Artık bana çok tahammülsüz?

merhaba arkadaşlar erkek arkadaşım beni çok seviyor eminim ve tüm sosyal medya hesaplarında ben varım yani başka biri yok ortamı da sadece erkekler var. o konuda şüphem yok yani ama artık bana öyle tahammülsüz davranıyor ki ilk hatamda blöf de olsa bitti diyip engelliyor ben de yalvarıyorum nolur bitirme düzelicem diye ama hata dediğim şey hata bile değil ona ulaşmaya çalıştıkça bilerek ulaşılmaz gibi davranıyor yalvarmam için. Bi şey diyorum bana önceden bağırmaya kıyamazdı şimdi inanılmaz bağırıyor, uzun uzun şöyle hissediyorum böyle hissediyorum dediğim mesajlarda hemen konuyu kapatmaya çalışıyor. arkadaşlarına soruyorum benim onu darladığım durumlar ne düzelicem diye onlar anlatınca kendimi düzeltmeye çalışıyorum ama karşı taraf ne düzelmek için konuşuyor ne de başka bi şey. sadece seni seviyorum diyor. o kadar yoruldum ki. ben artık bana en baştaki gibi davranmasını istiyorum. ben ona karşı çok hassasım bağırdığında bile ağlıyorum ama umurunda değil. artık ağlamamı bile önemsemiyor. ne yapmalıyım...

Artık bana çok tahammülsüz?