Yaşadığınız şeyler yüzünden ilkleriniz yüzünden asla unutamam dediğiniz biri oldu mu? Kötü ayrıldığınız biri. Size yalan söyleyen biri ne kadar kabul etmese de hatasını söylediğinde bağırıp çağıran aldatan birini 😔 rezil de oldum kendime yediremedim ailesine kadar aradım herşeyi anlattım. Ailesinden sakladığı herşeyi anlattım.
Birazda annemin gazına geldim. Tamamen bitsin istedi çünkü annem. Eğer onu yapmasaydım ailemi kaybedebilirdim.
Böyle böyle rezil bir şekilde ayrıldık.
Ama her geçen gün kötüye gidiyorum sanki.
Çok sıktım bunalttım hep onu söylerdi.
Bir sürü olay oldu her neyse nasıl unutucam bilmiyorum gerçekten kalbim ruhum paramparça hiçbir şey iyi gelmiyor bu kadar şeye rağmen hala bekliyorum onu. Bir özür bile dilememişti yalanını öğrendikten sonra...
Birazda annemin gazına geldim. Tamamen bitsin istedi çünkü annem. Eğer onu yapmasaydım ailemi kaybedebilirdim.
Böyle böyle rezil bir şekilde ayrıldık.
Ama her geçen gün kötüye gidiyorum sanki.
Çok sıktım bunalttım hep onu söylerdi.
Bir sürü olay oldu her neyse nasıl unutucam bilmiyorum gerçekten kalbim ruhum paramparça hiçbir şey iyi gelmiyor bu kadar şeye rağmen hala bekliyorum onu. Bir özür bile dilememişti yalanını öğrendikten sonra...
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Oldu yapacaksa bir şey yok. Bir tarafım onunla helalleş diyor diğer tarafım hala öfkeli. Umarım yüzü gülmez
Bende diyorum umarım yüzü gülmez.. yaptığının farkında da değil. Benim yaptığım sadece kıskançlık boğma sıkma. Sonra gidip aldattı..
Asla unutmamam diyenlerde unuttu be kanka unutuluyor alisiyorsun takmiyorsun evre evre gidiyor hersey
Yaşanılanlar her şey unutuluyor mu? Ben çok korkuyorum hala daha aklımda her şey. Detayı okudun mu bilmiyorum ama cidden hala kendimi suçluyorum. Sanki herkes beni kullanmak isteyecekmiş gibi geliyor. Biri baksın hemen bu ihtimal geliyor aklıma. Benim ruh halim hiç iyi değil
Unutuluyorrrr vicdan azabı çekmen bile unutuluyorrrr. Ağladığın geceleri de unutuyorsun. Birdaha asla olmaz diyorsun oluyor
Rezil ettim kendimi herkese anlata anlata. Erkek delisi gibi. Özgüvenim herşeyim sıfırlandı. Bazı konularda haklıyken haksız duruma düştüm. Kendimi rezil ettim. Bunları nasıl unutucam 😔
Oz güvenin başka insanlara bağlıysa yapacak bir şey yok. Bizde zamanında hata yaptık. Ama hiçte umrum olmadı aman dedim geçtim. İyikide yaptım dedim😁 çünkü umrumda olmuyor bir süre sonra
Birlikte oldum o yüzden... O kadar olay var ki
Bence Aşk Felan Boş Valla Bende Çok Sevdim Zamanında Birini Abisiyle Büyük Kuzenleriyle Kavga Yine Edecektim. şunu Anladım Kimse İçin Üzüldüğüne Bile Değmez
Yapılan kötülüğe asla unutmam derim ama kişi olarak kimse vazgeçilmez değildir benim için
Elbette kimse öyle değildir ama bir şeylere heves edersin olmaz bilmiyorum çok şey yaşadık o kadar zor ki benim gibi biri için. Bir de ona buna rezil oldum yine. Yepyeni bir hayat yeni bi çevre kurmam gerekiyor. Ama gücüm yok yaş geldi 30a. Aptal yerine konulup durdum. Hayatıma kimi aldıysam kaçırdım. En ufak bir şey gördüğüm de bırakmadım kavga ettim sonra özür diledim aman gitmesin diye. Başkası olsa ilişkinin başında bir de bi kıza yazdığını görse direkt siler ben kavga çıkartsam da haklı olduğum halde haksız çıkartırdım kendimi o da öyle sonra ben özür dilerdim
Yani kaybetmekten çok korkardım yapışırdım. İşte noldu şimdi kurtuldum diyen o kurtuldum diyordur içinden... Bütün olan bana oldu. Rezil olduğumla kaldım. Başka kimseye bir şey olmadı. Çöktüm kilo verdim dokunsan ağlayacak kıvama geldim. Hayatım herşeyim bitmiş gibi. İşim gücüm yok. Sanki herkes kullanacakmış gibi hissediyorum. Erkek görmek istemiyorum resmen. Eskiden gittiğim yerler keyif vermiyor artık. Gözüm heryerde onu arıyor.
Çok alttan almışsın... Erkekler anlayıştan anlamaz vefa ve fedakarlığın değersizlik getirmiş
Ona sorsan hiçbir problem yok ben kaostan besleniyorum. Kavga çıkartıyorum. Bir öyle bir böyleyim. Tamam bende sıktığım boğduğum oldu ama en son rahatsız olduğumu dile getirdiğim hatta hep kavga ettiğimiz görüşmese bile bir şeyler görmüştüm telefonunda ki kim görse görüşmesini istemezdi onlarla o kadınlarla. Ama gitti görüştü yalan söyledi yalanı ortaya çıktı. İnkar etti. Sen yalan söylemek zorunda bıraktın dedi ben uzatınca bitiriyorsan bitir bitirmiyorsanda uzatma dedi. Aradı defalarca açmadım. Sonra belki özür diler yalvarır affet der diye günler sonra aradım. Ama yine dilemedi sinir krizi geçirdi. Bende ailesini aradım detayda da dediğim gibi. Sonrada pişman oldum. Sırlarını söylemeseydim diye. Heryerden çıkardı sonra beni.. şeytan da oldum iş çevirici de oldum. Bunları ailesiyle konuşmadan önce dedi bana. Çirkinleşerek ayrıldım yani.
Kanka kendine yazık etmişsin... Keşke bu dereceye gelmeden sen bitirseydin...
Bitiremedim bir şeyler yaşamıştım ilk defa. Bir de çok çok yeniyken ilişkimiz. Aslında asla yapacağım bir şey değildi ama yaptım.😢 Ondan sonrada psikolojim bozuldu. Ama devam ettim aman dedim başkasına gitmesin aldatmasın falan diye sonra evlenecektik falan ben hep evlilik dedim daha sonra. Ailem benden öğrendi olanı. O da onların öğrendiğini öğrenince benimle olduğunu değşl başkasıyla olduğunu söyle diyip kızdı daha sonra kabul etti sahip çıkıcaz birbirimize dedi. Bir gün sonra da o kadınların yanına gitti.
Böyle işte şimdi sağda solda kimse dinlemiyor çok artık beni burdaki arkadaşlarımıza kendi yaptığı dediği şeyleri söylemeyip sıktı boğdu ailemi aradı. Evliliğe zorladı ben aldatmadım demiştir..
Böyle işte bütün olan bana oldu. Güvenim kalmadı kimseye. Evlenip güzel bir yuva kuracaktım o bile elimden alındı. Hayatıma biri girse acaba beni kullanıyor mu seviyor mu diye düşünücem. İyice bende tetiklendi her şey. Psikolojim altüst oldu.
Herşeye sıfırdan başla ama edindiğin tecrübelerle beraber... Artık yanlış olanı biliyorsun... Bundan sonra doğru olanla olacak... Niyetini her zaman temiz tut..
Bilmem niyetim mi kötü yoksa bahtsız mıyım bilmiyorum ya da onun dediği gibi şeytan mıyım.. takıntılı ruh hastası mıyım.. ya da gerçekten kötü bir insan mıyım bilmiyorum... Normalde başkasıyla oldum de beni söyleme sen yandın beni de yakma ben bakamam yüzlerine demesi olayı bitiriyor değil mi öncesinde ne dediği ya da sonrasında birbirinizi seviyoruz bırakmıycaz tartışmıycaz diyip güzel güzel şeyler söyledikten sonra oraya gitmemesi gerekiyordu. Ondan sonra nasıl olucaktık ki bir daha. Onun ailesi de duydu benim annrm söyledi. Artık bizim için umut tamamen bitmişti zaten öyle değil mi 😔
Sen mesela böyle biriyle bu olanlardan sonra yapamazdın belki de ben gibi ailesini arayıp söylemezdin sırlarını falan.. ama bir anlık öfkeyle yaptım sonra özür dileyim dedim ne olursa olsun söylrmemeliydim diye. Ama onun sonradan söyledikleri geldi aklıma hem öyle yaparsam hala barışmak istiyor diye düşünebilir o yüzden yazmadım..
12 yıldır unutamadım ki zaten
Unuturum
Olmadı ya senin