İlişki siteleri güvenilir mi?

Güvendiğim bir insanın yönlendirmesi ile bir ilişki sitesine üye oldum. Asla yapmam dediğim şey ama teknoloji o kadar ilerledi ki nimetlerinden bir faydalanayım dedim. Çevrem de öğretmen olduğum için çok öğretmen var, farklı meslek grupları da daha az. Ben farklılık istiyordum aslında. Doktor olduğunu söyleyen bir kişi beni ekledi. Yaşı da uygun. Fotosuda şöyle böyle. Kafa da sardı. Muhabbeti ilerletelim dedik. Numaralarımız verdik. Konuşması çok hoşuma gitti. Olgun insanları severim ben.. Yoğun çalıştığını, asistan olduğunu vs anlattı. Adamın doktor olduğu kesin gibi. Yani tıbbi terimleri çok kullanıyor, hastane işlerinden filan da sıklıkla bahsediyor.. Yani inandırıcı geldi. ama gel gör ki elimde iki adet fotosu var. Anlık at diyorum, maskeyle iş sırasında atıyor. Aşırı yoğun, müsait olmuyor. Görüntülü konuşalım diyorum, hep erteliyor , hayır da demiyor. Bayramda gelecekti sözde ama ben yine de işkillendim. Onda da kesin bir şeyler çıkardı. Bir foto atmak çok mu zor? bir de adını soyadını arattım o adda bir doktor bulamadım. Ben de açık açık konuştum. Böyleyken böyle , hemen foto at, ya da görüntülü ara dedim. Yarın dedi. Olmaz şimdi dedim. Ha bire yeminler ediyor. Ben benim, bana güven vs. O esnada siteye yeniden girdim, hesabı dondursa da çevrimiçi olma saatleri değişiyor hep. Kapatıp açmış sürekli.(Çünkü benden kafa karışıklığı olmaması adına hesabı donduralım demişti.) İyice evhamlamdım. Ben çevrimiçiyken sayfamı screenshot yapıp bana attı. Kim kime güvenmiyor hanımefendi, bu mu senin güven anlayışın deyip pat diye engeli bastı.. Ben şookk... Sms attım, vats up engelli diye.. Bana bak , sen kendinin kim olduğunu biliyorsun ama neyse.. Fake hesaplarınla sana kolay gelsin, dedim. Neyse konu kapandı ama, aklımda sorular.. Bu siteler sizce nasıl? Yani ilk etapta güvenilir gelmedi ama, Sizce bu adam gerçekten doktor muydu? Doktorlar , mğhendisler vs böyle bir sitese gezmeye vakit bulabiliyor mu, Yoksa bu adam evli de benimle egosunu mu tatmin etmeye çalıştı, beceremeyince o silmeden ben mi kaçayım dedi?

İlişki siteleri güvenilir mi?