Aşk İlişkileri Yeni bir ilişkiye hazır mısınız? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Başlat butonu mu var, sizde işler nasıl yürüyor..Sormadan da olmuyor hjhjh Yeni bir ilişkiye hazır mısınız? Cevapla İlişki Soruları İş Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 260,7b cevap paylaştı. Hayır hazır değilim 1 0 Yorumla
Myystic Takip Et Master Yaş: 31 , eic 70% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Pek hazır olduğum söylenemez genel itibariyle ancak buna değecek birisi varsa köşede oturup öylece izleyecek değilim. 1 0 Yorumla
Okan_Akarsu1992 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Her daim hazırız abi de kızlar istemiyor sorun orada 1 0 Yorumla
vedatt__ Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 36% +1 yıl Hazır değilim diyenler genelde hemen sevgili yapanlardır kimse dürüst değil bence 1 0 Yorumla
CarelerCaresizzz Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 96% +1 yıl Benden kolay vazgeçiyor gibi.. Ar kadaşlıkta bitiyo.. 1 0 Yorumla
KürkMantoluHayri Takip Et Master Yaş: 31 , eic 69% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Emin değilim ya, yalnızlığa o kadar alışmışım ki bir insana vakit ayırmak gözümde çok büyüyor 1 0 Yorumla
Bilinmeyen563 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 87% +1 yıl Hiç ilişkimiz olmadı bizi seven olmadı ne yapsak red yedik :( 1 0 Yorumla
IşıLLL34 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 35% +1 yıl Bilemiyorum, emin değilim. Buna değecek biri olduğuna inanırsam hazır hissederim belki. 1 0 Yorumla
asuasuasuman Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Bu işin saği solu belli olmaz.. bir anda çarpılır insan 1 0 Yorumla
hepimizbirvedia Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Hayır. Hiç değilim. Bir süre olmayacağım gibi. 1 0 Yorumla
KırılmazRakıŞişesi Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Sadece şu an bulunduğum ilişkime odaklı ve hazırım 1 0 Yorumla
Meryyc Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl bazen hazırım bazen değil gibiyim ya bilmiyorum 1 1 Yorumla vedatt__ +1 yıl Hazırsan başlayalım shshhs Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl evet hazirim bekliyrm 1 3 Yorumla vedatt__ +1 yıl O zaman başlayalım shshhs Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ne is yapiysn yas kac Yorumla Cevap sahibi +1 yıl nerede yasiyosun Yorumla
rapunzeelll35 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 395 cevap paylaştı. Değer görürsem neden olmasın 1 0 Yorumla
Belkideyanlıstı Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Bilmem yorgunum.. ama doğru insansa neden olmasın 1 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,5b cevap paylaştı. Hayır değilim 1 0 Yorumla
Ruhunpenceresinden Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Hazırım 1 0 Yorumla
dloohsouse Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 941 cevap paylaştı. Hayır 😑 1 0 Yorumla
khaixx Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Hazırım 1 3 Yorumla EskisehirliAdam +1 yıl Emin misin? Yorumla khaixx +1 yıl @EskisehirliAdam yorumlarımın altına yazmayı bırak Yorumla EskisehirliAdam +1 yıl Neden ama sence? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Hayır hazır değilim
Pek hazır olduğum söylenemez genel itibariyle ancak buna değecek birisi varsa köşede oturup öylece izleyecek değilim.
Her daim hazırız abi de kızlar istemiyor sorun orada
Hazır değilim diyenler genelde hemen sevgili yapanlardır kimse dürüst değil bence
Benden kolay vazgeçiyor gibi.. Ar kadaşlıkta bitiyo..
Emin değilim ya, yalnızlığa o kadar alışmışım ki bir insana vakit ayırmak gözümde çok büyüyor
Hiç ilişkimiz olmadı bizi seven olmadı ne yapsak red yedik :(
Bilemiyorum, emin değilim. Buna değecek biri olduğuna inanırsam hazır hissederim belki.
Bu işin saği solu belli olmaz.. bir anda çarpılır insan
Hicbir zaman hazir değilim tesadüfen gelmesi tercihim
3 yıldır sevgili yapmadım ama hala hazır hissetmiyorum
Hazır değilim. 😄
Evet buna değer birisi var...
Emekli oldum bu işlerden 😂✌🏼
İlişkiye komple kapalıyız
Bilmem yoruldum artık
Hayır. Hiç değilim. Bir süre olmayacağım gibi.
Asla hazır olmayacağım ki.
Sadece şu an bulunduğum ilişkime odaklı ve hazırım
Ne zamandır nadasta gönlüm zaten.
bazen hazırım bazen değil gibiyim ya bilmiyorum
Hazırsan başlayalım shshhs
evet hazirim bekliyrm
O zaman başlayalım shshhs
ne is yapiysn yas kac
nerede yasiyosun
Duygusal ilişki sevmiyorum
Değer görürsem neden olmasın
Hayır