Aldatıldım, mesaj atıyor nasıl bir yol izlemeliyim?

Arkadaşlar olayı uzatmayacağım çok fazla detay var beni gerçekten seven kıskanan el üstünde tutup peşimden koşan bir sevgilim vardı beni üzdüğü sıra bir kizla konuşmuşlar kiz aynı ortamdan ve benden güzel değil, biraz ortam kizi asla onluk bir kiz değil ben ona çok sadıktım ama o kiz ona sadık olmayacak biri erkeklerle takılan birisi kiz eski sevgilisini unutmak için benimkiyle konuşmuş benimki de aynı şekil kiza iltifat vs hiçbir şey yok sadece buluşma muhabbeti 1 ay önce bana acı çektrdigi sıralar evde bir kez buluşmuşlar bir daha hic buluşmamışlar onda da kiz bunu öpmüş sanirsam , ama konusma su zamana kadar sürmüş ve tek konuştukları şey buluşma muhabbetleri neyse konusuyorum kizla kiz bana benimkinin ona arkadaş olduğumuzu söylediğini söylüyor yani benim için arkadaşız demiş herneyse çocuk beni kiskaniyor kıyafetime karisiyor tek bir erkek bile yazsa kuduruyor ama o kiza karsi hiçbir şey, ben onu istemediğim için kafa dahitmak ve beni unutmaya calismak için o kizla konuşmuş ama ise yaramamis hiçbir şekilde kiz benim yanımda, ben seni ayeildiniz saniyorum sana bir yandan seni seviyorum derken benle mi buluşmuş dedi hiçbir şey yasamamisşar ama kiz öpmüş sanirim öyle söyledi çocuk beni aradi telefonda dakikalarca ağladım neden aldattın niye diye krize girdim çok kötüydüm yüreğim yanıyor lütfen yapma özür dilerim dedi gerçekten sevdiği kiz bendim seytana ve arkadaslarina uyup o kizla vakit geçirdi beraber birseyler yemişler oturmuşlar disarda upuzun yoldan benşm pencereme geldi ağladığımda lütfen aşağı in dedi yüreğim yaniyor dedi sonrasinda inmedim eve gitmeyeceğim orucumu açmayacağım ben burdayım dedi eve gitmedi annesinin de haberi vqr konuştuk bu arada kadın inanamadı bile kadın benim yanımda ben senş gözümden sakiniyorum ceylan gözlüm bunu sana nasıl yapar bem konusucam onunla dedi neyse dünden önceki akşam oluyor bunlar dünden beri yazıyor arıyor açmıyorum yazdıklarına görüldü atiyorum ariyor meşgule atiyorum asla ulasamayacagi kiz oluyorum ilişkimiz çok ciddiydi 1,5 sene olacaktı neredeyse benim babam bile onu biliyor onun ailesi full tanıyor beni 2 günlük kiz için beni yaktı pisman ama daha da pisman olmasını sürünmesini istiyorum o kizi gerçekten sevmiyor pencereme geldiğinde baban dövsün gerekirse Şu an onu hak ediyorum ama aşağı in babanla da tanismak istiyorum artik gibi birsey dedi ben de o kizin bqbwsiyla tanis seviyormuşsun ya dedim bağırdı ben onu depil seni seviyorum s*krirrrtme bana onu da onun babasini da dedi istemiyorum onu banane ondan dedi bu arada kizin bunun arkasından dediklerini, eski sevgilisini unutmak için konuştuğunu vs herşeyi attım ona banane dedi kiz da heryerden engellemiş bunu normalden bile, kiz bana 2 saat eski sevgilisini anlatti, bana hep derdi aldatırsan beni bir gün seni asla affetmem aldatanlar o cocu*u falan diye nasılsın yazmış cevap vermemeyi düşünüyorum yine. Asla ulaşamayacağı kız olup daha da pisman olsun istiyorum

Güncellemeler
+1 yıl
ileride evlenmeyi düşünüyorduk ve gerçekten çok ciddiydik annesi beni kizi gibi bilir annesi aldatildigimi söylediğim gün bana kizim nasil olur 7/24 bana seni anlatiyor yüzü gülüyor dedi gerçekten seviyor annesinin dediği gibi gözlerime baktiginda hep gözü dolar, ağlar… daha geçen oldu karşımda gözlerime bakarak ağladı bildiginiz… bu o kizin opme olayi 1 ay önce oluyor şu an kizla bi kontakti yok , geri donmeye calisiyor ama yeterli değil. hislerim bitti daha da pişman olsun istiyorum…
Güncellemeler
+1 yıl
ve o kizin yanında bile benle gözüküyordu, sarılmaktan vs bir an olsun bile çekinmedi kimse sorsak sevgiliyiz bana sariliyor seviyor o kizin görebileceği ortamlarda bile, ben onun ilk askiyim…
Aldatıldım, mesaj atıyor nasıl bir yol izlemeliyim?