Güncellemeler
+1 yıl
Ailemin yanına geldim telefonla konuşamadığım için seni özledim diye moralim bozuk dedi. Bu yüzden mesaj atmak istemiyormuş
Normalde çok yazar konuşur ama sessiz kalınca üstüne gitmem mi gerekir yoksa sessiz mi kalmalıyım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Sessiz kal ya bu saatten sonra milletin halet-i ruhiyesini mi anlamaya çalışacaz yeteri kadar derdimiz var zaten çok fazla canını sıkarsa da yol ver
Demi ya
Aynen öyle ben arkandayım devam et
Hemen nerde yanlış yaptığını düşünmeye başlaman daha iyi olur. Durup dururken soğumaz erkek. İçinde biriktirdikleri dışarı çıkmıştır
Soğumamış ama mesaj atmıyor eskisi kadar
hayatından komple cıkarmalısın ne üzerine gitmesi ya
ve sen de buna mal gibi inandın mı :D :D özleyen adam daha çok yazar arayıp sorar mal mısın kızım. orada ailesinin bulduğu bi kızla görüşmeye gitmiştir, eğer o iş olursa anında kıcına tekmeyi koyacaktır. ama yok o kızla olmazsa sen de elinin altında dur diye bu palavraları sıkıyo HAHAHSHAHAHSHAHA
Askerde şu an
askerdeyken ailesi kız bulamaz mı ogullarına :D
Askerdeyken naısl kızla görüşmeye gitsin ki
ailemin yanına geldim yazmıs sana. ailesinin yanına gitmisken kız görmeye gidemez mi. ya da kızı alıp cocugun izin günlerinde ziyarete gidemez mi. en kötü verirler kızın telini, onunla konusmaktan sana yazmaya vakit bile bulamıyodur :DD bu kadar saf olmayın. özlemis de ondan yazmıyormusmus. özleyen insan daha cok arar sorar yazar be
Ben ailemin yanındayım telefonla konuşamıyorum yanlış anladın
Öyle bisey olması ımaknsiz whatsapa her yerde ismim var kalp var kız buluşunca illa bakar ya da whatsapina
he tamam. dedigim gibi o olmasa bile. kızın sosyal medyasından ekler, kızın telini alır konusur, ailesi kızı alır izin günlerinde görmeye giderler cocugu. bi ton yolu var. bu kadar saf olmayın. özleyen adam yazar arar sorar daha cok üzerine titrer. eger bi erkek soguk davranıyosa genelde ilk sebebi baska bi kız buldugundan olur
millet evli 3 cocuklu karısını aldatıyor baskasını buluyor, sosyal medyada karısıyla boy boy pozları olmasına ragmen. parmagında yüzük olmasına ragmen :DD
Şimdi mesaj atti annemle konusuyodum seni anlattım falan diye
Ben zaten güvenmiyorum kaç kere aldatıldım ama bu sanki biraz iyi
aynen kesin anlatmıstır :DD sana yazmaya tenezzül etmiyor ama annesine anlatmıs aynen :DD neyse ne ya hakkınızda hayırlısı olsun ne diyeyim. insallah haksız cıkarım
bence de guvenme. ben genelde mantık yürüttüğüm için aldatılmadan direkt son vermisimdir ama kim bilir kac kere aldatılmanın kıyısından dönmüsümdür. hatta aldatıldıgım bile oldu yani. bi erkek ilgiyi azaltıyorsa bil ki ilgisi baskasına kaydıgı icindir hep böyle cıkıyor hepp
sessiz kal kimsenin nazıyla uğraşma
Sessiz kal seni kaybetmekten korksun
gitme