Hoslandigim çocuğa açıldım reddedildim.
O hergun merdivenlerde beklerdi aynı saate artık oralarda durmuyo ona söyledikten sonra
Görmüyorum pek. bide normalde çok bakilmi biri değil kendisi ona acildigim günden sonraki günlerde farketim ki kendine özen göstermeye başlamış kendine çok bakıyor. benim için dir kesin diye düşünmüyorum sadece merak ettiğim şey normal mi sizce bakımsız olmayan biri üstüne çeki düzen vermeye başlaması
O hergun merdivenlerde beklerdi aynı saate artık oralarda durmuyo ona söyledikten sonra
Görmüyorum pek. bide normalde çok bakilmi biri değil kendisi ona acildigim günden sonraki günlerde farketim ki kendine özen göstermeye başlamış kendine çok bakıyor. benim için dir kesin diye düşünmüyorum sadece merak ettiğim şey normal mi sizce bakımsız olmayan biri üstüne çeki düzen vermeye başlaması
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Başka birinin ilgisini çekmek istiyor olabilir. Ya da sadece kendine çeki düzen verme kararı almıştır
Yani benim için olma ihtimali yok yani önümü demek istiyosun. olabilir hoşlandığı biri ama ben açıldıktan sonramı bu kadar bakımı
Reddettiğine göre seni istemiyor demek oluyor. İsteseydi herşeye rağmen kabul ederdi
Yani belki birinden hoşlanmaya başlamıştır o yüzdendir ya da bir anda kişisel bakımına odaklanmıştır
Ya olabilir zeten buna bişey demiyorum ben ona açıldıktan ertesi günü kendine bakmaya başladı rededildim arkadaşlarıyla oturduklari yerde hep ordsn geçmek zorunda olduğum için ona açıldıktan sonra onu görmez oldum
Kendini gizliye çekip merak edilmek istiyor olabilir ya da ciddi anlamda senin açılmandan rahatsız oldu bu yüzdende sana görünmemek istiyor olabilir
Belkide haklısın.
Beğenildiğini fark etmiş ve kendine daha çok dikkat etmeye başlamıştır beğenilmek hoşuna gitmiş olabilir
Benim tarafımdan beğenilmek mi hosuna gitmiş yani.
Bana karşı bir şey hisetigi için degilmi.
Bence herhangi birisi tarafından beğenilmek hoşuna gitmiştir
Bı ara ona fekten yazmıştım güzel bir iltifat etmiştim ona. ama ben olduğumu ogrendi oo şu an. bunu demiştim
Gözümun gördüğü en yakışıklı erkeksin demiştim. Ona
Bugün yukarıya bizim kata geldi masanın orada telefonla konusuyordu ama bana baktığında gordumm
Seni istese neden reddetsin ki
Redetme açıklaması buydu
Cesaretlisin belkide uzun zamandır düsünüyosun bunu ama ben bizim iş yerindeki kızlardan uzak duruyorum. konusmuyorum dedi.
Bende saygı duyuyorum dedim oda bana. Cevap olarak şey dedi 🙂
Tesekur ederim yeliz dedi yalnız anlama sakın beni dedi uzak duruyom
Neyse öyle işte ya anlayacağın
Sonra konuyu kapatmak yerine uzattı kısa kesmedi fek hesap olayı vardı ben ona acilamiyordum fekten yazıyordum ağzıma geleni kim olduğumu soylemiyordum ama ona tahmin etmesini istedim. sari saclimisin dedi. neyse yok dedim peki dedi baş harfin Y mi dedi şok oldum bu kız sendenmi hoşlanıyor dedim bilmiyorum. dedi. bu onunaklinda olduğum. anlamina gelmezmi sizce.
Bakışından ilginden de hissetmiş olabilir
Zanetmiyorum ya ben çünkü duygularımı hep içimde yaşarım hani belli etmem peki. sen bu konuda ne dusunuyosun. Onun ilgisi olmadığınım. aklindanolmadigimimi. dusunuyosun. daha bişey yoken ortada ilk sc rengimi demesi bas harfimide başka birilerinide diyebilirdi yakışıklı sonuçta herkzi. bakiyordur ona. onlarids diyebilirdi.
Bende sen olduğunu biliyorsa bile şu durumda normal davran ona karşı ekstra bir konuşmaya girme herkese nasılsan ona da öyle ol zaten sen onun aklındaysan o sana gelsin
Ya soyel aramızda bir samimiyet yok onunla zaten ekstra bir çaba hiç yok sadec o gün hoşlanıyorum senden dedim onun dışında hiç yazmadım. zaten normalde de yolda görsem konuşmam utandigim için basimi eger yürürüm. hani üstüne düşmüyorum. üstünde durmadım . daha iyi degilmi öyle yapmam sürekli yaşadı sogurdu benden degilmi. oyle işte
Kesinlikle sürekli yazma bir kere yazdın ve düşünmüyorum dedi daha fazla yazarsan soğur
Ayn onu bekliyorum umarım yazar. Senin hisetigin cikiyorumu. cikitosa sence yazacakmi bana.
Ne seni ne onu tanıyorum ama aklında birisi yoksa ve hayatında birini istiyorsa yazabilir çünkü bir kere ilgisini çektin
Umarım dediğin gibi olur çok sağol her şey icin
Gtünü kaldırdın çocuğun başkasından hoşlanıyordur emin ol
Yok ya egolu biri değil kendisi. hisetseydim. boyle biri olduğunu söylemezdim bile. Başkasından hoşlandığını zanetmiyorum
Bir erkek olarak bence düşüncemi önemse :)
Ya sağol düşüncen için peki bana nasıl yardımcı olabilirsin bu konuda hani napmam lazım.
Çocuğu umursama bu saatten sonra kendisi sana ilgi duyabilir ağır takılırsan sen yaklaşırsan boka sarar değerini düşürüp basitleştirirsin kendini
Ya söyle söyleyeyim onu umursamiyorum bile. çok görmüyorum onu gördüğümde bile bakmaya çekiniyorum ona acildigim için Buğra. Ben daha önce fek hesaptan yazdım ona daha acilmamsiken. sadece fekten içimden geldiği gibi konusurdum onunla. Çok merak ediyordu kim olduğumu bende ona şey derdim ben kimim sence oda ilk benim saç rengimi söyledi hayır dedim. kizil dedim. neyse ilk harfin söyle kizindedim bensem dicem diye tm dedi benim baş harfimi söyledi sonra dedimki bu kız sendenmi hoşlanıyor. bilmiyorum dedi sen hoslaniyomusun dedim. dediki ben kimseden hoşlanmıyorum dedi.
İşte açıldım rededildim sonra ona dedim istemiyosun saygıyla karşılarım dedim tesekur etti sonra bu feeek hesap konusunu açtı yani oldu bittiye getirmiyodu. Uzatiyodu konuyu istemiyosun zaten niye fek hesabı karistiriyosunki.. öyle ise
Asosyal çekingen bir çocukta olabilir tabi birde gay değilse şansını zorlama salla o senin peşinden gelsin geleceği varsa tabiki