Ben halimden gayet memnunum. 38 yaşındayım, hiç sevgilim de olmadı, evlenmeyi de düşünmedim. Ama sürekli evde kalmış diyorlar bana. Evlenenler sanki sokakta mı yaşıyor, onlar da evde kalıyor :D evde kalmak da ne var anlamadım :) Bu niye problem olarak görülüyor? Şu yaşa kadar böyle yaşayanlara neden, "Demek ki bir problemi var ki böyle." diyorsunuz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBunlar problem değil illaki geçmişte herkesin sevgilisi olacak diye bir kaydı yok toplum algısını artık bir kenara itin arkadaşlar insanoğlu çünkü boş kaldıkça Unutma ki birbirinin hayatını irdelenmiş birbirinin üzerine giydiğini takıldığı yerleri nasıl yaşadığını bunları irdelenmiş onun için ben insan oldum hiçbir dediği şeye takılmıyorum dediğim gibi hiçbir şekilde de sevgilisi olacak diye bir kaide yok bunlar tamamen toplum algısı hani diyalog var ya 38 yaşına gelmiş veya belli bir yaşa gelmiş işte sevgilisi olmamış acaba Bir problem mi var Problem insan olduğunu zaten ta kendisi böyle konuları bir insan irdeliyorsa o insana ben boş insan derim
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılAsıl problem insanların kendine doğru gelen şeyi başkalarına da dayatmaya çabalamaları.
çoğunluk bir şeyi doğru görüyorsa onlara göre herkes öyle yaşamalı, boşverin takılmayın, hayattan nasıl keyif alıyorsanız öyle yaşayın.00 Yorumla
Cahil bir toplum hiç bir zaman uygarlığa ulaşamaz. Kendini sorgulayamaz adet olsun diye görücü usulü evlenir adet olsun diye çocuk yapar sokakta büyütür. Soyu kısır bir döngü de devam eder. Hiç gelişemez.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen kendi halinden memnunsan, kimin ne dediğinin ne önemi var değil mi?
İnsanlar sürekli konuşur. 35 yaşında 3. kez evleneni konuşur, evlenip çocuk yapmak istemeyeni konuşur, okumayıp evleneni konuşur, kariyer yapıp evlenmeyeni konuşur, kilolu olanı, zayıf olanı konuşur. Konuşur da konuşur. Elin ağzı torba değil ki, büzesin. Onlara engel olamayacağımızı bildiğimize göre biz bu kadar konuşanlar içinde mutlu kalabilmeyi öğreneceğiz. Birileri konuşurken dinliyormuş gibi yapıp içimizden şarkı söylemeyi öğreneceğiz.🙂
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
30
Cevap
87Cevap
+1 yılYa ben sana şöyle söyleyeyim senin düşüncen saygı duyulur beni düşünemedi saygı duyması lazım diye düşünüyorum şimdi 38'ine kadar kadın bir şey yaşamamışsa bir hele bir de bakire ise ya benim düşüncem şu gösterip elde etmeyen tiplerden yani bir Tamam yani namussuz kaldık Ne oldu yani onu anlatabilir misin bana yani yanlış anlama hani gitmiş erkeklerle yaşamış hayatını yaşamış gelmiş bir kadınla Senin o kadar farkın var ki yani Sen affedersin her şey sabretmişsin ama Abla her gün her gün eskiyor yani Yani benim düşüncem ikinci şey olarak da yani bu saate kadar beklediysen bir sorun var Yani illa yani sorun var derken psikolojik olarak düşünüyorum sende. 3 kısım ya bilmiyorum da hani evde kalmış olarak bakmalarının sebebi toplumsal bir durum var Kadın eğer kocası Yoksa problem ya da erkeğin karısı Yoksa problem.4. Problem ise yani 38 yaşına kadar gelmişim ben seninle şimdi evlendim ne ne alacağım ne bekleyeceğim ki yani hangi ihtiyacımı karşılayabileceksin ki yani cinsel anlamda olabilir rzularım anlamında olabilir Ve bu saate kadar zaten sen hani bir sürü şey yaşamışındır hayatta İşte şu şöyle dedi Şu erkek böyledir aklında bir sürü takıntıları vardır Doğru düşünüyorsan niye seninle uğraşayım Hani daha geç bir daha çocuklara verebilecek bir kadın varken. Ya daha çok şey sıralayabilirsin Ama bunlar benim şahsi düşüncem yani ne denir Ha ben evlenmek isteyen bir insan değilim kendime bakamıyorum çocuklara nasıl bakacağım bu Yapı kısım var ikincisi beni almak istemiyorum Bir kadın iyi erkeğin başına büyükü de taşımak istemiyorum bana ne Yani elin karısından kızından bu saate kadar Ben gelmişim yalnız çok da önemli değil yani seni kırmak için söylemiyorum bunu ama ya ben şahsen şey yapmıyorum Yani bu şekilde düşünmüyorum ve düşüncelerim bu yönde
119 Yorumla- +1 yıl
@Lunasole sen anlamıyorsun kısmını Ne Ben olsam ne istemiyorum onu açıklamaya çalışıyorum yoksa ben onunla evleneceğim Evleneceğim bir şey söylemiyorum Yani anlatabildim mi ya Ben şahsi fikrimi beyan ediyorum sen orada bu kısmı anlamıyorsun bir fikrimi beğendin niye bu kadar tepki gösterdin ki bu kadar basit yani kadın Sonuçta altı üstü kadın Yani daha genç bir güzeli varken niye seninle uğraşıyorsun demek daha
- +1 yıl
@Lunasole şimdi dede de istiyorsan �pek onunla
- +1 yıl
olan şeyler değil bunlar benim gülümsüyorum bak Neden biliyor musun erkek kolay kolay kendine baktığın müddetçe eskimez kadın gitgide akıllanır ama eski Bunu biliyorsun değil mi Acaba gerçek? Kadının çocuk doğurabilme kapasitesinin belirli bir zamanı verimliliği düzeni var mesela 80 yaşında kadın çocuk doğuruyor mu olabilir doğurabilir Ama o kalitede kalitede kadın kalmadı ülkemizde anlıyor musun Yani Yörük kızları varsa var bir de Kürt kızları varsa var o da bulunabilirse yani sigara içmeyen kadın yok şu an hiç gitmeyen bir kadın yok yani o yüzden yani kıvırıyor kıvırmıyor değil şeklinde düşünmüyorum ben kendini erkek Ee düzenine bakarsa güzel bir şekilde yaşarsa Ben bu saate kadar Evet kadına gitmekte sorun yaşadım ama parayı kazanmaya başladıktan sonra özellikle yazılım işi yapmaya başladıktan sonra İyi para elde etmeye başladım kadına saygı duyarak para karşılığı birlikte oluyorum yani veriyorum parasını kaç saatte karşına alıyorum yani sen bana şunu diyeceksin işte sevgi bilmem ne bir şey söyleyeyim mi Hiçbir Kadın kocasının yanında aşk için Sevgi için kalmıyor Ben buna inanmıyorum laf bunlar tek Kapını Çalar bilmem ne Bir sürü ıvır zıvır şeyler var Bunlar laf yani kadın karşılığını almaktan hiçbir erkeğin yanında
- +1 yıl
kalmaz para olarak alırsın Ne bileyim ömür boyu bana bakacak diye o kadın erkek de öyledir yani o yüzden 38 yaş için çok geç abla yani bilmiyorum da bana göre geç Ben dediğim gibi hani kendi şahsi fikirlerine sahip paylaşıyorum ben 18 yaşındayım bulursun yani parasını verdikten sonra her şeyi diyorsun bu hayatta bu ülkede ben görüyorum yani ne diyecek diye düşünüyorsan eğer erkek kendine bakıyorsa yani 60 yaşındaki bir erkek de 18 yaşındaki bir kızın haşatını çıkartabilir yani o Ben onları da gördüm yani yaşadım Senin böyle dedi dediğin var ya endine bakmış İlaç falan kullanmıyor Ha bu arada Hani senin ortada göremeyeceğin insanlar var böyle yani kendine bakmış sekslerinden sonra çocuk sahibi olmuş 100 yaşına kadar ölmemiş insanlar tanıyorum ben ve 100 yaşında da kadınla birlikte olabiliyor yani hani erkek sonuçta ve kendini harcayamıyor böyle zararlı alışkanlığı yok Sabahleyin sadece bir bardak Türk kahvesi içiyor
- +1 yıl
Amca azıcık kitap oku Allah aşkına. Birkaç cümlede anlatılacak şeyi uzata uzata yazmışsın. Yani diyip diyip duruyorsun, kelime dağarcığın yaniden ibaret anladım ama sen çökmüş bir erkeksin. Kadının yaş geçtikçe doğurganlığı azalıyorsa erkeğin de azalıyor. Bilimsel olarak 40 yaşından itibaren erkeklerin sperm kalitesi düşüş geçiyor. Öyle ki yurtdışındaki sperm bankaları yaşlı erkekleri kabul etmiyorlar. Yani biyolojik saat erkeğe de çalışıyor. Zaten hiçbir kadının sana bakmamasından, anca seks işçileriyle birlikte olmandan bile belli ne olduğun amca.
- +1 yıl
@Lunasole vallahi sen ne olarak yorumluyorsan olabilir saygılıyorum Bunlar benim şahsi fikrim yaşantım düşüncem farklı bir Özgür düşüncelere saygı duyarım ama yani sen de Ya abla ya Ne fark eder ben bunu yaşıyorum yani bu yaşantımda bu var kadına en fazla duyacağınız şeyi saygı ciddiyetini koruyacaksın kadına karşı net anlaşılır tık tık bitti yani iş arkadaşlarımla Ben mesela aramda çok dikkatli bir mesafe vardır hiçbirine karşı net olmayacak bir iş yapmam �şte iş arkadaşlarım Mesela benim evimde geçirdiğim zaman sırasında arayamaz Çünkü mesafe koymuşsundur o mesafeyi korurum ha bu bana neler kazandırdı biliyor musun? Iş akışı sağlattı Duygusallığa yer vermedi için mantıklı bir şekilde sistemli olarak çalışmasını sağladı ve kimse kimseye muhtaç olmadığını hissettirdi yani
- +1 yıl
@Haaneke Peki sen kadını yaratan birisi varsa erkeğiyle yerden birisi var Tamam ben bunu İtiraz etmiyorum ama erkeğin 85 yaşında çocuğu olup da çocuğun aklı Uslu yerinde şu an bir mühendis olarak çalıştığını biliyorum Benim babam da beni 65 yaşından sonra dünyaya getirmiş Bilmiyorum biraz soğuk olacaksın biraz
- +1 yıl
@Haaneke 40 yaşından sonra erkeklerin kuşu kalkmıyor bile. Anca ilaçla vs kalkıyor. 40 yaşından itibaren bir erkeğin çocuk yapması demek o çocuğun çeşitli hastalıklarla doğabileceği anlamına geliyor. Yani biyolojik saat kadına çalıştığı kadar erkeğe de çalışıyor. Haa tabii sen ben 36 yaşındayım, buna bakmadan genç kadın alırım diyorsan ben de sana diyorum ki birkaç yıl sonra kuşun bile kalkmayacak, çökeceksin. Sonra o çıtır, genç kadın ne mi yapacak? Seni genç bir adamla aldatacak amca ve senin ruhun bile duymayacak.
- +1 yıl
@Lunasole Ben diyorum ki evlenmeyeceğim abla Ben evlenseydim zaten çoktan evlenirdim sen bunu anlamadın herhalde ihtiyacım yok yani Yani 40 yaşından sonra diyorsun Vallahi 40 yaşından sonra evlenip de 18 yaşında kızla 99 yaşına kadar yaşayan insanlar tanıyorum ben ya Yani sizin o hani abes düşünceleriniz var ya hani kültürden gelen böyle nasıl denir sıkışmışlık yani bir kedinin fareyi sıkıştırması gibi düşün tamam mı Yani toplumda sıkışmış kalmışsınız kültür olarak ki ben Türkiye'de değil farklı ülkelerde tanıyorum yani sadece ben Türkiye'de yaşayan bir insan değilim ülkelerde bile farklı şeyler yaşadıklarını gördüm yani şu var yasal olduğu müddetsiz kimse kimseye bir şey söylemez ve insanlar yasalar oluştururken genel soyutluluk ilkesi de oluşturmuştur kimse biz karışamazsın ben şey yapmıyorum ya bilemezsin şimdi Kimin ne yaptığını yapmadın O yüzden ben sana şimdi şudur deyip de he demek istemiyorum ya denemek lazım yap olur belki olmaz 40 yaşından sonra olmaz diye bir şey duymadım ama olabilir yani
- +1 yıl
Bu arada kardeş ben senin yaşını 18-19 gibi gördüm profili de yani yaşamadıktan sonra bilmiyorsun yani hani o kadar Söyleyebilirim ama ben yaşadım bu şeyi gördüm yani benim babamdaki bu kapasiteyi gördüm yani babam kız yaşındaki bir kadınla evlenip de 3 tane çocuk dünyaya getirip de onlar da büyük okuyup Yani bu ülkede yaşadıklarını biliyorum demek ki söylediklerinizin bir anlamı yokmuş benim görüşüm var yani örnek var
- +1 yıl
Öfff amma tuhaf birisisin sen ya. Kelimeleri kullanma biçimin bile beni rahatsız etti. Genç hiçbir kadın sana bakmaz. Anca seks işçileri bakar, onlar da zaten parana bakar. Sen Brad Pitt misin de genç kadınlar sana hayran olsun? Acun Ilıcalı mısın da genç kadınlar sana baksın? Bu adamları savunmam, hayranı da değilim ama hiçbir genç kadın sana bakmaz. Anca ıslak hayallerinds yaşına başına bakmadan kızın yaşındakilere bakarsın sen
- +1 yıl
@Lunasole sıkıntı değil Hallederiz ya bul sen
- +1 yıl
Ne bulcam? Manyak mıdır nedir çek git işine amca. Benim de yaşlı adamlarla sevgili olup sonra onların paralarını çatır çutur yiyip bir de üstüne çıtır erkeklerle aldatan çok kız arkadaşım var ama siz hak ediyorsunuz. Siz kızınız yaşındaki kadına bakarsanız o da sizin cebinizdeki paraya bakar ve hayvan gibi yiyip üstüne de boynuzlanırsınız. Daha da yazma amca
- +1 yıl
@Lunasole Vallahi sen bayağı deneyim sahibi olduğun için bir şey diyemiyorum Hemen onu anladım Yani 19 yaşında 18 19 yaşında bir kızım bu kadar deneyim sahibi olması Demek ki bir şeylerini göstergesi ben sana kalmış yorumlar Hani 40 yaşındaki erkeğin kuşunun kalkmayacağını biliyorsan yaşamışsın da Demek ki 40 yaşında erkekli de bunu anlatıyorsun bana hani Ben 36 yaşındayım bir şey diyemiyorum Sana Haklısın yani ben sana haklısın diyorum Yorum yapmıyorum bak yani ama ben gerçekleri yaşadım gördüm geçirmiş bir insanım yaşadım Yani yani o senin yaşadığın şeyleri bilmiyorum da kendimi yaşadım 36 yaşına kadar rahatım yani kardeşim
- +1 yıl
Yani ben zaten şey demedim sana kadınlar parasız erkeğe bakıyor bakmıyor demedim kadınların tek derdi zaten para dedim yani başka bir şey demedim
+1 yılSenin düşüncendeyim evlilik bana da saçma geliyor sadece kağıt üstünde evli oluyorsun. az önce bir konu geçti herşeyi erkeğe yıkıp altın istiyor sonra ben seviyorum diyor : ) anlat anlat dinliyorum sevgi aşk dediğin şey birbirine iyi gelen anlayan dinleyen ve saygı duyan 1 erkek ve 1 kadının kalplerinin birleşmesiyle olur. o yüzden dini imanı ev araba para olan iki cins için de evde kalmak bana daha mantıklı geliyor.
Ayrıca sevgili hayatı ile nikahsız cocuk yapıp bildiğin evli anne baba olan arkdaslarım var. güven olduktan sonra sevgili hayatı ile ömür geçirmek bana daha doğru geliyor.
10 Yorumla
+1 yılPsikolojik olarak insan yalnız kalmak istemez, yaşlandıkça yanında birisi bulunsun ister genellikle. O yüzden evlilik psikolojik açıdan iyi gelir. Ayrica cinsellik de bir ihtiyac ve tek tabanca bir yere kadar gider insan yani. Elbette kişinin kendi tercihi ama ileride pisman olunabilir.
02 Yorumla
Soran+1 yılHayatım boyunca kendi kendime yetindim, kaldı ki ben zaten yalnız bir insan değilim. Ailemle sık sık görüşüyorum, büyük bir arkadaş çevrem var
- +1 yıl
Yine de evlilik gibisi olmaz bence. Ama herkesin kararı kendine tabi ki. Çevrendeki insanları da takma, sen böyle bir karar verdiysen herkes saygı duymalı.
+1 yılKadınların büyük bir bölümü hayatını erkeklere bağımlı olarak yaşamayı kanıksadılar.
Hal böyle olunca tercih edilebilir bir yaş içinde evlenmeyi zaruri görüyorlar. Olaya böyle bir bakış açısıyla baktıkları içinde seni çaresiz, geç kalmış veya şansını yitirmiş olarak görmeleri çok normal.
Anormal olan onlar.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Problem, sonuçta bir cafeye gidiyorsunuz, yalnız takılmak kötü bir durum, Tiyatro, Gezi, spor tek başına yapılmaz. Bir diğer nokta Seks hayatınız, bir erkeği içine almalısın hissetmelisin bir erkeğin gücünü. Aile diyorsunuz, iyi de bir gün göçüp gidecek Anne-Baba. En güzel olanı bence çocuk, sana anne-baba diyen bir miniklere sahip olmak. Evli değilim ama empati yapabiliyorum.
12 Yorumla- +1 yıl
Evli olup bunlari hic yapmayan ya da tek basina takilan çok var ilk yili mış miş sonrası yine yalnizlik
- +1 yıl
@tomsuzjeri bunları yapan vardır, ama ilginç bir şey insanın hayatını paylaştığı kişiyi yalnız bırakması ve onu dışarda tutması çok farklı bir olayın boyutu. Bana çok denk geliyor evli kadın veya erkekler, bekar insanlarla çok samimi oluyor, eşinde bulamadığı sıcaklığı veya yakınlığı başkasında arıyor. Evlenmiş ama işte öylesine hayat geçsin modu gibi. Harcadıkları insanların kıymeti ve değeri yıllar sonra anlaşılıyor ama iş işten geçiyor.
- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılBen demıyorum valla sjsj herkes evlenmek zorundaymıs gıbı davranıyolar sankı sen evlenmek ıstemıssınde kımse senı ıstememıs olarak goruyolar bı sorun var gozuyle bakıyolar ıstemeye ıstemeye evlenenlerıde goruyoruz sonucta sen hayatından memnunsun onlar degıl sorun bu ıste djdjd
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılHerkesin hikayesi kendisine özeldir. Kimse yirmili yaşlarda evlenmek zorunda değil. Ben de evlenmedim. Kime ne!
20 Yorumla
+1 yılbu ülkede bir kadının hiç sevgilisi olmaması kendi tercihidir çünkü aşırı alternatif var erkekler sürekli peşindeyken sen yalnızlığı seçmişsin yadırgamadım ayrıca iyi yaptın gerçekten de yıpranmadın en azından :)
20 Yorumla
+1 yılEvlenmek ya da evlenmemek kişinin kendisini bağlar kimsede kimseye afkurmasın boşuna.
Evlenip mutsuz olup boşanmakta var günü zamanı gelince varsa kısmetin o seni sen istemesen de evliliğe götürür.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 310 cevap paylaştı.
+1 yılHepsi bir yana çocuk olup da sana diyor ya anne! Baba! Ateşler üstünde yürüsen hissetmezsin. Kendinden geçersin onun için yaşarsın, bunun iç nde evlenmek lazım. hem bazı zevkleri de yaşamak lazım... bir de sormak istiyorum toprağa mı götürecen!
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 612 cevap paylaştı. Nasıl mutluysan öyle devam et ancak belki evlenmek istememenin psikolojik olarak altında yatan sebebleri illa ki vardir ama bunu aşmak istemekte senin kararın olurdu. Çevreye kulak asma senin hayatın, senin kararın.
00 Yorumla
+1 yılGeçmişi temiz insan isterler ama geçmişine de bi o kadar takılırlar kimse yok dediğinde AA niye acaba ya ne kusuru var da birini sevmedi derler, ne istediğini de bilmiyor toplumumuz.. aldırış etmeyin sevgili hayatına karışmamak ne güzel ne temiz Allah'ın nasibinize kavuştursun inşaallah
20 Yorumla
+1 yılNasıl yaşıyorsun böyle bilemem gerginlikten stresden falan nasıl uzak kalıyorsun bu durumda ben iki ay yalnız kalsam barut yüküne dönüyorum psikolojik olarak sen nasıl hep böyle yaşıyorsun
10 Yorumla
+1 yılvalla benim nuran teyzem var 64 yasında kadın hic evlenmedi simdi soruyorum keske yuva kursaydım diyo bin pisman annesi babası vefat etti yanlış basına fino kopegıyle bide kedisiyle oturuyo
00 Yorumla
+1 yılBence problem genel insan ilişkilerini anlıyabilmek için bunu yaşaman gerek herhangi bir durum sevgilin nasıl ayrılısın , her hangi bir kavgada nasıl davranmalısı , nasıl otorite kurarsın bunlar gibi bir sürü büyük detayı öğrenirsin şu an bi ilişkide nasıl konuşman gerektiğini biliyormusun? İnan bana ilişkisi olmamış birinin cevabı her türlü hayır bu yüzden ki evlilik istiyorsan bu biraz zor olabilir pisikoloji kitapları okumanı tavsiye ederim ilişki üzerine
01 Yorumla- +1 yıl
Ama sen ilişki istemiyorsan bu senin kararın tabi
Ya anla işte biz Türk milleti dedikodu yapmayı seviyoruz nilip bilmeden yorum yapıp başkalarının hayatını sorguluyoruz (ilk başta kendi hatatımıza çeki düzen vermek terine )
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,9b cevap paylaştı.
+1 yılMilletin lafını boşveeerrrrrr, onlar susmaz aksine tertemiz insan takdirlik bana göre, evlilik değil evlenmemek başarı bu ülkede artık bu yüzden senin derdin kimseyi germesin...
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılİnsanlar sevmeyi sevilmeyi rekabet işine çevirip aşkı skor olarak değerlendirince sevmemişler ruh dengini bulamamışlar skoru sıfırgillerden sayılıyor o kafalara göre... Ne diyelim Allah ıslah etsin...
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
m +1 yılAynı durumdayım. Evlenmiş olmak için karşıma getirdikleri mallarla evlenecek halim yoktu. Delikanlı adam denk geldi de hayır mı dedik ąmw. Milletin ağzına bakmam
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 813 cevap paylaştı. sağlıklı ilişkiler yurutebılmeyı sosyal olamayı gerektirir normal olmak. yanı bır kac kısıyle denersın olmayabılır. ama 40 sene kımseyı denemezsen, bir sorun vardır cunku insan doğası buna uygun değil
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 426 cevap paylaştı. 38 yasindasin ve hic sevgilin olmadi. Muhtemelen iliski de yasamadin. Disiligini kaybetme tehlikesiyle karsi karsiyasin.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Evlenmemiş olmak kesinlikle muhteşem ama hiç sevgilinin olmaması sorunu gösteriyor bana. Demek ki hormonsal olarak standartlara uyumlu değilsin
03 Yorumla- +1 yıl
Bencede evlenmemiş olmak bir seçenek saygı duyulması gerekir ama hayatı birarzda ilişki yoluyla tanırsın
- +1 yıl
Hormonsal olarak standartlara uygun değilsin ne demek?
Brawo valla en iyisini yapmışsın kimsenin lafına aldırış etme bende 31 yaşındayım evlenmeyi hiç düşünmüyorum böyle çok güzel
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Bizim iş yerinde bir dam var 49 yaşında hiç evlenme iş kız arkadaşı olmamış yakında düz duvara tırmanacak diye endişeliyiz ve aynı zamanda bekar evinde tek başına
00 Yorumla
+1 yılAblam yanlıs anlamada hani hislerin bir erkeği ne bilim bedenin bir erkeği istemiyor mu
02 Yorumla
Soran+1 yılYani yoklukta gibi hiç hissetmiyorum, zaten malum videoları izleyince insan kendi kendini tatmin ediyor, tek başımıza da hepimiz o işi görebiliyoruz,
- +1 yıl
Yani haklısın tek başınada görülüyor ama erkeğin verdiği o sıcaklığı alamaamk kötü bir şey
+1 yılSaygım var tabi ki seçiminize sizi tenzih ederek söylüyorum ama ben kadın olarak o yaşa gelip sevgilisi olmamış birini sevmezdim. İnsanların bi bildiği var ki sevmemiş onu ben niye seveyim. Kimsenin kurtarıcısı olamam 😏
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılBen de evde kaldım 🙂 Biraz şans biraz da tercih meselesi Kaderde ne varsa o gelir başa
00 Yorumla
+1 yılAllah'ın nimetlerinden neden faydalanmıyorsun :):)
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 307 cevap paylaştı. İdolümsünüz, boşverin insanların ne düşündüğünü 🙂
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılasıl evleneneler evde kalıyor abla 7 24 kocalarına hizmet ediyorlar ayaklarını temizliyorlar ne güzel tek tabancasın özgürsün kimseye hesap sorduğun biri yok oh miss yaşa hayatı bekarlık sultanlıktır
00 YorumlaHer insanın kafa yapısı farklı. Başkasını eleştirmek yerine herkes kendine baksın bence
00 Yorumla
+1 yılDaha önce sevgilim oldu da ne oldu, devamınolmadı kaldık sap
00 YorumlaVaay ninem ne işin var senin kızlarsoruyor'da?
00 Yorumla
+1 yılaynen en ıyısı aynı yaslardayız benımde yok su an mıllet canım ondsan
00 Yorumla
+1 yılYeminle aynı durumdayız benim elime henüz kız eli bile değmedi bende 38 im. Yanlızım bekârım
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Bu kadar kocasını aldatan kadın varken ilginç
00 YorumlaProblem değil, senin tercihin, milletin düşüncesini boş ver
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yıl- + Biri evde kalmak mı dedi?
00 Yorumla
+1 yılEn güzelini yapıyorsun hakikaten tebrik ediyorum 👏👏
00 Yorumla
+1 yılEvlenmemekte tamam, la insanın manitası olmaz mı ya
01 Yorumla- +1 yıl
He işte bende onu diyorum. Bu nasıl bi ömür ya
Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Zaten ne kalmiski menopoza girmene boş ver 😁🤣😂🤣
00 Yorumla
+1 yılAman salla hepsini gitsin yaa böyle mutluysan tamam işte gerisi önemli değil
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 807 cevap paylaştı.
+1 yılTakma kafana şapkadan başka onları dinleme en güzelini yapıyorsun hayatını yaşa
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHormonlarin mi yok hormonlara tesir eden beynin mi yoksa so ihtimal ya psikolojik sorunlusun veya buyuk sanssiz.
38 yasina kadar hic sevmemenin sebebi nedir?04 Yorumla
Soran+1 yılBen insanları zaten sevdim ama arkadaşça sevdim. Aşk zaten gerçek değil, önemli olan saygı ve sevgidir. Aşk sadecs hormonlar demek ve hormonlara gelirsek, zaten malum videoları izleyip kendi kendimi tatmin edebiliyorum, aseksüel değilim
Cevap sahibi+1 yılNeden erkek bir arkadasla sevgi, saygi cercevesinde seks dahil hayati paylasmayi dusunmedin madem
Soran+1 yılÇünkü sekse ihtiyacım yok, malum videoları izleyip yapınca zaten kendimi tatmin edebiliyorum. Sekse de gerek kalmıyor. Evlilik bana korkutucu geliyor, çoğu evlenen çift hemen boşanıyor, evli olanlar sürekli kavga ediyor, kavga etmeseler bile partnerler birbirlerini aldatabiliyorlar. Birisiyle evlenince her şey değişebiliyor, o kadar çok kötü sebebi var ki böylesi daha iyi bence
Cevap sahibi+1 yılEvlenme; evlenmek sen icin buyuk bir kaos ise kendi kafana denk bir erkek arkadaslik; neden olmasin peki?
+1 yılKim ne derse desin boş ver nasıl mutluysan öyle yaşa
01 Yorumla- +1 yıl
haklisinn akıllı kadınları sewerim
Aşk İlişkileri konusunda 14,2b cevap paylaştı. Bende 34 yaşındayım hayatımda hiç sevgilim olmadı flörtüm bile olmadı hiç sevilmedim bile
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılProblem değil, yalnızlığı seven insanlar hayatına kimseyi almak istemezler.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılEvde kalmak diye bir şey dediğin gibi. Takılma bence böyle laflara.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılMezar taşınız kısa ve net olacak demektir :D
Açılmadan geri iade
:D :D :D00 YorumlaAsıl evde kalan onlar evde colukla cocukla uğrasıyorlar ev temizliği vs sorumluluk sen rahatsın asıl sen gez toz keyfine bak en güzeli toplumsal algı bu boş ver 😁
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevgilin olmadı derken yani karşı cinsle hiç duygusal yakınlaşman da mı olmadı reel veya sanal?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAblacım psikoanaliz parayla, lütfen evde kalıklar sağdaki sıraya hadi canım😆
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBenim evimde var odam da var gerisi tin tin💃🏽💃🏽💃🏽💃🏽💃🏽💃🏽hopa
01 Yorumla- +1 yıl
Zevkini yaşıyorsun
+1 yılDünyanın en güzel zevkinden kendini geri tutmuşsun. Millet tuhaflamasında napsın. Bu açlıktan kendini iskelete döndüren kadına benzedi.
10 YorumlaÇok özel bir soru olacak ama özel 2 kişilik olan işlerini nasıl hallediyorsun üstat kralsın tek olmani da taktir ediyorum🫡🫡
10 Yorumla
+1 yılBende de aynı sorun 30 yaşındayım hiç sevgilim kız arkadaşım olmadı evde kalmış diyolar bende bunalımdayım çaresizim
00 Yorumla
+1 yılKendileri de çok mutlu degil , seni de kendilerinin bulunduğu bok cukuruna çekmeye çalışıyor. Kıskanıyor olabilirler seni tam. tersi 🤣
00 Yorumla38 yasina gelip hic sevgilisi olmamis baya dusundurucu inanasim gelmedi lise Üni caglarinda dami olmadi :))
00 Yorumla
+1 yılMillete pok yemek düşer. Hayat senin kafana göre takıl
00 Yorumla
+1 yılBen de 38 benım sevgilim oldu ama evlilik olmadı
00 Yorumla- Devamını Gör (57)
Devamını Gör(102)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > 38 yaşında olup daha önce hiç sevgilisi olmamış olmak niye problem?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler