Aşk İlişkileri Sadece bir seçeneğiniz var eşinizin huyu suyu mu güzel olsun istersiniz, yüzünün mü? solgunbipapatya Takip Et Xper 6 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Kızlar siz evlenmeyi düşünmüyormusunuz Sadece bir seçeneğiniz var eşinizin huyu suyu mu güzel olsun istersiniz, yüzünün mü? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
__MütefekkirSeyyah Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Huyu suyu elbette..Yüzü güzele 40 dk. doyulur da gönlü güzele 40 senede doyulmazmış.. Hem o huy güzelliği, yüzüne de sirayet eder..#Vesselam 0 0 Yorumla
BenimHepUmudumVar Takip Et Master Yaş: 38 , eic 69% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Yüzün makyajı ameliyatı estetiği var ama kötü kişiliğin yüz su yıkamayla geçmeyen lekesi kiri var... Önemli olan kişiliktir... 0 0 Yorumla
muhammets8 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 78% +1 yıl Huyu suyu güzel olsun sonuçta hepimiz buruşuk tipe dönücez 0 0 Yorumla
lockerow35 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. yuzu güzel olana doyulur ama huyu gzel olana doyulmaz 0 0 Yorumla
Aşırı_Mantıklı Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Huyu suyu güzel olsun da benim için en mükemmel yüz onunki olur. 0 0 Yorumla
Bay_Nutella Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı. Ben şanslıyım ikisi de iyi 0 0 Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 15,9b cevap paylaştı. ikiside :D 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Huyu suyu elbette..
Yüzü güzele 40 dk. doyulur da gönlü güzele 40 senede doyulmazmış.. Hem o huy güzelliği, yüzüne de sirayet eder..
#Vesselam
Yüzün makyajı ameliyatı estetiği var ama kötü kişiliğin yüz su yıkamayla geçmeyen lekesi kiri var... Önemli olan kişiliktir...
Huyu suyu güzel olsun sonuçta hepimiz buruşuk tipe dönücez
yuzu güzel olana doyulur ama huyu gzel olana doyulmaz
Huyu suyu güzel olsun da benim için en mükemmel yüz onunki olur.
Ben şanslıyım ikisi de iyi
Tabiki de huyu suyu
Huyu
huyu suyu tabiki
ikiside :D
Huyu
Huyu