AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Çek ordan abime SMART-S Mk2.80 km menzil içindeyse bulursun.
o ne kanka
Savaş gemisi radarı.
Aşırı kültürlüsün sen.
bulursan nasıl bulduğunu bize de söyle knks
Kelin ilacı olsa kendi poposuna sürer demişler
Ararim seni her yerde 🥺
İlan ver
Vay be :D İnanmanızı beklemiyorum ama zamanında az koşmamıştım sizin peşinizden. Çok katı bir şekilde bir o kadar da duru bir tavırla reddetmiştiniz, hey gidi günler :D
Alzaymırlı ben hatırlamadım 🙄🤧
Kaç kişi yürüdüyse artık :D Eski hesabımda yürümüştüm size: tözel haretkatçı
Kimseyi hatırlamıyorum ki 😂 çoğu kişinin nickinide hatılamıyorum 🙄
Valla bana hiç şans vermeden kendimi dahi tanıttırmadan elemiştiniz be hanfendi :D Unutmuştum aslında süreci ama son 256 buçuk yıldır değişmeyen kusursuz profil fotonuz hatırlattı yine
Çoğu kişi işe tanışmıyorum yaş aldıkçada sosyal medya arkadaşlığınıda hoşlantısınıda flörtünüde saçma buluyorum , yeminli fotoğrafım 40yaşına gelincede kullaniciğimm🫣
En son kaç yaşında sosyal medyadan flörtünüz oldu :D
2021 miydi neydi 🤔
Beni tam da o aralar harcamıştınız :( Ayh valla hüzünlendim baya
Tipini nickini dahi hatılamıyorjm şahsen 🤧
Tipimi hatırlamazsınız, görmediniz çünkü. Peki normal arkadaş da mı olamıyoruz sizinle sayın hanfendi
Gerek var mı 🤔
Deneriz bi ölmezsin ya, 2 sene be 2...
2seneds bir şey değişmedi işte 🤔🙄
Bu kadar hayranlık duyuyorum sana, en azından bir tanışmayı hak etmiyor muyum
Hayran oluncak bir şeyim yok ama
Buna ben karar veririm bence. 😃 Ve belki de hayran olunacak özelliklerini benimle keşfedersin
Yok ben böyle iyiyim
Mesajların da açık üstelik. Sanırım sadece benden mesaj istemiyorsun :/
Açık olunca herkesten mesaj belediğim anlamına mı geliyor
İsteyen atabilir demek oluyor.
Yapma yaa bir mesaj açmaya bile abuk subuk anlam yüklüyorsun yani 😒
Kendim için anlam yüklemedim merak etme. Bana yüklediğin anlam maalesef ortada zaten
Bana yüklediğin anlam derken tanımıyorum bile ne anlamı yüklicem
Bana yüklediğin anlam bu zaten, anlam yüklememek.
Tanımadığın kişilere de trip atmazsın😒
Tanımayıp tanımayı çok istemek de bir değer verme şeklidir o nedenle alıngan davranmam normal. Özümde çok duygusal biri değilim aslında. Sadece seninle ilgili durum biraz farklı
Tanımadığın birine duygu beslemende mantıklı değil neyse çok saçma yere gidiypr konuşma iyi geceler size
Sizli bizli olman... 😂
Ne olcaktım başka.
Bu tavırlarında haksız değilsin. KS ortamı güvenilir bir yer değil. ÜStelik senin için çabalamam seni daha da uzaklaştıracaktır. İki durumda da çok dezavantajlıyım. Bir daha denk gelmek de kolay değil o nedenle hayranlığımı ve tanışma isteğimi ifade ettim sadece. Yoksa ben de sanaldan sevgili edinen biri değilim.
Çabalaman uzaklaştırcak değil seni sevmeyen ilgilenmeyen tanımayan biri ile çabalarsan uzaklaşır , ki ben birini aramıyorumda istemiyorum da. İltifatların içinde teşekkür ederim tekrardan
Aynı Dostoyevski gibisin. Ağzı bir ton laf yapardı ama karısını döverdi kendisi...
Bende evlenince döveyim o zaman kocamı eksik kalmasın benzerliğim
Her halükarda dünyanın en şanslı adamı, şimdiden kıskandım kendisini...
Belki cins maniyak biriyim tipe bakıp fatura çıkartıyorsunuz valla sırf tipe bakıp diyorsan işin iş
Yok, en basitinden cins ve itici biriyim yazdığını biliyorum bir soruda :) yazdıklarını okuyorum senin haberin olmasa da. Öylesine bir hayran değilim ama öylesine bir insan muamelesi görüyorum
Öylesine bir hayran değilsen fanım mısın yoksa😨
Gerçekçi olalım. Fotoğrafında gerçekten dünya güzeli bir kız görüyorum. Ama bunda efektlerin de katkısı var gibi duruyor. Yani güzelliğine düşmemek elde degil ama neticede sanal ortamdayız ve ne kadar güzel olduğunu bilmem mümkün değil. Sadece 1 foto üzerinden hayranlık duymak sağlıksız bir durum olurdu zaten. Ben daha ziyade senin kendinle barışıklığını, yorumlarını, sorularını, rahatlığını seviyorum. Mesela şu an benimle kibarca konuşman, anlayışlı olman, rencide etmemen, havalara girmemen sana olan hayranlığımı daha da haklı çıkarıyor
Yazdıklarımı okudum terslemişim sanki? Bastım efekti erkekleri kandırıyorum 🤭 yorumlarımı mı seviyorsun çoğu atarlı giderli eminsenn? Bir şey diyim mi iki üç güne unuturum açıkçası niye havalara gireyim 🙄🤔
İşte dediğim gibi 2 3 güne unutacak modda olman seni daha eşsiz kılıyor. Bir de ben senin gibi arıza tipleri seviyorum 😃 ve inkar etsen bile aslında seninle iyi anlaşıyoruz
Tanışmıyorduk yalnız nasıl anlaştığımıza karar verdin?
Buradaki yorumlaşmamız üzerinden karar verdim. Güzel güzel konuşuyoruz bak 🥑
anladım 🍉
Avokadoya karpuz ha, tek uyumsuzluğumuz bu olsun
Tanımadığın biriyle ne uyumun olcak cidden. Alakasız avo atmışsın bende karpuz koydum bu kadar
Biliyoruz hanfendi. Şaka da yapılmıyo alla alla
Bulamazsın