Ciddi derken evlilik, yuva diyorum :)
Şimdiden herkese teşekkür ederim. Kadir geceniz mübarek olsun
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ciddi derken evlilik, yuva diyorum :)
Şimdiden herkese teşekkür ederim. Kadir geceniz mübarek olsun
İşaretleri vardır ama rolü de yapılabilir. Ölürüm sana diyen bile 10 dakikada bırakabiliyor sonuçta her şeyi. Evlilik cüzdanını alana kadar güvenmemek lazım
Cevap
10Cevap
Daha bunu anlayacak zeka olgunluğuna sahip değilseniz flört etmeyin, bir müddet kafanızı dinleyin.
Sana kibar davranır ilişkinizi hep düzeltme yolundadır. Mesela çocuk konusu veya evlilik konusu açtığında tavrı değişmez o da sohbete katılır
Zaten ciddi düşünüyorsa kendini belli eder sürekli evlilik der senden çocuğum olsun der
Asla anlayamazsın. Evlilik muhabetine grdiklerinde zerre inanmıyorum. Aha diyorum dolandırıcı 😂
Evlilikten bahsediyorsa sürekli net niyeti budur
Eğer senden cinsellik beklemiyorsa ciddidir. Çünkü biz erkekler yattığımız değil, yatmadığımız kızlarla evleniriz
Gerçekten mi?
Hiç cinsellik konusunu açmadı. 1 yıldır konuşuyoruz
O halde ciddi düşünüyordur ama yinede emin olmamak lazım çünkü biz bazen amacımıza ulaşmak için uzun süre güven kazanmaya çalışabiliriz
Nasıl yani?
Neyi anlamadın?
Belki diyorum aklında cinsellik vardır da, bunun için senin güvenini kazandığından emin olduğu anı bekliyordur sana yansıtmak için
Sen ciddi dusunulcek kizmisin hic sanmiyorum kalbiniz bos et parcasi
Bende oyleyim cunku
Size güveniyorsa size bir şey bırakmıyorsa ilgi alaka yakınlaşma ve her sözünü dinleyip mutlu ediyorsanız evlilik muhabbetinden sık sık muhabbet ediyorsa sizi seviyordur
Her zaman sana vakit ayırır ayirmaya çalışır deger verir sevdiğini hissettirir bunlar varsa zaten evliliğe doğru sağlam adımlar atılır
Ciddiyse ailesiyle tanistirir ilk adim olarak
Ona göre hareket eder adım atar...
Kendisine sorarak anlayabilirsiniz.
Tavırlarından
Tesettürlü musunuz yaşn kaç
Hayır değilim 27
Ankayamazsinn
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?