
+1 yıl
Kimse bizi kinamasin. Bosandiktan sonra ben naptigimi bilmiyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
Memuriyet yanar diyen arkadaş keske biz doğru yola eriş sek diye dua etse. Ben böyle olsun istemedim. Insnain başına hersey geliyor onunda gelebilir. Bende birini kınadım ve başıma geldi
Sevdigim adamin metresi oldum ne parasi ne bosanmasini istemiyorum yanimda olsun yetiyor? Oda alistim dedi ayrilamiyoruz?