Aşk İlişkileri Hangisini seçersiniz kızlar sevgili olmak için? kingvictorius Takip Et Xper 7 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor sorumluluk sahibi çirkin çalışan kısa boylu erkek vs. yakışıklı uzun fit sorumsuz erkek sorumluluk sahibi, çirkin, çalışan, kısa boylu erkek yakışıklı, uzun, fit, sorumsuz erkek Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl güncellll Güncellemeler+1 yıl güncellllllllllllllll Hangisini seçersiniz kızlar sevgili olmak için? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Kara_biberim404 Takip Et Guru Yaş: 106 , eic 54% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Sorumluluk sahibi, çalışan, kısa boylu çirkin olmayan erkek. Neden ille çirkin olması gerekiyor ki? 1 10 Yorumla kingvictorius +1 yıl onu herkes ister sorunun olayı iki tarafında eksiklerinin olması zaten Yorumla Kara_biberim404 +1 yıl Tamam orasını anladım. Kısa boy da bir dezavantaj onu kabul ettim zaten çirkini de kabul edersem 2 olacak. İnsan sevmediği çirkin bulduğu biriyle nasıl sevgili olsun? Yorumla kingvictorius +1 yıl parası kariyeri vardır vs. Yorumla Kara_biberim404 +1 yıl Parası, kariyeri var kısa boylu, çirkin..Aynısını ben size soruyorum, çalışıyor, sorumluluk sahibi, kısa boylu, çirkin sevgili olur musunuz? Yorumla kingvictorius +1 yıl hayır Yorumla Kara_biberim404 +1 yıl 🙂👍 teşekkür ederim dürüst olduğun için. Yorumla kingvictorius +1 yıl hangisini seçtin ankette Yorumla Kara_biberim404 +1 yıl 1 i seçtim ama (çirkin olmayan) olarak duzeltip Yorumla kingvictorius +1 yıl bu iki şık arasından seç. ben mesela güzel alımlı ama temizlik yapmayı bilmeyen, yemek yapamayan, mesleği de olmayan kadını seçerdim. Yorumla Kara_biberim404 +1 yıl Secemem sizin soylediginizle soruda ki şıklar aynı değil ki.İkiside bana uygun degil. Yorumla
tubty Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 95% +1 yıl Yakışıklı , uzun, sorumluluk sahibi, güvenilir diye editliyorum. Biz bu iki seçeneğe mahkum değiliz. Erkekler kendini geliştirsin 1 1 Yorumla kingvictorius +1 yıl bu iki seçeneğe mahkumsunuz Yorumla
Elfida277 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Sorumluluk sahibi sahip olduklarınınin farkında olan zeki bir adam 1 0 Yorumla
Matmazellz Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl İkisinide istemem ya benim istediğim şekle uyacak ya da hiç kimse olmayacak. 1 0 Yorumla
sedatttE Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kanka kizlarin dedikleri ile yaptiklari farklı oluyor 10 kizdan 9'u ikinciyi seçer 0 0 Yorumla
BenimHepUmudumVar Takip Et Master Yaş: 38 , eic 69% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. 35lerine kadar ikincisini 35den sonra mecburen birincisini seçerler. 0 0 Yorumla
Zey_x Takip Et Xper 4 Yaş: 21 +1 yıl Her kız sorumlu çirkin erkek der ama lafta. Kızlar genellikle ben bunu adam ederim düşüncesinde olduğu için sorumsuz erkeği seçecektir🙂🤭 1 2 Yorumla kingvictorius +1 yıl öyle evet dsfsdf Yorumla Zey_x +1 yıl 😄🤭 Yorumla
IRMOS Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Yakışıklı ve sorumlu erkekler gördüm ben. :- )) 0 2 Yorumla kingvictorius +1 yıl ama ikisinden birini seçeceksin anket böyle sdfds Yorumla IRMOS +1 yıl Yüzü aşırı fena değilse ilk seçenek iyi ya hahah. : D Yorumla
alfa_women Takip Et Xper 5 Yaş: 22 +1 yıl Yalnızlık bi seçenektir bazen.. 0 1 Yorumla fhdhsbsgs +1 yıl Katılıyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Sorumluluk sahibi, çalışan, kısa boylu çirkin olmayan erkek. Neden ille çirkin olması gerekiyor ki?
onu herkes ister sorunun olayı iki tarafında eksiklerinin olması zaten
Tamam orasını anladım. Kısa boy da bir dezavantaj onu kabul ettim zaten çirkini de kabul edersem 2 olacak. İnsan sevmediği çirkin bulduğu biriyle nasıl sevgili olsun?
parası kariyeri vardır vs.
Parası, kariyeri var kısa boylu, çirkin..
Aynısını ben size soruyorum, çalışıyor, sorumluluk sahibi, kısa boylu, çirkin sevgili olur musunuz?
hayır
🙂👍 teşekkür ederim dürüst olduğun için.
hangisini seçtin ankette
1 i seçtim ama (çirkin olmayan) olarak duzeltip
bu iki şık arasından seç. ben mesela güzel alımlı ama temizlik yapmayı bilmeyen, yemek yapamayan, mesleği de olmayan kadını seçerdim.
Secemem sizin soylediginizle soruda ki şıklar aynı değil ki.
İkiside bana uygun degil.
Yakışıklı , uzun, sorumluluk sahibi, güvenilir diye editliyorum. Biz bu iki seçeneğe mahkum değiliz. Erkekler kendini geliştirsin
bu iki seçeneğe mahkumsunuz
Sorumluluk sahibi sahip olduklarınınin farkında olan zeki bir adam
İkisinide istemem ya benim istediğim şekle uyacak ya da hiç kimse olmayacak.
Kanka kizlarin dedikleri ile yaptiklari farklı oluyor 10 kizdan 9'u ikinciyi seçer
35lerine kadar ikincisini 35den sonra mecburen birincisini seçerler.
Her kız sorumlu çirkin erkek der ama lafta. Kızlar genellikle ben bunu adam ederim düşüncesinde olduğu için sorumsuz erkeği seçecektir🙂🤭
öyle evet dsfsdf
😄🤭
Yakışıklı ve sorumlu erkekler gördüm ben. :- ))
ama ikisinden birini seçeceksin anket böyle sdfds
Yüzü aşırı fena değilse ilk seçenek iyi ya hahah. : D
hicbiri
Yalnızlık bi seçenektir bazen..
Katılıyorum
İkiside noo
Hiçbiri